2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان سلام،  من دو ماه و نیمه عمل کردم...  بینیم خیلی ورم داره...  از فرمش راضی ام و ...

مییییییشه اما یک سال دیگه خیلی جمع میشه اگر گوشتی بودی تا دو سه سال بخصوص سر بینی جا داره کوچیک بشه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
موضوع دیگه این که دکترم گفت سی درصد تغییر میکنم روز مشاوره....  به نظرتون ارزش این همه دردسر و ...

با کی عمل کردی ؟ 

شیش ماه تا یه سال میگن طول میکشه ورم بره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكتر تقوي جز دكتراي انتخابي من بود ، ولي تو تاپيك هاي ديگه جز دكتر خرابكار معرفي شده ، يكي هم ميگفت ...

سلام 

ببخشید دکتر عالیان رو هم شنیدین که عملاش خوب باشه من متاسفانه تهران نیستم و نمیتونم مطب گردی کنم

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
سلام  ببخشید دکتر عالیان رو هم شنیدین که عملاش خوب باشه من متاسفانه تهران نیستم و نمیتونم مطب ...

من خودم دربارشون تحقیق نکردم ولی تو مطب گردی یکی دو نفر اسمشونو اوردن که کارش خوبه

بازم بیشتر نحقیق کنید

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
درباره شهرجردی  جهاندیده  ایلخانی  آمالی  خالقی  یوسفی  کسی نظری ...

شهجردی من شنیدم کارش زیاد خوب یست ، کلا سبک مورد علاقه ی منم نیست و دنبالش نرفتم

ایلخانی هم فانتزی کاره ، سر بینی و خیلی بالا میده ، یکی رفته بود مطب میگفت بالاپایین بود پره ها و از این مدل مشکلات زیاد دیده ، هشت تومن قیمتشه

آمالی هم نمیدونم و نشنیدم

خالقی یه زمانی اون اوایل انتخاب من بود ولی یه سری چیزا باعث شد پشیمون بشم و اصلا مشاوره نرم ، هزینه ی بالا نسبت به کار معمولی ، مشکل تنفسی یکی از بیمارا ، نمونه کار کم تو اینستا ، پاک کردن کامنت های منفیش تو اینستا ،

یوسفی و هم نمیشناسم 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
شهجردی من شنیدم کارش زیاد خوب یست ، کلا سبک مورد علاقه ی منم نیست و دنبالش نرفتم ایلخانی هم فانتزی ...

خالقیم خودم می خواستم اخر برم 

چون اینستا پستاش کمن و چیز زیادیم ازش نشنیدم 

ببین همین رجایی خیلی شاکی داره با اینکه می گن خودش به قرینگی اهمیت میده و دکتر خوبی 

سامان 25 تمن می گیره خودم تو فامیل نمونه دیدم کج 

همه ناراضی دارن و تو ایران ما دکتر عالی نداریم 

تقارن کامل و صافو صوف بودن کاملم نمیشه توقع داشت چون واکنش بدن هر ادمی یه جور و درصد خطا تو کارای انسانی بالا هست من اینو قبول کردم 

بینی بازیگرا رو نگاه کن همشون ایراد دارن به جز سه چهار نفر 

ما فقط می تونیم بریم پیش کسی که کمتر خطا کنه 

جهاندیده منو بلاک کرد چون تو یه پست گفتم این چرا این مدلی شده و چند تا ایراد گرفتم از دماغی که عمل کرده بود 😳😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
خالقیم خودم می خواستم اخر برم  چون اینستا پستاش کمن و چیز زیادیم ازش نشنیدم  ببین همین ر ...

همه ی دکترا کار بد دارن ولی باید به این فک میکنی خب بینی قبلیش چی بوده ؟

مثلا بینی  که انحراف زیادی داره بعد از عمل کاملا قرینه نمیشه 

دکتر جاندیده دقیقا کاراش مثل اینستاست و من خودم به شخصه اصلا نمی پسندم 

دکتر خالقی به نظر کلا خیلی مشکوکه 

من یه مدت دنبالش بودم پست میزاشت بعدش پاک میکرد   

من فک کنم شما بینی فانتزی دوس داری؟ اینجوری انتخابت سخت تره نسبت به من

همه ی دکترا کار بد دارن ولی باید به این فک میکنی خب بینی قبلیش چی بوده ؟ مثلا بینی  که انحراف ...

نه فانتزی و قوس و پروجکشن زیاد دوست ندارم 

از بینی مثلثی و مدل پنجی و خوکی بدم میاد 

نیمه فانتزی می خوام  

با بینی طبیعی مخالفم چون پول میدی اما زیاد نتیجه خوبی نداره اونم واسه گوشتی 

عمل طبیعی واسه بینی استخونی 

گوشتی طبیعی عمل کنی پولتو ریختی دور این نظر من 

از این مدل بینیا خیلی بدم میاد من 

نوک بینی مثلثی و عرض بینی ازبالا تا پایین یکسان . 

شده یه مستطیل از بالا و یه مثلث از پایین 

نه فانتزی و قوس و پروجکشن زیاد دوست ندارم  از بینی مثلثی و مدل پنجی و خوکی بدم میاد  نیم ...

این مدلی که عکسشو فرستادی اصلا خوب نیست

خب فک کنم کارت سخته 

من فقط مدل بینی جهاندیده و شهجردی نمی پسندم که خیلی نوک تیزن 

مطب گردیتو بیشتر کن فک کنم پیدا کنی 

بچه هایی که تازه میخوان مطب گردی و شروع کنن یه پیشنهاد براشون دارم 

برای بار اول مطب گردی و از دکترایی شروع کنید که اطلاعات خوبی درباره ی بینیتون در اختیارتون میزارن مثلا بچه های همین تاپیک از دکتر رجایی خیلی راضی بودن و من خودم از دکتر سجادیان خیلی راضی بودم

اینجوری اطلاعاتتون و خیلی بالا میره و میدونید از دکتراتون درباره ی بینیتون چه سوالاتی بپرسید

ما خیلی وقتا بر اساس سلیقه از دکتر سوال میکنیم یا انتخاب میکنیم ولی وقتی دکترتون با دلیل براتون توضیح بده چرا این مدل بینی براتون بهتره اونوقت دنبال دکتری میرید که همون کار و براتون انجام بده تا خدای نکرده در اینده دچار مشکل نشید

این مدلی که عکسشو فرستادی اصلا خوب نیست خب فک کنم کارت سخته  من فقط مدل بینی جهاندیده و شهجرد ...

منم گفتم افتضاح دیگه 

من خودم نوک گرد می خوام 

دراز و نوک تیز نمی خوام 

2810