2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
خواهش میکنم عزیزم ممنون بابت اطلاعات خوبت  من چون نمیدونستم از روز دوم استفاده کردم ولی خدا رو ...

وااای من از شما بدتر بودمااا از شب اول خوردم چون گلوم درد میکرد نیاز به آب ولرم داشتم بابونه درست میکردم میریختم تو  فلاکس کوچک کنارم شب تا گرم باشه بخورم😐😐چه بلاهایی سرخودمون نیاوردیم بااین جراحی بینی😁

سلام عزيزم تا اونجا كه من مطالب مختلف رو سرچ كردم ميدونم كه انحرافات خيلي شديد ممكنه تا حد جزيي & ...

اره خیلی نامتقارن هست.. پس فعلا صبر کنم.. مرسی ازتون یک دنیا

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه پوست معمولی گاهی لک و جوش میزنما.اما هرشش ماه یبار چهل روز ناشتااا خاکشیر و کاسنی و شاتره میخورم ...

خاكشير خيلي عاليه. بخصوص براي پاكسازي بعد از عمل. من يكماه هرروز خاكشير و آب و عسل رو صبح به صبح ميخوردم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ممنون بابت عکسها😀

خواهش میکنم🙃

چون به ورم حساسین تا سه ماه، ماهی زیااااد بخورید مثل بابونه عمل میکنه و التهاب کم میکنه تنفس بهترمیکنه البته یا اب پز کنید یا فقطط با روغن زیتون سرخ کنید.اب سیب هم هرروز میل کنید تا بهترتنفس کنید.زردچوبه در غذا و تخم مرغ.گردو بخورید

نان سفید هم نخورید نان سنگک بهترین نانه بعدعمل

موفق باشید

در مورد بابونه: دوستان گلم  چندين بار مطرح شد كه بابونه ورم رو كاهش ميده... خب من اصولا ...

من فکرکنم از اونایی هستم که بعد از عمل خودم رو توی دمنوش بابونه غرق کنم. اخه دوست دارم زودتر شکل بینیم در بیاد.

خدایا به امید تو...
من فکرکنم از اونایی هستم که بعد از عمل خودم رو توی دمنوش بابونه غرق کنم. اخه دوست دارم زودتر شکل بین ...

وااای نکنید اینکارو😀.باید نهااایت روزی دوتا لیوان خورده شه تازه بیشتر از دو قاشق چای خوری نباااید داخل قوری که دم میکنید ربخته شه.عوارضی مثل سوزش سر.خواب الودگی و خستگی چشم میاره و...

اگه همه چیو رعایت کنید زووود نتیجه میگیرید

تغذیه مهمتر از بابونس

چیزایی که مثل بابونس برات مینویسم شاید بدردت خورد روزی!

خوردن روزانه کدو تنبل که ضدالتهابه.ماهی بدون نمک .روغن زیتون هم ضدالتهابه‌.آجیل بدون نمک.سویا.سیب قرمزززو پیاز قرمزززز تاثیر زیادی روی کم شدن ورم و التهاب داره.میوه و سبزیجات در طول روز.اسفناج پخته.استفاده از زردچوبه و زنجبیل در غذا.

نخووووردن گوجه فرنگی.سیب زمینی و بادمجان و ... چون حاوی سولانین هست ممکنه ایجادحساسیت کنه و التهاب زیادتر کنه.نخوردن ماکارونی و برنج.نان سفید.فست فود.نوشابه.نخوردن گوشت پرچرب و فلفل

وتا دوماه نمک رو کلا حذفففف کنید

موفق باشی🙃

احتمالا اندازه پره ها در سايز خوبي هست كه بعد از باريك كردن استخوان و يا كم كردن پروجكشن نيازي به دس ...

سامیو کاراشو دوست ندارم و هزینشم زیاد 

اون قد هزینه نمی خوام بکنم 😍😘

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
اما من فکر میکنم بینی، مرکز ثقل صورته. قلب سومه آدمه!  دومیش پا بود!

نه من چنین پولی نمیدم 

چون سامانم که 25 تمن می گیره کاراشو دیدم خوب نبودن بینی دوست خودم کج شده کامل  

من فک می کردم قبلن هر چی بیشتر پول بدم بهترمیشم 

اما رفتم مطبا دیدم چنین چیزی نیست که دکتر چون وقت بیشتر میزاره پول بیشتر می گیره 

دکتر پول زیادی میگیره چون انصاف نداره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چرا کسی از کوچک زاده چیزی نمیگه 😌

کامران اکرمی چه طوره کارش

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
2810