2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من پنج شنبه نوبت عمل دارم ولی الان ترشح پشت حلق دارم به خاطر سرماخوردگی ک ۱۰ روز پی ...

من شنیدم یکی از عوامل کنسلی عمل سرما خوردگیه .....نمیدونم دیگه شما وضعیتتون چطوره ...با دکترتون صحبت کنید ببینید نظرش چیه

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
اره عزیزم خوبم ...فقط نگران جای بخیه هامم مخصوصا قسمت کلوما .....کرمی رو که دکتر معرفی کرده بود رو ن ...

اسکار استاتیک رو برو از داروخونه روبروی مجتمع نگین تو کوی وحدت بخر من از اونجا گرفتم گرونه اما ارزششو داره مطمین باش پوستت به بدی پوست من نیست در جای زخم ببین من چجور بودم که الان میگم خیلی خوبه😉

کیپ بودن بینیت هم طبیعیه من ابریزش خیلی داشتم چون آلرژی دارم اما خوب یک تلفست میخوردم خوب میشد 

نگران نباش کم کم به روال عادی و طبیعیت برمیگردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان...من بینیم گوشتیه و قصد دارم عمل کنم.اگه میشه منو راهنمایی کنید.به نظرتون اون ایده الی ک مدنظر منه میشه؟؟یا ریسک بالایی داره؟؟

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
سلام دوستان...من بینیم گوشتیه و قصد دارم عمل کنم.اگه میشه منو راهنمایی کنید.به نظرتون اون ایده الی ک ...

بستگی داره من کار گوشتی دیدم خیلی خوب شده حتی مشخص نیست گوشتی بوده قبلا 

تو مطب نادریان هم نمونه گوشتی دیدم که خوب بود چون نادریان یکم فانتزی کاره سایز رو کوچیک میکنه ولی مثلا عامری خیلی طبیعی کاره و گوشتی ها خیلی تغییر نمیکنن 

خلاصه باید بگردی دکتری رو پیدا کنی که هم سلیقه ت جور باشه هم بفهمی بینی تو تغییر میده 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

یه نکته دیگه هم از نظر من نباید انتظار ببنی ایده آل داشته باشیم باید واقع بین بود برای خود من فقط مهم اینه کا نسبت به الان بهتر باشه بودن افرادی که خیلی تحقیق کردن و دکترای معروف و خوبی هم انتخاب کردند اما بعد از عمل راضی نبود پس باید حقیقت رو دید 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
بچه ها چجوری توی بینیتون رو تمیز میکنید با گوش پاکن تا ته میبرید؟؟؟کلا توضیح بدین چون من میترسم خیلی ...

بهترینش اینه که اول با سرم شستشو داخلشو خیس کنی ..مثلا با سرنگ ۵ سی سی ،بعداگه یه فین کوچولو کنی  بعدش با گوش پاک اون چیزایی که دم دستته بکشی بیرون..اگه لخته سفته به دکترت بگ‌و

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

سلام.من هرچی به تاریخ عملم نزدیک میشه استرسم بیشترمیشه.شنیدم دکترسجادیان بعضی از مریضهاشو اسپیلنت داخلی میذاره تا ۱۵ روز باید داخل بینی بمونه کسی تجربه اسپیلنت داخلی داره.؟واینکه دکترش توضیحی داده ؟

مطب گردی دکترسجادیان
سلام.من هرچی به تاریخ عملم نزدیک میشه استرسم بیشترمیشه.شنیدم دکترسجادیان بعضی از مریضهاشو اسپیلنت دا ...

بسلامتی دکترتون سجادیانه بینی تون گوشتیه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

سلاااام من اومدم 

سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍

امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری داشتم 

اعتماد به نفسم برگشتهههههه😍😍😍😍 

خدا کنه همینطور بمونه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلاااام من اومدم  سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍 امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری ...

نترس از این هم بهتر میشه،فقط سعی کن چند ماه بهش فکر نکنی

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
سلام. من امروز مطب دکتر حمیدرضا نوری رفتم. مطب خلوت بود. 2تا نمونه دیدم یکی 2هفته از عملش گذشته بود ...

ببخشید میشه بگید ایا شما با دکتر نوری عمل کردید؟ ایا راضی هستین؟ ممنون میشم تجربه تون رو بهم بگید؟ مشکل تنفسی یا عدم تقارن نداشتید؟

2810