2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ن عزیزم اذیت نمیکنه شاید یکی دودرصد نمیدونم شنیدم بقیه دکترازودتر درمیارن برامن اصلا زیر یک ماه قبو ...

دوست عزیز ۱۷ رور اوج ورم هست بعضیا بینی هاشون از قبل از عمل هم بزرگتر به نظر می یاد صبور باش الان نوک بینی بیشترین ورم رو داره واتفاقا دیرتر از همه جا ورمش می ره به خاطر همین هست که الان بالای بینی خوب به نظر می یاد چون ورمش کمتر ولی نوک بینی و پره ها ورمش زیاد تا حداقل ۶ ماه اصلا به این چیزا فکر نکن و نگران نباش.مطمئنا روز به روز زیباتر می شه من بهت قول می دم 😊😊😊😚

ن عزیزم اذیت نمیکنه شاید یکی دودرصد نمیدونم شنیدم بقیه دکترازودتر درمیارن برامن اصلا زیر یک ماه قبو ...

۵ ماهه بینیمو عمل کردم که ای کاش بیشتر تو انتخاب دکتر دقت میکردم کارم به ترمیم کشیده .دوست عزیز ورم نوک بینی و پره تا سه ماه اول زیاده مخصوصا گوشتی و به مرور خودش کم میشه.نمک رو خیلی کم مصرف کن و آب زیاد بخور .راستی من بابونه دم میکنم اینم خیلی تاثیر داشت من صورتم خیلی ورم داشت اونم یطرفه .الان ورم خاصی ندارم.امیدوارم دماغ قشنگ و رویایی که دوستداشتی واست دراورده باشه.منکه تامپون بینیمو یه روز بزور تونستم تحمل کنم از بس فشار میاورد تو صورتم .میتونین تنفس از بینی داشته باشین؟منظورم اینه توخالیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممکنه پره هاشم کوچکتر بشه؟ یاحداقل یکم بهتر بشه ؟

آره عزیزم  پره ها هم ورم داره

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
دوستان کسی دکتر حسین رسول پناه رو میشناسه

من می خوام باهاش مشاوره بشم کارای اینستاش خوب بود 

شما دیگه پیش کیا رفتی مشاوره 

بینیت گوشتی یا استخونی ؟

از رسول پناه بینی عمل شده دیدی 

دلیلت واسه انتخابش چی بود ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام  ۳ماهه عمل کردم بینیم از تمام زخ پهنه  بینیم گوشتی بود میگن امیدی هست ک جمع بشه یا ...

با کی عمل کردی ؟

کورتون بزن چرا یه سال صبر کنی که ورم بره 

بخوای فک کنی همه داروها ضرر داره حتا مسکن ها 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دکتر سایز بینی و خیلی طبیعی و شیک کم کرد  و قوز و برداشت یه انحراف داخلی ریز هم داشتم که درس ...

به شما هم گفته بود پره دست نمیزنم ؟

به من کفت فقط استخوان و نوک بینی 

پره دست نمی زنم و اینکه مشکل تقارن اینا نداری واینکه رو پره هات فرورفتگی هست و اینکه راکوتان خوردی و کورتون زدی ؟

بچه ها توروخداهرکی تجربه داره کمک کنه من17روزه بینیو عمل کردم بینیم بزرگ بود هم پره هاش هم قوز ...

17 روز که زود 

اگه تا عید نخوابید میتونی بگی دکتر کورتون بزنه 

با کی عمل کردی ؟

۵ ماهه بینیمو عمل کردم که ای کاش بیشتر تو انتخاب دکتر دقت میکردم کارم به ترمیم کشیده .دوست عزیز ورم ...

دکترت کی بود ؟

چرا ترمیم 

مشکل بینیت چیه ؟

من می خوام باهاش مشاوره بشم کارای اینستاش خوب بود  شما دیگه پیش کیا رفتی مشاوره  بینیت گ ...

من پیش کمال کوچک زاده رفتم که راضی نبودم 

کارای رسول پناه رو خیلی دوست دارم مشاورم رفتم وقت عملم گرفتم پیشش هم کارای اینستاش هموکارای مطبش خیلی خوبن شما از کجا اشنا شدی با ایشون

😛
من پیش کمال کوچک زاده رفتم که راضی نبودم  کارای رسول پناه رو خیلی دوست دارم مشاورم رفتم وقت عم ...

مشاوره رفتی نمونه خوب تو مطب دیدی ؟

گوشتی هست؟ 

من اینستا دیدم فقط. باید مطبشم برم 

من مطب کوچک زاده رفتم و نپسندیدم البته گفت عملتم نمی کنم تغییر نمی کنی 

مشاوره رفتی نمونه خوب تو مطب دیدی ؟ گوشتی هست؟  من اینستا دیدم فقط. باید مطبشم برم  من ...

رسول پناه با انالیز کامپیوتری فرم بینی بعد عمل رو بهت نشون میده البته چند روز بعدمشاوره میفرستن برات

😛
رسول پناه با انالیز کامپیوتری فرم بینی بعد عمل رو بهت نشون میده البته چند روز بعدمشاوره میفرستن برات

حالا عین همون در میاره ؟ 

چند بار مطبش رفتی ؟

چند تا نمونه دیدی ؟

دیگه کیارو رفتی جز این و کوچک زاده 

چه زود نوبت عمل زدی ؟

واسه کی داد بهت ؟ قیمتو چند گفت 

حالا عین همون در میاره ؟  چند بار مطبش رفتی ؟ چند تا نمونه دیدی ؟ دیگه کیارو رفتی جز این و ک ...

من فقط مطب ایشون و کوچک زاده رفتم و کارای این دکتر رو چند ماهه تو اینستا دنبال میکنم روز مشاورم بالای 10 مورد دیدم و پسند کردم دوستام هم عمل داشتن با ایشون و راضین هزینه 12

😛
عزيزم راكوتان هم بهت داد؟

بلی 

ولی با‌دوز پایین و مقدار کم 

پوستم چرب بود و خیلیم خوب شد 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
2810