2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
واقعا؟پس کاملا ریلکس میرم شما برام دعا کنین نمیرم زنده برگردم 😅ممنون از راهنماییت شایلین عزیز

شما پست های منو دنبال کن متوجه میشی بدتر از توام وجود داره😅😅😅 من همخ رو عاصی کرده بودم حتی تا ۲ روز پیش مثل چی پشیمون بودم از عملم اما الان خداروشکر میکنم واقعا دخترم از میترسید تا ۱هفته از دور باهام صحبت میکرد اما الان ک ۲هفته گذشت عادیه 

بعدم نباید دیگ شیر بدی شنیدم بیهوشی ضرر داره اگ بعد عمل بخوابی به بچت شیر بدی دختر من ۲سال و ۶ ماهشه ۲۰ماهش بود از شیر گرفتم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم دکتر رجایی بر اساس چیزایی که از مطب گردی های اخیر شنیدم وسواس فکری دارن. بیشتر از همه هم خودشو ...

اتفاقاً منم داشتم به همین مسئله فکر میکردم علامت های وسواس فکری عملی رو داره🤔

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
سلام  من قبلا هم گفتم، خودم و خواهرم با سامي عمل كرديم. بيني خواهرم گوشتي بود كه بيني خوبي از ...

ممنونم عزیزم از پاسخگوییتون

شما نوشین جون هستید😋😍

اصلا دقت نکردم.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
رجايي خيلي خوب مشاوره ميده، كلن خيلي وقت ميذاره. ولي چون دكتر محتاطي هست سايز بيني رو كوچك نميكنه و ...

دقیقا شایلین جون منم از صحبتهای دکتر رجایی در مورد دکتر سامی این رو متوجه شدم که هر دو بسیار دقیق هستن 

وحتی گفتن دکتر سامی هم مثله من وسواس دارن.

البته احساس میکنم از لحاظ ظاهری دکتر رجایی پروجشکن رو کم نمیکنن و از نیم رخ بینی بیرون زده ست.ولی از روبرو تیغه رو خوب باریک میکنه و تمام رخ و سه رخ خوبه.

ولی دکتر سامی نیم رخ خوبه،و از روبرو هم نوک و پره ها خوبن.ولی تیغه رو باریک نمیکنه!

البته اینها استنباط منه😊

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
شما پست های منو دنبال کن متوجه میشی بدتر از توام وجود داره😅😅😅 من همخ رو عاصی کرده بودم حتی تا ۲ ر ...

عزیزم دکتر گفت فقط۲۴ساعت نباید شیر بدی بهش.به شما گفتن کلا نده؟یا خدا من دخترم ازم نترسه بخدا حاضرم همه جوره دردو تحمل کنم اما کبود و ورم نشم دخترم ازم نترسه خیلی وابسته ی همیم جونم میره اگه ازم دوری کنه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

دوستانی که نزدیک عملشون هست ....نگران نباشین   

حتما روز قبل از عمل برین پیش کسانی که دوستشون دارید و میدونید حالتون باهاشون خوب میشه اگر ته دیگ دوست دارین حسابی نوش جان کنید تک تک ذراتشو با ۳۲تا دندونتون بجووین   

شبشم رو شکم بخوابین و کیفشو ببرین یا پهلو ...اخ که چقدر دلم برای اینا تنگ شده  

توصیه میکنم تا یه هفته به هیچ وجه اینه دستتون نگیرید که خودتون با مشکل روحی مواجه میشن مثل من بیخیال باشید تا راحتتر بگذره 

من انگار روز عمل شنگول بودم کلا   میگفتم و میخندیدم و الان که ۱۶روز از عملم میگذره فقط برای شستشو به بینیم نگاه کردم با ایینه کوچک ...خلاصه خوش باشید و انرژی +بفرستید 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
عزیزم دکتر گفت فقط۲۴ساعت نباید شیر بدی بهش.به شما گفتن کلا نده؟یا خدا من دخترم ازم نترسه بخدا حاضرم ...

خب چرا اینقد بچه رو به خودت وابسته کردی؟؟؟بزار بچه عادی بزرگ بشه حوصله داریا من خدارو شکر دخترم بهم وابسته نیست خیلی خوبه پیش همه میمونه اون ۱هفته هم مامانم کمکم بود ن من ۷ ماهی میشه از شیر گرفتم بچمو ربطی به عمل نداشت،چون اسپلینت و چسب اینا هست بچه میترسع دختره من ک میترسید الانم میگم بیا ببوسمت میگ ن تو منو میخوری😂😂😂😂

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
گلاب جان از روي امضات فهميدم كه انگار تازه شروع به مطب گردي كردي. كار خوبي كردي رفتي پيش رجايي.. رجا ...

من مطب نادریان و عامری هم رفتم ولی نمیدونم کدوم صفحه شرحشو نوشتم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

دکتر تقوی بینی دوست منو که گوشتی بود عمل کرده از نزدیک ندیدمش ولی تو عکساش عالللللییییه چند سال جوونتر شده دوستم و واقعا خوبه ولی باید حتما برم از نزدیک ببینمش طبیعی شیکه یعنی جمع و جور و صاف شده بینیش قوس قشنگی داره ( چند بار عکس واسم فرستاده )خودش خیلی راضیه ولی بعد عمل خیلی سختش بود و نقاهتش طولانی بود  بهمن پارسال ۹ تومن داد 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلاااام من اومدم  سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍 امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری ...

مبارک باشه.خوشبحالتون من هفته دیگه عمل دارم . دعا کن منم راضی باشم

مطب گردی دکترسجادیان
دوستانی که نزدیک عملشون هست ....نگران نباشین     حتما روز قبل از عمل برین پیش کسانی که د ...

پست خوب و عالی و بجایی بود عزیزم.خیلی نگران بعد از عملم بودم نوشته هات یه کم آرومم کرد

مطب گردی دکترسجادیان
2810