2777
2789
عنوان

سایتهای زیر مجموعه گیری

36 بازدید | 5 پست

خانما خارجی ها ابتکار کردند سایتهایی را راه انداختند که کاربران  با استفاده از مشاهده تبلیغ درامددلاری  کسب کنند .این میزان درامد دلاری خیلی کم بوده .در نتیجه صاحبان سایت ها  پیشنهاد میکنند بقیه دوستان و افراد را  دعوت کنید .و در همین دعوت کردن ها بعضی ها مثل بورس در این سایتها سرمایه گذاری میکنند.

صاحبان سایت سرمایه ها را بعد یکی دو ماه و دادن البته مقداری سود به کاربران ،میبنده .و حسابها مسدود میشه .و امکان اینکه کاربران بتوانند داخل حساب کاربری بشوند ناممکن میشود.پس یعنی اسکم میشود.

حالا بعضی میگند کد معرف را بزنید پول بهتون واریز میشود هم دروغه .پول به حساب کسی دیگه واریز میشود .اونی که زیر مجموعه میگیرید .و شما مجبورید زیرمجموعه گیری کنید  تاپولی هم از سایتها  دریافت کنید.همین زنجیره به بعضی افراد ساده میرسه تا اینکه دست به سرمایه گذاری میزنند .و پایان نتیجه مشخصه .

این زنجیره را حتما قطع کنید

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

کاش ملت اینو بفهمن.هر سال چند مدل شرکت هرمی ایجاد میشه وپول ملت رو بالا میکشن اما باز هم هستن کسایی که سرمایه هاشونو تو این مسیر بر باد میدن

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عااااالی بود✌

این را بد نوشتم .غلط دستور زبانی داره .تاپیک دوباره زدم .بهتر کردم .برای کپی گرفتن خوب شده .باید فرستاد به بعضی ها تا فریب نخورند

کاش ملت اینو بفهمن.هر سال چند مدل شرکت هرمی ایجاد میشه وپول ملت رو بالا میکشن اما باز هم هستن کسایی ...

تاپیک بعدی نوشته بازم گذاشتم .این تاپیک دستور زبانش غلط داشت .من هم تجربه داشتم .من کار کردم توشون پولم را خوردند .ولی سرمایه نریختم .ولی یکی در نی نی سایت دو میلیون ریخته بود.بقیه جمعا میلیاردها تومان

این را بد نوشتم .غلط دستور زبانی داره .تاپیک دوباره زدم .بهتر کردم .برای کپی گرفتن خوب شده .باید فرس ...

مرسی حتما چک میکنم ‌ . 

ب دوستام خعلی میگم البتع خعلی خودمونی، اونایی ک قبلا گول خوردن و گرفتارشن قبول نمیکنن . اگ مث مطالب شما نشر بشع عالی میشع.بازم تشکر

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست