در مورد بابونه:
دوستان گلم
چندين بار مطرح شد كه بابونه ورم رو كاهش ميده... خب من اصولا در خيلي موارد طرفدار طب سنتي هستم و مصرف داروي گياهي رو به داروي شيميايي ترجيح ميدم.
يك روزي دوست عزيزم، (دردونه جان)، لطف كردند و نقل قولي از يكي از عطاريهاي نزديك محلشون رو در اختيارمون گذاشتن مبني بر اينكه مصرف زياد بابونه ممكنه مشكلاتي بوجود بياره... راستش من نميدونم چقدر مطلب اون اقاي عطار درست بوده يا خير.
همونموقع هم با دردونه جان اين موضوع مطرح شد و هردو به اين نتيجه رسيديم كه در همه حال رعايت حد اعتدال رو داشته باشيم...
بهرحال اينكه مصرف زياد هرچيزي ميتونه مخرب و مضر باشه بر كسي پوشيده نيست. لطفا شما هم در مصرف اين دمنوش اين موضوع رو مدنظر داشته باشيد.
اما در قياس با تزريق كورتون در بيني قطعا دمنوش بابونه الويت داره!
پ.ن. 1 خب همه ميدونيم كورتون چقدر مضر هست و مطالعات نشون ميده كه استفاده از اون تا شش ماه مانع جذب كلسيم در بدن خواهد بود و منجر به پوكي استخوان و هزار عوارض ديگر ميشه. تا جايي كه بعضي از دكترها به هيچ عنوان كورتون تزريق نميكنند!
پ.ن. 2 با وجود همه عوارض كورتون، گاهي شرايط ايجاب ميكنه كه اين دارو رو هم استفاده كنيم تا جلوي يك اتفاق ديگه رو بگيريم... (انتخاب بين شرايط بد و بدتر!) خب قطعا اگر پزشكي مصلحت را در تزريق كورتون ديد، اونوقت مقاومت كردن ما كاري اشتباه و كودكانه هست!