2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

من چون قم هستم و فاصله تا خونه سه ساعتی میشد خیلی نگران ترافیک و مسیر بودم ولی با وجود بالش گردنی که همراهم بود و صندلی جلو رو خوابوندم راحت بودم و تا خونه همه رو خوابیدم و راحت بودم امااااا سختی ها کم کم شروع شد... دکتر ثابتی تامپون ممیذاره و من ازین بابت خیلی خوشحالم یک باند زیر بینیم بود که بخاطر خونابه ها باید عوضش می کردم که البته دوبار فقط تعویض شد و خیلی زود خونابه ها قطع شد... تا رسیدم خونه ( معذرت میخوام) یه دنیااااا خون بالا اوردم که احتمالا پنجاه درصد جونمم باش بالا اومد...

تمام شب به سختی با دهان باز خوابیدم ... چون دهان و زیان خیلی خشک میشه کنار دستم یک لیوان اب بود که مرتب دهنمو تر می کردم... اب ماهیچه و اب میوه میخوردم ولی نمیتونستم زیاد بخورم... فردای عمل بدترین قسمت ماجرا بود از ورم و کبودی وحشتناککک... عکسهامو الان م بینم باورم نمیشه این من بودم... کیسه ی یخ رو اصصصلا فراموش نکنین و مرتب بذارین روی چشماتون... یک سری انتی بیوتیک و اسپری و دارو بود که میخوردم مرتب... نماز رو نشسته میخوندم و مهر رو بالا میوردم برای سجده... تا اینک یک هفته ی کذایی سخت گذشت...

ادامه داارد...

برای خانومهای بچه دار مثل خودم باید بگم که باید همراه و کمک تو خونه برای حداقل یک هفته بعد از عمل درنظر بگیرن چون واااقعا ادم در شرایطی نیست که بتونه به بچ رسیدگی کنه ... دکتر به من گفته بود که سنگین نباید بلند کنم بنابراین  رسیدگی به یک بچه پسر شیطون یک سال و نیمه که همش باید از یه جایی جمش کنی واااقعا شدنی نبود... شش روز بعد از عملم ویزیت داشتم برای برداشتن اسپیلنت و کشیدن بخیه ها که دوباره باید سه ساعت تا مطب میرفتم... بهترین خاطره ی اون روز حموم کردن بعد از یک هفته بود که وااااقعا چسبید و حالمو خوب کرد... بالش گردنی رو فراموش نکردم و با هزااار استرس رفتم مطب ، باورم نمیشد اینبار این من بودم که عمل شده بودم و بقیه با کنجکاوی منو نگاه و وارسی می کردن... نوبتم که شد و وارد اتاق شدم دنیا رو سرم خراب شد، دکتری وجود نداشت... یک دستیار خانوم اومد بخیه ها رو کشید ( که مال من زیاد بود سر تا سر بینیم بخاطر لیفت لب) وبع یک دستیار دیگه که میگفت من دستیار پزشک هستم و موقع جراحی کنار دکتر بالای سرم بوده ... ایشون گچ رو برداشت و اینه رو داد دستم که اولین جمله ی من این بود که واااای چقدر وحشتناک شدم 😄

از ورم صورتم داشت منفجر میشد و به همین دلیل تیغه ی بینی حییییلی پهن به نظر میرسید و فاصله ی چشمام زیاد و پخ شده بود

نوک بینی جمو جور و قشنگ بود و اندازه ی سربالاییش هم مطلوب بود ولی تیغهههههه... زدم زیر گریه و با هق هق میگفتم خیلی زشت شدم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستیارهای دکتر با یک قیافه ی مطمئن لبخند میزدن و من اشک میریختم... توضیح دادن که بابا جون تو یک هفته هم نشده عمل کردی و با این حجم کبودی و پف نباید بینی تو قضاوت کنی... گفتم اخه از قبلشم پهن تر شده که با خنده گفتن دقیقا همین مدرک حرف ماست که ورم هست و ما هر کاری هم کرده باشیم دیگه پهن تر از قبلش که نمی کنیم 😊

بهتر شده بودم که چسب زدن رو بم یاد دادن و نسخه ی جدیدو برام‌نوشتن ومن گیج و گنگ که چه حسی باید داشته باشم برگشتم خونه...

