2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
سلام عزیزم هزینه عمل با دکتر غلامرضا احمدی چقده؟؟کجا عمل میکنه؟؟واینکه لطفا منم ببرید گروه واتساپتون ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم 

هزینه عملشون ۸.۵ و کلینیک مبین تو همون پاسداران عمل میکنن.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من می خواستم از تجربه خودم در خصوص جراحی بینی بگم که برام دکتر شیرازی انجام دادن. خیلیا ایشون رو میش ...

خیلی بیشعوری اینجا جای تبلیغ نیست خیلیا دارن چند ساله تحقیق میکنن دکتر خوب پیداکنن خدا لعنتتون کنه

خیلی بیشعوری اینجا جای تبلیغ نیست خیلیا دارن چند ساله تحقیق میکنن دکتر خوب پیداکنن خدا لعنتتون کنه

دوست عزیز بنظرم دکترایی که زیاد تبلیغ میکنن رو حذف کن تبلیغ هم حدی داری 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام 

۳ماهه عمل کردم بینیم از تمام زخ پهنه 

بینیم گوشتی بود

میگن امیدی هست ک جمع بشه یا باید کنار بیام باهاش؟

الان میگین تا ۱سال واقعا تغیر چشمگیری میکنه؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم مبارکت باشه، کل هزینه هات چقدر شد؟

عزیزم تقریبا ۱۲/۵۰۰ شد تا ۱۳ 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
عزیزم چقد خوب که از بینیت راضی هستی. ان شاالله ورمش که کامل بره روز به روز خوشگلتر هم میشه بینی شما ...

ممنونم عزیزم 

بینی من گوشتی بود و بزرگ نسبتا 

با یک عدد قوز ناقابل 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
عزیزم چقد خوب که از بینیت راضی هستی. ان شاالله ورمش که کامل بره روز به روز خوشگلتر هم میشه بینی شما ...

دکتر سایز بینی و خیلی طبیعی و شیک کم کرد 

و قوز و برداشت

یه انحراف داخلی ریز هم داشتم که درست شد

سربالا نیست اصلا چون خودم خیلی تاکید کرده بودم 

سرش گرده و تیز نیست

از پره ها اصلا بخیه نخوردم  

سلاااااام زهرا جان خوبی  دختر کجایی خبری ازت نیس ؟ خارح شدی از گروه وات ساپ؟ به سلامتی خوشحال ...

ممنونم 

اره خیلی سرم شلوغ بود و هست 

وقت نمیکردم تو گروه باشم

از طرفی تعداد پیاما هم خیلی زیاد بود 

ببین  دقیقا همون جایی که قوز و برداشته ، یه چیزی شبیه فرورفتگی هست که خودش گفت ورمه و بعدا بیا 

باید برم ویریت ببینم چی میگه

ولی ظاهرا اصلا مشخض نیست ، دست میزنی متوجه میشی 

میشه عکس بزاری  قبل و بعد

باید سه ساعت بشینم ادیت کنم که صورتمم معلوم نباشه😂

وقت کنم چشم

بچه ها توروخداهرکی تجربه داره کمک کنه

من17روزه بینیو عمل کردم بینیم بزرگ بود هم پره هاش هم قوز داشت هم یجورایی افتاده بود الان دکتر قسمت بالاشو تقریبا خوب کوچیک کرده قسمت پایینش خیلی پهنه پره هاش همچنان بزرگه پهناش خیلی کم کوچیک شده  الان هنوز اسپیلنت داخلی توشه گفت یه ماه بعدعمل بیا وردارم میخاستم بدونم اونایی ک دیدن و تجربه دارن بنظرتون بعد ورداشتن اون پلاستیکه و بعد چند ماه ک ورمش تاحدودی خابید ایا ممکنه پره هاش کوچکتر بنظر بیاد؟پره هامدل اشکی و تقریبا بزرگه ممکنه مدلش تیز و کشیده بشه؟ اون مدلی حداقل بزرگیش کمتر ب چشم میاد

توروخداهرکی اطلاعات داره کمک کنه دارم دق میکنم ازناراحتی دارم ب عمل کوچیک کردن پره هافک میکنم

2810