در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند سال پیش یه نمونه گوشتی خیلیی بزرگ از کوچک زاده دیدم که خوب شده بود اون موقع ۳ و ۷۰۰ داده بود& ...
کوچک زاده بینی منو قبول نکرد خیلیم بینیم گوشتی نیست فقط چون قوز و افتادگی نداشتم قبول نکرد
مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
کوچک زاده بینی منو قبول نکرد خیلیم بینیم گوشتی نیست فقط چون قوز و افتادگی نداشتم قبول نکرد
عالیان و رسول پناه و میلانی میگن خوب گوشتیو درمیارن
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
تقریبا گوشتی کارارو همرو مطب رفتی
انتخاب نکردی هنوز ؟
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
یه پوست معمولی گاهی لک و جوش میزنما.اما هرشش ماه یبار چهل روز ناشتااا خاکشیر و کاسنی و شاتره میخورم ...
کاسنی و منم شنیدم خیلی واسه پوست خوبه چه کار خوبی میکنی!منم میخوام خوردن کاسنی و تو برنامه هام بذارم از بابونه که خیلی راضی بودم ببینم تاثیر کاسنی چطوره!
خیلی خیلی ممنونم شایلین عزیز🌹🙏🏻 فقط ممکنه درباره این پنبه توضیح بدید . البته من تمام نظرات شمارو تو گروه خوندم ولی باز متوجه نمیشم دقیقا باید چیکار کرد و پنبه رو کجا گذاشت ؟!
ببخشید کسی راجب دکتر های همدان اطلاعات داره؟ واینکه شهر دیگه عمل کردن خیلی سخته؟
من همدان عمل ۴ ماه و ۱۲ روزه .و اصلا راضی نیستم بینیم مشکل خاصی نداشت و الان پره ایراده.خوده دکتر گفته سره ۶ ماه بیا ترمیم کنم واست.دکترم اسمش غلامرضا بهنود
سمیرا جان دکتر پریاوی خو گچساران هست ولی دوستم باهاش عمل کرده الان تیغه بینیش کج شده ولی با اینکه ف ...
شنیدم حدود نصف عملاشو خودش انجام نمیده دستیارش انجام میده
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم