2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
عه ینی چی  چرا تغییر نمیکنی؟  بینی ت کوچیکه؟

نه کوچیک نیست 

این دکتر استخونی کار هست 

گوشتیارو زیاد قبول نمی کنه گویا 

و گوشتیم من ازش تو مطب دیدم جالب نبود زیاد و اومده بود ترمیم 

استخونیاش خوب بودن اکثرن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه کوچیک نیست  این دکتر استخونی کار هست  گوشتیارو زیاد قبول نمی کنه گویا  و گوشتیم ...

کوچک زاده از قبل باید وقت بگیریم برای مشاوره ؟ چقدر ویزیتش کم بوده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
کوچک زاده از قبل باید وقت بگیریم برای مشاوره ؟ چقدر ویزیتش کم بوده 

اره از قبل باید نوبت بگیری 

میتونی خودتم همین جوری بری نمونه ببیننی منشیش کاری نداره که حتمن مشاوره بشی 

بعضی از دکترا رایگان هست ویزیتشون 

اما خب گروهی میفرستن اونا چون رایگانن 😂 

اما کوچک زاده تکی تکی میرن تو 

گوشتی هستی نرو چون پسند نمی کنی اما استخونی هستی یه سر بزن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بله ارتفاع بینی تا صورت اگه اینطوره که میگی و با هزینه مشکلی نداری یه سر پیش رجایی برو  من خیل ...

دقیقا حس منو دارید!

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
مطب گردی دکتر سامی  امروز  ساعت ۵ و نیم رفتم مطب خیلی خلوت بود کلا ۳ نفر بودیم که اونا زو ...

گلاب جان خیلی از مطالبی که سامی در مشاوره به شما گفته،به منم گفت.

ممکنه عکس بینیتو ببینم؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
بینی منم خیلی گوشتی نیست  نادریان اول گفت گوشتی چون ریسک داره عمل نمیکنم ولی چون شما قیافت خوب ...

آتنا جان مطب احمدی رفتی؟

نظرا چی بود؟

گلاب جان خیلی از مطالبی که سامی در مشاوره به شما گفته،به منم گفت. ممکنه عکس بینیتو ببینم؟

عزیزم اینجا بلد نیستم میتونی بیای واتساپ عکس بینی داغونه منو ببینی 🤣😩 من حتی فکر میکردم سامی قبولم نکنه مثل نادریان یا اسلامی ولی سامی هم اهل چالشه به قول رجایی شکر خدا 🤣

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام

من دنبال یه پزشک خوب برای جراحی بینیم هستم

متاسفانه توی شهری که من زندگی میکنم جراح های بینی محدودا و هیچکدوم تو سلیقه من نیستن

لطفا چندتا دکتر توی این سبک بینی بهم معرفی کنید(نوک بینی رو برام کوچیک کنه تقریبا نزدیک‌ به تیزی ولی نه زیاد،قوس به بینی بده تیغه رو فقط صاف نکنه(میشه گفت یه جراحی نیمه فانتزی))😬😬😬

2810