2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بله عزیزم حرف شما درسته ولی منم گفته پزشک(دکتر فرهنگ) رو عینا منتقل کردم و اگر بخواهید میتونم از برو ...

بله واقعا هم باید از دکتر خودمون بپرسیم و با همون بریم جلو

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
نميدونم چرا بعضي از آدما فكر ميكنن خيلي تو زندگي ما تاثير ميزارن.بخدا شايلينم مثل باقيه دوستان  ...

کاربر محترم

سلام

هرچی فکر میکنم من نه شما رو می شناسم و نه تا بحال مطلب کمک‌کننده‌ای از شما توی سایت خونده‌ام...

نمیدونم شاید این از کم‌حافظه‌گی من باشه...

اما از این ادبیات طلبکارانه و گستاخانه‌تون تعجب میکنم، بجای اینکه برای شخصی که بشما ضرری نداشته و چه بسا (شاید) منفعتی هم رسانده باشه آرزوی خیر و سلامت داشته باشید، اینگونه تحلیل شخصیت می‌فرمایید و از حق و حقوقی صحبت میکنید که جای تامل دارد... (!)

اگر کسی ترجیح داده حاصل تحقیقات و تجربیات مطبگردیاشو بجای نوشتن توی دفترچه یادداشتش اینجا بنویسه تا بقیه هم استفاده کنند؛ این کار تصمیم او هست و اینکه تا چه حدی بنویسه هم باز تصمیم او هست...

قطعا این موضوع برای ما حق و حقوقی رو ایجاد نمیکنه، کما اینکه بارها توی مطالبم برای گذشتگانی که اینجا نوشتند و کمکی بما کردند دعای خیر و سلامتی کردم...

اما باز هم اگر فکر میکنید با خوندن مطالب من و اطلاعاتی که صادقانه و خالصانه به اشتراک میذارم حقی از شما ضایع شده من از شما عذرخواهی میکنم... 

ولی مخاطب من شما نبودید، من برای عزیزانی نوشتم که بازخورد و انرژی مثبتشان لحظه به لحظه بدرقه تحقیقاتم بوده و حالا هم دوستان خوب و فراموش نشدنی من در این سایت هستند...

خوشبختانه اونقدر تعداد این عزیزان زیاد هست که نمیتونم نام ببرم... ولی همه‌شون رو از صمیم قلب دوست دارم...

من آدم اثرگذاری نیستم عزیزم. 

اما کاش می‌فهمیدید برای شخصی که دو روزه عمل کرده و هنوز در اضطراب انجام یک تغییر مهم هست؛ که خودش نمیداند کار درستی انجام داده یا نه (!!)، در ابتدا دعا کنیم و انرژی منفی نفرستیم... 

انتظار دارید از چی بگم وقتی خودم هنوز نگران و توی شوک کارم هستم؟؟؟؟ 

کاش اجازه می‌دادید کمی از شوک و ترس انتخابم خارج بشم و بعد تحلیل شخصیت نمایید!!!

یکروز توی این سایت بمن پیام زدند و گفتند خجالت بکش (!) چرا داری تبلیغ سامی رو میکنی (!) ، یکروز هم این ابهام ایجاد شد که دکتر حسنانی رو تخریب میکنم (؟) ... 

قطعا توی چنین شرایطی فعلا تنها تصمیمی که میگیرم این هست که با کمترین حاشیه ای در سایت تردد کنم...

بگذریم...

شرایطم بهتر بشه باز هم میام و باز هم مینویسم...

ارادتمند

شایلین

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم حرف شما درسته ولی منم گفته پزشک(دکتر فرهنگ) رو عینا منتقل کردم و اگر بخواهید میتونم از برو ...

بعد از عمل اونقد شرایط و حوصله آدم ضعیف میشه که قدرت اجتهاد و تفحص رو از دست میده...