بعد از باز کردن گچ همچنان مواظبت کنین و هوای خودتون رو داشته باشین که البته ما مامان ها دیگه خیلی فرصت و وقت ناز کردن نداریم 😊

هر روز که چسب رو باز می کردم خیلی خوشم نمیومد و سریع می بستمش ، کبودی صورتم دوهفته بود و روشو کرم پودر میزدم که بچه ها نترسن... ورمم خیلی بهتر شده بود که باز نوبت ویزتم بود و رفتم مطب و اینباااار با ناباوری باز منو بردن پیش دستیار دکتر و وقتی پرسیدم دکتر کجاس گفتن ما رسیدگی می کنیم و اگه مشکلی بود پیش دکتر میفرستیم که واقعا جا خوردم... دستیار بسیار خوش اخلاق و گرم بود و با حوصله معاینه و رسیدگی می کرد... اما یک دفه چنان فشاااارری با شصت دست به یک طرف از بینیم داد که جیییغم هوا رفت و بی اختیار مچ دستشو گرفتم تا از خودم دورش کنم، قضیه این بود که چون استخوان بینی شکسته میشه ممکنه تیغه ی بینی کمی جا به جا بشه بر اثر خنده یا خمیازه یا گریه شدید...و به قول خودشون با ماساژ فرمش رو به حال اولیه و مطلوب درمیارن و واقعا به طور ناباورانه ای بعد از این فشار تیغه ی پهن و بیریخت من باریکتر و خوش فرمتر شد و اولین باز بود که توی اینه احساس رضایت کردم و نفس راحتی کشیدم... اون روز با اینکه شاکی بودم دکترو ندیدم اما با حال خوبی از مطب بیرون اومدم و ویزیت بعدی رو برای دو هفته بعد اوکی کردم...

سلام مامان بچه جان. کجایید؟خبری نیست ازتون. رفتید مطب خوش سیرت؟ یا ،کلا دکتر ابیانه از عمل منصرفت ...

سلام عزیزم

نه منصرف که نشدم قطعا. ولی خوب واقعا در انتخاب دکتر یه جورایی عاجز شدم‌.

مطب دکتر خوش سیرتم میخوام برم‌‌ دیروز صبح شماره ای که تو نت پیدا کردم زنگ زدم جواب ندادن هم ثابت هم همراه. حالا امروز غروب دوباره زنگ بزنم. چون واقعا ازون نمونه ای که دیدم خوشم اومد. یه کار طبیعی تمیز بود. 

میدونی همش فکر میکنم این یه ایراد رفع بشه از بینیم و خیلی جینگول پینگولش نکن خیلی شرافت داره که دست ببرن تو هر جاییش یهو بخودم بیام ببینم ۴ تا ایراد دیگه ام بعد از یکسال بهش اضافه شده. 

اینو رو اون حساب میگم که میگن بعضیا که طبیعی عمل میکنن بعدش پشیمون میشن.

ولی هنوز برادران و ابیانه تو گزینه هامم.

مطب گردی 

سر یک ماه از عمل ، اینبار قبل ازینکه برم تهران تماس گرفتم و گفتم اگه خود دکتر نیست من نمیام که گفتن هستن و حتما تشریف بیارین، خیلی  اروم تر و مرتب تر و بدون کبودی رفتم مطب باز هم نگاه های ویزیتور ها و سوالشون برام جالب بود که اینبار جامون باهم عوض شده بود ... به منشی دوباره تاکید کردم که خود دکتر رو میخوام ببینم که گفت البته که همینطوره و من بالاخره رفتم پیش دکتر ... دستیار خانومی که بخیه ها رو کشیده بود هم اومد ک فراموش کردم بتون بگم چند تا خورده نخ بخیه رو جا انداخته بود و من بعدا با موچین خودم کشیدمشون ( نه اون اقا که بعدا ویزیتم میکرد) نمیدونم چرا دلم نیومد به دکتر لو بدم این جا انداختن بخیه هارو... شاید بالاخره اتفاق بوده و پیش اومده بوده

