2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دربارشون تحقیق نکردم ولی تو مطب گردی یکی دو نفر اسمشونو اوردن که کارش خوبه بازم بیشتر نحقیق ...

ممنون🌹

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
دکتر سلطانی فر چطوره ؟؟؟

من ازش ناراضی دیدم. هم تنفس هم ظاهری  البته تو همین سایت..... تو اون لیستم نگاه کنی 50 درصد ه..... ولی عکسای پیجش خیلی خوشکلن..... 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

وااای افضاحه دکتر ایرج علی اکبری  کرج ، تورو خدا نکنید اینکارو یه دکتر خوب انتخاب کنید بینی منو داغون کرد سه سال نه میتونم بخواببم نه قیافه گذاشت برام نه اعتماد بنفس بینیمو کج کرده غضروف مصنوعی هم گذاشته بدنم الرژی نشون میده هی ورم میکنه میرم فشار میده چرکشو خالی میکنه تازه تیغه بینیمم باز گذاشته الان برا ترمیم پیش هر دکتری میرم میگن سنگینه عملت 40 میلیون میخوان شکایت هم کردم ولی متاسفانه پارتی زیاد داره همش یه جوری منو میدوونن فعلا که پیگیرم من درگیر بیماری پدرم و فوتش بوئم بخاطر روحیم نتونستم دوسال اول شکایت کنم اگه خراب کرده بینیتونو زیر دوسال شکایت کنید که زود جواب بگیرید و اینکه بدتر از همه یه طرف پوستمم کشیده که دکترا میگن کاریش نمیشه کرد من حتی برا شکایت هم رفتم چند نفر دیگه هم شاکی بودن ازش اگه باور نمیکنید برین یه هفته دو هفته اخر وقت تو مطبش بشینید و اینکه بعد از دوسال برامن چاله چوله هاش معلوم شد .

پرنیا جان و مرضیه جون من با دکتر ایرج علی اکبری عمل کردم امروز دکتر مهربونیه و خیلی به نظر بیمار اهم ...

عزیزم ایشاللا دو سال دیگه چاله چوله های بینیتو دید نظرتو بنویس اینجا بینی منو که خراب کرد زلیل شده

میشه تازه واردارم راهنمایی کنین؟

وااای افضاحه دکتر ایرج علی اکبری  کرج ، تورو خدا نکنید اینکارو یه دکتر خوب انتخاب کنید بینی منو داغون کرد سه سال نه میتونم بخواببم نه قیافه گذاشت برام نه اعتماد بنفس بینیمو کج کرده غضروف مصنوعی هم گذاشته بدنم الرژی نشون میده هی ورم میکنه میرم فشار میده چرکشو خالی میکنه تازه تیغه بینیمم باز گذاشته الان برا ترمیم پیش هر دکتری میرم میگن سنگینه عملت 40 میلیون میخوان شکایت هم کردم ولی متاسفانه پارتی زیاد داره همش یه جوری منو میدوونن فعلا که پیگیرم من درگیر بیماری پدرم و فوتش بوئم بخاطر روحیم نتونستم دوسال اول شکایت کنم اگه خراب کرده بینیتونو زیر دوسال شکایت کنید که زود جواب بگیرید و اینکه بدتر از همه یه طرف پوستمم کشیده که دکترا میگن کاریش نمیشه کرد من حتی برا شکایت هم رفتم چند نفر دیگه هم شاکی بودن ازش اگه باور نمیکنید برین یه هفته دو هفته اخر وقت تو مطبش بشینید و اینکه بعد از دوسال برامن چاله چوله هاش معلوم شد .

راستی دوستان سبک دکترم نیمه فانتزیه ولی اگه طبیعی یا فانتزیم بخواین انجام میده به نظرتون خیلی اهمیت ...

وااای افضاحه دکتر ایرج علی اکبری  کرج ، تورو خدا نکنید اینکارو یه دکتر خوب انتخاب کنید بینی منو داغون کرد سه سال نه میتونم بخواببم نه قیافه گذاشت برام نه اعتماد بنفس بینیمو کج کرده غضروف مصنوعی هم گذاشته بدنم الرژی نشون میده هی ورم میکنه میرم فشار میده چرکشو خالی میکنه تازه تیغه بینیمم باز گذاشته الان برا ترمیم پیش هر دکتری میرم میگن سنگینه عملت 40 میلیون میخوان شکایت هم کردم ولی متاسفانه پارتی زیاد داره همش یه جوری منو میدوونن فعلا که پیگیرم من درگیر بیماری پدرم و فوتش بوئم بخاطر روحیم نتونستم دوسال اول شکایت کنم اگه خراب کرده بینیتونو زیر دوسال شکایت کنید که زود جواب بگیرید و اینکه بدتر از همه یه طرف پوستمم کشیده که دکترا میگن کاریش نمیشه کرد من حتی برا شکایت هم رفتم چند نفر دیگه هم شاکی بودن ازش اگه باور نمیکنید برین یه هفته دو هفته اخر وقت تو مطبش بشینید و اینکه بعد از دوسال برامن چاله چوله هاش معلوم شد .

وااای افضاحه دکتر ایرج علی اکبری  کرج ، تورو خدا نکنید اینکارو یه دکتر خوب انتخاب کنید بینی منو داغون کرد سه سال نه میتونم بخواببم نه قیافه گذاشت برام نه اعتماد بنفس بینیمو کج کرده غضروف مصنوعی هم گذاشته بدنم الرژی نشون میده هی ورم میکنه میرم فشار میده چرکشو خالی میکنه تازه تیغه بینیمم باز گذاشته الان برا ترمیم پیش هر دکتری میرم میگن سنگینه عملت 40 میلیون میخوان شکایت هم کردم ولی متاسفانه پارتی زیاد داره همش یه جوری منو میدوونن فعلا که پیگیرم من درگیر بیماری پدرم و فوتش بوئم بخاطر روحیم نتونستم دوسال اول شکایت کنم اگه خراب کرده بینیتونو زیر دوسال شکایت کنید که زود جواب بگیرید و اینکه بدتر از همه یه طرف پوستمم کشیده که دکترا میگن کاریش نمیشه کرد من حتی برا شکایت هم رفتم چند نفر دیگه هم شاکی بودن ازش اگه باور نمیکنید برین یه هفته دو هفته اخر وقت تو مطبش بشینید و اینکه بعد از دوسال برامن چاله چوله هاش معلوم شد . اگه خواستید حتی عکسمم میفرستم ببینید اینجا فو پیجش فقط تعریف الکیه خود کارشناسا و دکترایی که پیششون رفتم ترمیم گفتن مطمینی دکتره و مهر نظام پزشکی داره ؟

2810