دیگه بنظرم باید به حرف دکتر اعتماد کرد... چون بقول شما نظرات دکترها گاهی متفاوت هست

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

شایلین جان شما تصمیم بسیار معقولی گرفتی. ممنون که باز هم میای تو گروه امیدوارم زودتر خوب شی و از تجربیات بعد عملت برامون بگی 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
از خود دکتر یا منشیش بپرسید  اگه هم فکر میکنید ممکنه بپیچونن یا نگن مثلا از دکتر بپرس من نفر چ ...

مرسی حتما می پرسم از خودشون

ولی واقعا بعضی ها دوس ندارن بگن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
ولی خوب میگیره برای ترمیم.به من هم گفت چون انحراف داری یه تومن بیشتر میشه

عزیزم من عمل اولمه ترمیمی نیستم ولی مدل بینیم غضروف لازم داره خود بینیم ضعیفه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
آره درواقع پره بالاتره  مرسی عزیزم حالا وقت کنم میزم پیش دکترم ببینم چی میگه

بالا پایین بودن پره ها احتمال زیاد داره که رفع بشه ولی بالا پایین بودن سوراخ های بینی به نظر من ربط چندانی به ورم نداره

بالا پایین بودن پره ها احتمال زیاد داره که رفع بشه ولی بالا پایین بودن سوراخ های بینی به نظر من ربط ...

از رو به رو بالا پایینه که همون پره هاس که باعث شده این جوری دیده بشه ولی از پایین خود سوراخا تقریبا مثل همه   

عزیزم من عمل اولمه ترمیمی نیستم ولی مدل بینیم غضروف لازم داره خود بینیم ضعیفه 

اوا ببخشید عزیزم من بد متوجه شدم🙈

شما تصمیمتون با همین عامریه؟وقت عمل هم داده بهتون؟

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
ی بار سه شنبه شب رفتم از پذیرش پرسیدم گفتم فردا کی بیام جواب سربالا داد بعدشم چون شما گفتین نمونه کم ...

میدونی روال کار  واسه من اینجوری بود که ب منشیش زنگ زدم گفتم از کرمانشاهم میخاممشاوره شم شماره دکترو دادن و گفتن فقط بهشون پیام بدین تماس جواب نمیدن بعدش من سه شنبه پیام دادم با دکتر هماهنگ کردم دیگه اون روز رفتم مشکلی نبود

هر چی خیرتونه اتفاق بیفته

بچه ها من از حموم کردن بعد از عمل میترسم هرچند که هنوز نه به داره نه به بار و بنتیجه نرسیدم ولی ممنون میشم یکم در موردش بگید  

یه دوش ساده یا میتونی شامپوم بزنی؟آب حسابی بخوره به صورت؟چجوریهههه

کاربر محترم سلام هرچی فکر میکنم من نه شما رو می شناسم و نه تا بحال مطلب کمک‌کننده‌ای از شما توی سا ...

شایلین جان لطفا بعد اینکه خالت خوب شد حتما اون شرایط روحی و احساسی قبل و بعد عمل رو که گفتی و بنظرم خیلی مهمه رو برامون توضیح بده چون من روحیه ضعیفی دارم

از رو به رو بالا پایینه که همون پره هاس که باعث شده این جوری دیده بشه ولی از پایین خود سوراخا تقریبا ...

دوست عزیز شما بینیتون را با کی عمل کردید؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
اوا ببخشید عزیزم من بد متوجه شدم🙈 شما تصمیمتون با همین عامریه؟وقت عمل هم داده بهتون؟

نه عزیزم گفتم که از مدل طراحیش خوشم نیومد  یهو انگار سر بینی بالا رفت ولی کارای زنده که دیدم خوب بودن بخصوص استخوان بینی شون خیلی خوب بود برعکس کارای برادران که حس میکنم پهن هستن 

راستی از نظر برادران همه بینی ها گوشتین !!!! به ندرت میگه استخونی

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810