2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
اصلا نگران نباش بینی گوشتی به تبحر دکتر قدرت غضروف ها و ضخامت پوست بستگی داره .قطعا بینی استخوانی نس ...

اره ولی چون پهنه دوس دارم نازک و ضریف بشه ک میدونم امکان نداره میترسم بخوره تو ذوغم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
بعید میدونم... اونقد زمانی توی بیمارستان یا کلینیک نمیمونید که نیاز بشه... حالا محض اطمینان ببرید� ...

امروز گچ بینی رو برمی داری؟بعدش تونستی بیا از بینی خوشگلت خبر بده 🤗🤗🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی چون پهنه دوس دارم نازک و ضریف بشه ک میدونم امکان نداره میترسم بخوره تو ذوغم

چرا امکان نداره اگر دکترت کاربلد باشه غضروفات قدرتش خوب باشه و پوستت خیلی ضخیم نباشه خوب می شه .دیدی بعضی گوشتیا چه خوب می شن به خاطر همین تفاوت هاست یعنی ممکنه گوشتی باشه ولی این فاکتورهاش بهتر از بقیه بوده

چرا امکان نداره اگر دکترت کاربلد باشه غضروفات قدرتش خوب باشه و پوستت خیلی ضخیم نباشه خوب می شه .دیدی ...

نمدونم ایکاش میرفتم مشاوره ک خیالمو راحت کنه اما ۳ساعت راهه تا مطب دکتر هیچکس هم نمیاد باهام ک برم

اون دیگه تشخیص دکترِ ولی منظورم اینه که اگر تصمیم به عمل گرفتی خوشحال و امیدوار باش با دید مثبت به ا ...

اره توکل به خدا انشالله خوب بشه

بچه ها برا درمان زودتر جوش یه راهکاری بدین 

یه جوش گنده درست تو ناحیه خط برش زدم   شنیدم خمیر دندون خوبه 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
بچه ها برا درمان زودتر جوش یه راهکاری بدین  یه جوش گنده درست تو ناحیه خط برش زدم   شنید ...

یخ بزار روش 

سه شنبه عمل داری ن؟؟؟ شبش بیا اینجا دلداریم بده منم ۴شنبه عمل دارم

چرا امکان نداره اگر دکترت کاربلد باشه غضروفات قدرتش خوب باشه و پوستت خیلی ضخیم نباشه خوب می شه .دیدی ...

سلام آمین جان شرمنده من هی مزاحمت میشم.آمین جان من اون قسمت بالای بینیم که گفتم دست میزنم بهش یه جوریه تکون میخوره به نظر شما ورمه؟یا بعد سه ماه دیگه ورم نیست.؟

یخ بزار روش  سه شنبه عمل داری ن؟؟؟ شبش بیا اینجا دلداریم بده منم ۴شنبه عمل دارم

سلام گلم شمااهل قائمشهری چطوری دکترتوکلی روپیداکردی نمونه دیدی ازش 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
2810