2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
والا وسواس که داره ولی خوب دیگه خودش گفت عمل هام به دوم و ترمیم نمیکشن و هیچ عدم تقارن واضحی ندارن ک ...

اخه اینکه پروجکشو کم نمیکنه و درازی هم میشه گفت داره بینیاش( که البته اونم سلیقه ایه) و ۴ ساعتم دارو بیهوشی بگیری‌ ارزش نداره. .

من بیشتر متوجه بیماری وسواس فکری ایشون شدم و ذهنمو درگیر کرد. اینکه چند بار بینی رو ببنده و باز کنه خیلییییی ذهن پریشونی میطلبه.

مطب گردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب گردی *دکتر رجایی* بیمارستان نیکان  دکتر بسیار دقیق و با حوصله حدود ۴۰ دقیقه وقت گذاشت و بر ...

سلام ممنون بابت وقتی که گذاشتید و اینجا تجربه اتان رو نوشتید. سامی دو روز پیش عکس نمونه های جدیدش رو توی اینستا آپدیت کرد به نظرم حتما یه بررسی کنید بعد برید.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام ممنون بابت وقتی که گذاشتید و اینجا تجربه اتان رو نوشتید. سامی دو روز پیش عکس نمونه های جدیدش رو ...

نونوش جون سلام

منظورتون اینه که عکسهای جدیدش خیلی خوب نیست؟

منم دیدمشون.

میشه نظرتو راجع به پستهای جدید دکتر سامی بگی؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
نونوش جون سلام منظورتون اینه که عکسهای جدیدش خیلی خوب نیست؟ منم دیدمشون. میشه نظرتو راجع به پستها ...

سلام 

من قبلا هم گفتم، خودم و خواهرم با سامي عمل كرديم. بيني خواهرم گوشتي بود كه بيني خوبي از كار دراومد البته جا داشت بيشتر كوچيك شه ولي واقعا نسبت به قبلش خيلي بهتر شد. بيني من غضروفي استخوني دراز بود كه تا حد زيادي تونستن برام درازي رو كم كنن ولي بيني بعد عمل پهن شد و دليلش هم اينه كه فقط روي  بيني رو كار كردن و استخون بيني رو از بغل تراش ندادن. كارهاي جديد و قبليشونو رو هم ببينيد همين عيب وجود داره يعني بيني از نيم رخ و سه رخ خيلي خوبه ولي از روبرو بيني از اطراف خوب جمع نشده. ميشه گفت خط كانتور نداره بينيها و به همين دليل ظرافت كار كمه. ولي اگر بيني طبيعي ميخوايد بسيار گزينه خوبي هستن. 

خود دكتر سامي به من گفتن اگر ورم نخوابيد واسه ترميم بيا پيشم و يكي از گزينه هام براي ترميم هستن چون ريسك عمل باهاشون بسيار پايينه. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام.من هرچی به تاریخ عملم نزدیک میشه استرسم بیشترمیشه.شنیدم دکترسجادیان بعضی از مریضهاشو اسپیلنت دا ...

بسلامتي عزيزم

انشالله كه عمل بسيار خوبي خواهي داشت.

لطفا سعي كن مثبت فكر كني و به خودت استرس ندي، اين بزرگترين وظيفه شماست در اين دوران و بزرگترين لطفي هست كه در حق خودت ميكني.

چه فرقي داره كه دو هفته اول داخل بيني اسپلينت ميذاره يا نميذاره؟ بهش فكر نكن!

خلاصه اش اين هست كه شما حدود دو هفته شرايط ورم و كبودي و كلافگي بعد عمل رو بايد تحمل كني.

اونقدرم كه زمان زود ميگذره چشم بهم بزني مي بيني تموم شد! 

يادمه لحظه شماري ميكردم كه روز برداشتن اسپلينت برسه و دكتر برداره از روي صورتم... 

الان دو هفته از اون روز گذشته و خداروشكر روند بهبودي داره سپري ميشه...

سو تيك ايت ايزي پليز  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلاااام من اومدم  سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍 امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری ...

خداروشكر

عزيزم ديدي بيخودي بخودت بار منفي ميدادي؟ كاش بقيه دوستان هم بدونن انرژي منفي و استرس سم هست براي كسي كه ميخواد عمل كنه و يا عمل كرده.

