2777
2789

دخترم ۱۱ سالشه و قد ۱۴۵ پریود شده و دکتر گفتن هورمون رشد بزنن و آمپول جلوگیری از پریود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سن استخوانی دخترت عقب بود ؟ و تو آزمایشات هورمونی کمبود هورمون رشد داشت ؟ که دکتر هورمون رشد تجویز ک ...

سن استخوانی ۱۲ سال .هنوز آزمایشات رو ندیده ولیزگفت چون قدش زیر ۱۴۸ هست و پریود شده هورمون رشد میزنیم تا به ۱۵۰ برسه بعد قطع میکنیم.

سن استخوانی ۱۲ سال .هنوز آزمایشات رو ندیده ولیزگفت چون قدش زیر ۱۴۸ هست و پریود شده هورمون رشد میزنیم ...

چون دکترت پسرم می‌گفت وقتی سن استخوانی جلو باشه یعنی کمبود هورمون رشد نداره، وقتی عقب باشه هورمون رشد ترشح نمیشه 

چون دکترت پسرم می‌گفت وقتی سن استخوانی جلو باشه یعنی کمبود هورمون رشد نداره، وقتی عقب باشه هورمون رش ...

سن استخوانی جلو هم باشه قد کوتاه میمونه و صفحات رشد زود بسته میشه در هر دو حالت میزنن هورمون رشد رو

منم برای دخترم پیگیر بلوغ هستم ، آزمایش و سونو نرمال بود ولی سن استخوانی یکسال و نیم جلوتر بود . ۳ماه دیگه باز باید ببرم دکتر ویزیت کنه .هنوز ۸سالش نشده یه ماه دیگه ۸ساله میشه ، شما تهرانی ؟ کدوم دکتر میری ؟ تو تاپیک ها دیدم کسانی که هورمون رشد زدن و کمبود هورمون داشتن تقریبا ماهی یک سانت قد میکشیدن 

سن استخوانی جلو هم باشه قد کوتاه میمونه و صفحات رشد زود بسته میشه در هر دو حالت میزنن هورمون رشد رو

چون شنیدم وقتی کمبود هورمون نداشته باشه فقط باعث چاق شدن میشه تاثیری رو قد نمیزاره

منم برای دخترم پیگیر بلوغ هستم ، آزمایش و سونو نرمال بود ولی سن استخوانی یکسال و نیم جلوتر بود . ۳ما ...

سلام عزیزم .من تهران هستم پیش دکتر هدیه صانعی فر رفتم قبلا ولی  ۳۱ تیر پیش دکتر پرستو رستمی مرکز طبی کودکان هستند و بهترین دکتر غدد هستند.ببرم دکتر نتیجه رو بهتون میگم.من اصلا فکر نمیکردم پریود بشه.من افسردگی داشتم کلا حال روحیم خوب نبود نتونستم تمرکز کنم روی دخترم

2810