2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
اتفاقا چند تا بچه هاي گروه واتساپ رفتن مطب احمدي همگيشون چند تا گوشتي عالي ديدن.و ميگفتن ك ...

میشه بمنم لینک بدید بیام واتساپ

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دندون عقل نیمه نهفته دارم یکی توی فک بال یکی توی فک پایین ایا قبل از جراحی بینی باید اون دو تارو ...

منم همین مشکلو دارم....... از دکتر پرسیدم گفت ک دوماه باید بینشون فاصله باشه.. البته فرقی نداره کدوم کار اول بکنی

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
عزیزم من باهاشون هیچ آشنایی ندارم

سلام آمین جان خوبی عزیزم؟آمین جان یه سوال داشتم شما و دوستانتون که گفتین گروه دارین اصلا بینیتون افت پیدا نکرده با گذشت زمان؟من الان ۵ ماه گذشته از جراحیم نگرانم در آینده افت پیدا کنه.

سلام آمین جان خوبی عزیزم؟آمین جان یه سوال داشتم شما و دوستانتون که گفتین گروه دارین اصلا بینیت ...

سلام عزیزم چطوری خودت و بینی ت میزونید؟😁😁😁😁

نه من بعد از سه سال و یکی از بچه های گروه بعد از پنج سال هیچ مشکلی نداریم اون میزان پایین اومدن که اتفاق می افته مال ۴۰ روز اول هست اونم پایین که نمی یاد اولش به خاطر ورم و التهابات زیاد یه کم سر بالاتر هست که یه خورده با گذشت زمان نرمال می شه

سلام عزیزم چطوری خودت و بینی ت میزونید؟😁😁😁😁 نه من بعد از سه سال و یکی از بچه های گروه بعد از پن ...

سلام مرسی عزیزم بینیمم خوبه ولی همچنان ورم و دارم.مرسی عزیزم خیالم راحت شد.خیلی لطف کردی.

الان دوماه که عمل کردم و روی تیغه بینیم تو رفتگی ایجاد شده نه با صورت نقطه ای بلکه به صورت یه خط حالا دکتر گفت اگه این ورم رفت تو که هیچی اگه نرفت برات تزریق انجام میدم

خیلی ناراحت شدم یعنی چی؟

کسی تجربه تزریق داره ؟

من اصلا نمیدونم چی میخاد تزریق کنه

سلام بچه ها حالتون چطوره؟

کی هست ؟کی نیست😊😉

کسی عمل نکرده تو این فاصله؟

نونوش جون گچ بینیتو درآوردی؟

مهربان عزیز هم که باید چند روز دیگه عملش باشه...

بچه ها برعکس  اصحاب کهف،انگار خیلی طول کشید نت نداشتیم...ولی فقط یه هفته ست

ولی چقدر وقت اضافه می آوردم من!

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام چطورید خوبید؟ من این هفته با دکتر قارونی وقت عمل دارم کسی میدونه قبل عمل باید چیکار کرد ؟ کا ...

مباركه. 

قاروني چقدر ميگيره؟  

نكات قبل عملو بعضي از كاربرا گفتن. فكر كنم توي امضاي شايلين جان هم باشه.

خدایا به امید تو...
سلام چطورید خوبید؟ من این هفته با دکتر قارونی وقت عمل دارم کسی میدونه قبل عمل باید چیکار کرد ؟ کا ...

سعی کنید سردی نخوردیدمثل ماهی و ...پرتقال و ویتامین سی قبل عمل نخورید  و سیر و زنجبیل خونریزی زیادمیکنه نخورید.آب هویج بخورید.هرشب اب عسل بخورید تا راحت تر بهوش بیاین. روز قبل عمل ماهیچه بخورید .برای اینکه خیلییی روز عمل بعدبهدش اومدن سرحال باشی مهمه که از شش بعداز ظهرچیزی نخوری.یعنی بعد ساعتشش تا یازده شب مایعات مثل اب یا اب عسل یا اب پای مرغ بخور.اما به هییچ وجه چیزی نخور که معدت سنگین باشه.اینجوری به راحتی بهوش میای و زودم ترخیص میشی و سرگیجه و...نخواهی داشت

2810