خيلي خوشحالم برات  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ببخشید میشه بگید ایا شما با دکتر نوری عمل کردید؟ ایا راضی هستین؟ ممنون میشم تجربه تون رو بهم بگید؟ م ...

عزيزم من عاشق كارهاي نوري در اينستاگرام بودم و هستم. 

ولي متاسفانه من نمونه ي عدم تقارن و خرابي ازشون ديدم. 

كلا ميگن خيلي عدم تقارن در كارهاش شايع است.

مطب گردی *دکتر رجایی* بیمارستان نیکان  دکتر بسیار دقیق و با حوصله حدود ۴۰ دقیقه وقت گذاشت و بر ...

رجايي خيلي خوب مشاوره ميده، كلن خيلي وقت ميذاره.

ولي چون دكتر محتاطي هست سايز بيني رو كوچك نميكنه و اينو خودش هم توي مشاوره ميگه.

فتح سامي هم سايز بيني رو زياد كوچك نميكنه...

جالبه بدونيد كه رجايي خيلي فتح سامي رو قبول داره و اينو خودش گفت. تيپ كار هردوشون هم مشابه هست..

رجايي خيلي خوب مشاوره ميده، كلن خيلي وقت ميذاره. ولي چون دكتر محتاطي هست سايز بيني رو كوچك نميكنه و ...

دوستان عزيزم

در مورد كوچك شدن سايز بيني، دوست دارم جمع بندي تحقيقات و مطبگرديا و نيز تجربه بعد از عمل رو اينجا خلاصه‌وار در اختيارتون قرار بدم، اميدوارم اينجا بدرد كسي بخوره و من رو هم دعا كنه     :

1- وقتي سايز بيني رو كوچك ميكنند پوست اضافه بيني رو نميتونند برش بزنند و كوتاه كنند و بندازند دور، لذا بايد اين پوست گشاد رو به سايز جديد بيني بخورانند. اين عمليات بسيار سختي هست، اين پوست مثل يك پيراهن گشاد براي بيني جديد خواهد بود. براي همين هم اكثر دكتر ها ترجيحا از كوچك كردن زياد بيني اجتناب ميكنند (گاهي بحث ريسك گريزي و اجتناب دكتر هست و گاهي هم واقعا محدوديت وجود دارد و نميشه از يه حدي كمتر بشه). يعني اگر شما داراي يك بيني بسيار بزرگ و داراي پروجكشن خيلي زياد باشيد (مخصوصا گوشتي) پوست شما خيلي بزرگ و گشاد هست پس محدوديت وجود دارد و دكتر تا حدي ميتونه كوچكش ميكنه و خيلي خيلي كوچك نخواهد شد. (لطفا توقعات خودمان رو واقع بينانه كنيم.)

2- پوست قسمت بالاي بيني (نزديك ابرو و پل بيني و بالاي آن) اصطلاحا دو بعدي است. منظور از دو بعدي اين هست كه پوست براي كوچك شدن فقط وابسته به دو بعد است... اين دو بعد عبارتند از: پوست روي بيني و پوست زير چشم و ناحيه پايين تر از آن. لذا وقتي قوز روي بيني رو برميدارن پوست براحتي ميتونه خودشو جمع كنه و با شرايط جديد وفق بده.

براي همين برداشتن قور بيني يا تراشيدن كناره هاي تيغه بيني (باريك كردن بالاي بيني) براي دكتر ها امكان پذير تر هست. (منبع اين جملات من صحبتهاي دكتر رجايي روز مشاوره هست)

3- پوست نوك بيني (پايين تر از پل بيني و بخش نرم بيني) اصطلاحا سه بعدي هست. يعني سه عامل براي جمع شدن پوست اين قسمت موثر هست: پوست بيني، پوست نوك و زير كلوملا، پوست كنار پره ها. لذا جمع شدن و كوچك شدن پوست بيني اين قسمت كار سختي هست. اگر دقت كنيد اكثر دكترها پروجكشن بيني رو خيلي كم نميكنند. چون محدوديت گشادي پوست وجود داره. (منبع اين جملات من بازهم صحبتهاي دكتر رجايي روز مشاوره هست)

4- در كل اگر ديديد دكتري يك بيني رو خيلي كوچك ميكند بدونيد كار بسيار سخت و هنرمندانه اي رو انجام داده.. 

