دوستان عزيزم
در مورد كوچك شدن سايز بيني، دوست دارم جمع بندي تحقيقات و مطبگرديا و نيز تجربه بعد از عمل رو اينجا خلاصهوار در اختيارتون قرار بدم، اميدوارم اينجا بدرد كسي بخوره و من رو هم دعا كنه :
1- وقتي سايز بيني رو كوچك ميكنند پوست اضافه بيني رو نميتونند برش بزنند و كوتاه كنند و بندازند دور، لذا بايد اين پوست گشاد رو به سايز جديد بيني بخورانند. اين عمليات بسيار سختي هست، اين پوست مثل يك پيراهن گشاد براي بيني جديد خواهد بود. براي همين هم اكثر دكتر ها ترجيحا از كوچك كردن زياد بيني اجتناب ميكنند (گاهي بحث ريسك گريزي و اجتناب دكتر هست و گاهي هم واقعا محدوديت وجود دارد و نميشه از يه حدي كمتر بشه). يعني اگر شما داراي يك بيني بسيار بزرگ و داراي پروجكشن خيلي زياد باشيد (مخصوصا گوشتي) پوست شما خيلي بزرگ و گشاد هست پس محدوديت وجود دارد و دكتر تا حدي ميتونه كوچكش ميكنه و خيلي خيلي كوچك نخواهد شد. (لطفا توقعات خودمان رو واقع بينانه كنيم.)
2- پوست قسمت بالاي بيني (نزديك ابرو و پل بيني و بالاي آن) اصطلاحا دو بعدي است. منظور از دو بعدي اين هست كه پوست براي كوچك شدن فقط وابسته به دو بعد است... اين دو بعد عبارتند از: پوست روي بيني و پوست زير چشم و ناحيه پايين تر از آن. لذا وقتي قوز روي بيني رو برميدارن پوست براحتي ميتونه خودشو جمع كنه و با شرايط جديد وفق بده.
براي همين برداشتن قور بيني يا تراشيدن كناره هاي تيغه بيني (باريك كردن بالاي بيني) براي دكتر ها امكان پذير تر هست. (منبع اين جملات من صحبتهاي دكتر رجايي روز مشاوره هست)
3- پوست نوك بيني (پايين تر از پل بيني و بخش نرم بيني) اصطلاحا سه بعدي هست. يعني سه عامل براي جمع شدن پوست اين قسمت موثر هست: پوست بيني، پوست نوك و زير كلوملا، پوست كنار پره ها. لذا جمع شدن و كوچك شدن پوست بيني اين قسمت كار سختي هست. اگر دقت كنيد اكثر دكترها پروجكشن بيني رو خيلي كم نميكنند. چون محدوديت گشادي پوست وجود داره. (منبع اين جملات من بازهم صحبتهاي دكتر رجايي روز مشاوره هست)
4- در كل اگر ديديد دكتري يك بيني رو خيلي كوچك ميكند بدونيد كار بسيار سخت و هنرمندانه اي رو انجام داده..
5- وقتي اطلاعات ما در خصوص جراحي بيني كم باشد انتظار داريم يك مدل (يك عكس) بديم دست دكتر و او بيني را همون شكلي برامون بتراشد! دقيقا مثل مجسمه تراشي!! ولي واقعا جراحي بيني (كه تركيبي از بحث سلامت و زيبايي هست) خيلي محدوديت ها و اصول دارد كه باعث ميشه دست جراح تا حد زيادي بسته باشد. جراح هم بايد در درجه اول به موضوع تنفس و بويايي و سلامت بيني و حفظ كارايي آن توجه كنه و هم بايد به زيبايي و كوچك سازي و محكم سازي غضروف و جمع كردن پوست اضافه و حفظ قرينگي و رفع ايرادات توجه كنه. براي همين هست كه در چند پست قبل گفتم حتي اگر سوراخ بيني تون غير قرينه بود نگران نباشيد (چون اول در برابر اون هجمه از اتفاقاتي كه براي تغيير بيني تون افتاده اين ايراد قابل چشم پوشي هست. دوما با يك ترميم سرپايي و موضعي ميتونه مشكل تون بعد يكسال برطرف بشه)
6- دوستان عزيز اينها رو نگفتم كه بخوام بگم كار سختي هست پس هرچي شد بگيم عيب نداره!! نه!! اينا رو ميگم كه اولا بدونيد داريد انتخاب سخت و مهمي ميكنيد پس در انتخاب دكتري كه دقيق باشه و كار بلد باشه دقت كنيد. بيني و سلامت و زيبايي تون رو زير تيغ هر كسي نسپاريد! عمل جراحي بيني تركيبي از تخصص و سليقه و هنر است! در ثاني بايد با اشراف كامل برويد سراغ جراحي، توقعات فانتزي و سطحي نداشته باشيد... چراكه هرچي اطلاعات ما نسبت به اين عمل جراحي بالاتر ميره ميفهميم كه انتظاراتمون رو معقول و منطقي كنيم و با توقعات بيجا بعد از عمل به خودمون استرس و انرژي منفي نديم.
ارادتمند
شايلين