2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
رها جان شما چند نمونه کار از بازیاری دیدی که میگی عالیه؟ من خودم با بازیاری عمل کردم بینی من منهدم کرد 3 ماه پیش با منافی ترمیم کردم از دنده پیوند شدم ولی بازم نیاز به روتوش داره از بس بیی من تراشیده بود من نمونه خراب به معنای واقعی از بازیاری زیاد دیدم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
رها جان با دیدن یک نمونه خوب نگید عالیه . بازباری دکتری هست که نمونه کار خوبش جزو درصدهای کم قرار میگیره و درصد کار خرابش خیلییی زیاددده
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من بینی گوشتی دارم و میخوام تا مرداد عمل کنم. از کارای دکتر یحیوی خیلی خوشم اومد ولی هزینش بالاس و نمیخوام بیشتر از 5تومن پول بدم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام ترنم جان نگین جان ,titi 65 عزیز نفر 149ام در این صفحه (http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm#1) sanny جان دکتر کلانتر هرمزی بینی معمولی حدودا 5-6 میلیون البته مطبش ک رفتی سعی کن دستیارشو ببینی و بجای اینکه یکسال در نوبت ویزیت بمونی تکلیفتو قطع ب یقین روشن کنی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
پرنیا جان و مرضیه جون من با دکتر ایرج علی اکبری عمل کردم امروز دکتر مهربونیه و خیلی به نظر بیمار اهمیت میده تو مطبش نمونه های فوق العاده ای میتونین ببینین حتما یه سر به مطبشون بزنین ضرر نمیکنین هزینه عمل شون هم عالیه و ارزش کارشون خیلی بیشتر از دستمزدشونه تخصص عجیبیم برا بینی های گوشتی دارن همه ندل بینیو خوب عمل میکنن ولی تخصص عمل بینی گوشتی و هر کسی نداره بینی من همه ندلی بود قوز دار و غضروفیو گوشتی اطلاعتا بیشتری خواستین حتما بپرسین هر وقت اومدم جواب میدم دوستان البته پیشنهادم اینه به حرفا بسنده نکنین و هر دکتری کاندیدتونه حتما سر بزنین مطب و نمونه ببینین امیدوارم همه از بینی هامون راضی باشیم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
راستی دوستان سبک دکترم نیمه فانتزیه ولی اگه طبیعی یا فانتزیم بخواین انجام میده
به نظرتون خیلی اهمیت میده مثلا من گفتم پره های بینیمو جمع کنن و جمع کردن و همچنین ازم پرسیدن که دوست دارم نوک بینیم گرد باشه یا تیز من گردو انتخاب کردم چون حس کردم به صورتم بیشتر میاد انشاا.. میام و در جریانتون قرار میدم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
سلام من هفته پیش رفتم مطب دکتر حسینی اقدم کاراش افتضاح بووود... نزدیک 20 نمونه ازش دیدم با توجه به اینکه دکتر یحیوی واقعا گرونه از دکتر حسنانی وقت گرفتم شمیلا جون دکترت واقعا کاراش خوبه؟؟ آخا بینی منم گوشتیه... هزینه حسنانی هم بالاس ولی مجبورم...
اینم هفته ی 2 عمل
امیدوارم کمکتون کرده باشم...انقدر که خودم اینجا دنبال کمک گشتم و به در بسته خوردم.سوال مطمینم پیش میاد برای دوستان دیر دیر میام تو سایت با دکتر مفرد و کلا هزینه 3.5

آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
2810