گفتم... دکتر اول همه میخوام گله کنم ازتون که بعد از یکماه من اولین باره که می بینمتون...با تعجب به من و دستیار خانوم نگاه کرد و گفت چراا؟

دستیار دتپاچه گفت اخه مشکلی نداشتن و دستیارتون بودن و بجای شما ویزیت کردن... اینجا بود که فهمیدم این مشکل از خود دکتر نبوده و کار هماهنگیا و منشی ها بوده...

دکتر گفت ازین به بعد هر وقت اومدین تاکید کنین که پیش خودم بیاین

معاینه میشدم که دوباره اون فشااااااار یهویی کذایی فریاااادمو بلند کرد

میگفت تیغه ی بینیت بیرون میزنه و این خیلی کم اتفاق میوفته اما اینبار دیگه بعیده بیرون بیاد چون استخوان توی اخر ماه اول دیگه جوش میخوره و خیالم راحت باشه... چسب رو برام کم کرد و اون چسب یو رو دیگه نمیزنم... برای ماه بعد نوبت ویزیت دادند و برگشتم خونه

روز به روز بینیم زیبا تر میشه و من راضی تر... خواهشا خواهشا استرس نگیرین و صبور باشین چون هم خودتون اذیت میشین هم اطرافیانتونو اذیت می کنین...

اگه نظرمو درباره دکتر ثابتی بخواین میگم اعتقاد دارم کارشو بلده و خرابکاری نمیکنه و اینکه کارش زمان میبره تا خودشو نشون بده ( مدل کار سلیقه ای هست البته) من راضی هستم فعلا ولی طوری نیست که روش تعصب داشته باشم و قربون و صدقه ش نمیرم 😄 به هر حال تو این رنج قیمت ۱۰ تومن دکترای خوبی هستن ادم دستش تو انتخاب بازه...

ببخشید اگه پرحرفی کردم

پایان

سر یک ماه از عمل ، اینبار قبل ازینکه برم تهران تماس گرفتم و گفتم اگه خود دکتر نیست من نمیام که گفتن ...

مبارک باشه .به سلامتی هیچ چیز واقعا لذتبخش تر از این رضایت بعد از عمل نیست.برای همه تون همچین لذتی رو آرزو می کنم

❤وسایل و مواد مورد نیاز❤ معمولا خود کلینیک به مریض یک کیف میده که شامل دمپایی؛ لباس مخصوص و کلاه ...

با همش موافقم و همه رو اجرا کردم علاوه بر اینا دندانپزشکی و متخصص پوست هم مراجعه کردم

ممنون میشم اگه بعد از عملتون بیاین و از حس و حال و شرایط قبل و بعد از عملتون بگید واسمون

حتما عزیزم دعا کنین سالم بیایم بیرون

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم چرا سالم بیرون نیای این چه حرفیه.عمل بینی ِ جراحی قلب باز که نیست

خخخخخ اره ولی من خیلی ترسوام الانم یه ترس دیگ به بقیه ترسام اضافه شد اینکه بینیم گوشتیه بد نشه

خخخخخ اره ولی من خیلی ترسوام الانم یه ترس دیگ به بقیه ترسام اضافه شد اینکه بینیم گوشتیه بد نشه

اصلا نگران نباش بینی گوشتی به تبحر دکتر قدرت غضروف ها و ضخامت پوست بستگی داره .قطعا بینی استخوانی نسبت به گوشتی ظرافت بیشتری پیدا می کنه ولی این به این معنی نیست که گوشتی باشه بد می شه حتما از اولش بهتر می شه 

اگر همونیه که تهرانم مطب داره پارسال خانم دوست شوهرم عمل کرد  قائمشهر من ۸ ماه بعد عمل دیدمش &n ...

۵تومن گفتن هزینه رو اره هم قائمشهر عمل میکنن هم تهران

2810