2777
2789
عنوان

برای عفونت گلو و بینی سمج چی خوبع

53 بازدید | 5 پست

الان یه مدته گلوم پره ترشحات سفید میشه بینیم پر میشه بعد میرم دکتر یکی دو هفته اوکیم دوباره شروع میشه چیکار کنم اخه من نمیشه همش دکتر برم یکم خونه هواش سرد شد من بینیم کلا کیپ شد گلوم پر شد چیکار کنم کلا خوب بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل معده ی شماست هم زمان ضعف مغزوکبد

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

باید سیستم ایمنی اتو ببری بالا.قرص زینک و ویتامین سی جوشان یک هفته بخور.محیط خونتون گرم کن.اگه گلوت کیپ وچرک داره دوبسته آموکسی سیلین بخور هر۸ساعت.ضمننا این یک ویروسه ما که کل خوانوادمون با نوه وعشیره گرفتیم