5- وقتي اطلاعات ما در خصوص جراحي بيني كم باشد انتظار داريم يك مدل (يك عكس) بديم دست دكتر و او بيني را همون شكلي برامون بتراشد! دقيقا مثل مجسمه تراشي!! ولي واقعا جراحي بيني (كه تركيبي از بحث سلامت و زيبايي هست) خيلي محدوديت ها و اصول دارد كه باعث ميشه دست جراح تا حد زيادي بسته باشد. جراح هم بايد در درجه اول به موضوع تنفس و بويايي و سلامت بيني و حفظ كارايي آن توجه كنه و هم بايد به زيبايي و كوچك سازي و محكم سازي غضروف و جمع كردن پوست اضافه و حفظ قرينگي و رفع ايرادات توجه كنه. براي همين هست كه در چند پست قبل گفتم حتي اگر سوراخ بيني تون غير قرينه بود نگران نباشيد (چون اول در برابر اون هجمه از اتفاقاتي كه براي تغيير بيني تون افتاده اين ايراد قابل چشم پوشي هست. دوما با يك ترميم سرپايي و موضعي ميتونه مشكل تون بعد يكسال برطرف بشه) 

6- دوستان عزيز اينها رو نگفتم كه بخوام بگم كار سختي هست پس هرچي شد بگيم عيب نداره!! نه!! اينا رو ميگم كه اولا بدونيد داريد انتخاب سخت و مهمي ميكنيد پس در انتخاب دكتري كه دقيق باشه و كار بلد باشه دقت كنيد. بيني و سلامت و زيبايي تون رو زير تيغ هر كسي نسپاريد! عمل جراحي بيني تركيبي از تخصص و سليقه و هنر است! در ثاني بايد با اشراف كامل برويد سراغ جراحي، توقعات فانتزي و سطحي نداشته باشيد... چراكه هرچي اطلاعات ما نسبت به اين عمل جراحي بالاتر ميره ميفهميم كه انتظاراتمون رو معقول و منطقي كنيم و با توقعات بيجا بعد از عمل به خودمون استرس و انرژي منفي نديم.

ارادتمند  

شايلين

خداروشكر عزيزم ديدي بيخودي بخودت بار منفي ميدادي؟ كاش بقيه دوستان هم بدونن انرژي منفي و استرس سم هس ...

سلاام مرسی عزیزم 

اخه واقعا بد بوووود واسه اولین بار دومین بار ک دیدمشسش

بعدشم اونجایی ک رفتم چسب و عوض کنم هم منو ترسوند بیشتر باعث استرسم شد اصلا اون اقارو نمیبخشم ۱هفته من عذاب کشیدم واقعا گفتش درست نمیشه بازم باید بری ترمیم😑

ولی دیروز ک چسب گرفتم دیدم زمین تا اسمون فرق کرده😍😍

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

سلام خانما منم بلاخره تصمیم قطعی گرفتم خدا بخواد هفته اینده عملمِ قراره با دکتر دشتی که ۳روز زاهدان عمل انجام میدن سه روز تهران عمل کنم اونم زاهدان چون به شهرمون نزدیکتره دخترم ۱۴ماهشه و شیر خودمو میخوره نگرانشم ولی باور کنین چاره ای ندارم بخوام یکم صبر کنم یا کلا تا اخر نمیتونم عمل کنم یاهم چند سال دیگه بتونم خواهشا راهنمایی میکنین قبل عمل چیکارا کنم بعدش چیکار کنم هیچ راهی هست ورم و کبودی کم باشه اخه میترسم دخترم ازم بترسه... خلاصه هرکس تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه در ضمن بی نهایت از بیهوشی میترسم و دوتا سزارینم هم بی حسی بوده ن بیهوشی... در اخر تو رو خدا خیلی برام دعا کنین با خیلیا برا عملم جنگیدم دعا کنین پشیمون نشم عالی شم ممنون

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
2810