کاربر محترم
سلام
هرچی فکر میکنم من نه شما رو می شناسم و نه تا بحال مطلب کمککنندهای از شما توی سایت خوندهام...
نمیدونم شاید این از کمحافظهگی من باشه...
اما از این ادبیات طلبکارانه و گستاخانهتون تعجب میکنم، بجای اینکه برای شخصی که بشما ضرری نداشته و چه بسا (شاید) منفعتی هم رسانده باشه آرزوی خیر و سلامت داشته باشید، اینگونه تحلیل شخصیت میفرمایید و از حق و حقوقی صحبت میکنید که جای تامل دارد... (!)
اگر کسی ترجیح داده حاصل تحقیقات و تجربیات مطبگردیاشو بجای نوشتن توی دفترچه یادداشتش اینجا بنویسه تا بقیه هم استفاده کنند؛ این کار تصمیم او هست و اینکه تا چه حدی بنویسه هم باز تصمیم او هست...
قطعا این موضوع برای ما حق و حقوقی رو ایجاد نمیکنه، کما اینکه بارها توی مطالبم برای گذشتگانی که اینجا نوشتند و کمکی بما کردند دعای خیر و سلامتی کردم...
اما باز هم اگر فکر میکنید با خوندن مطالب من و اطلاعاتی که صادقانه و خالصانه به اشتراک میذارم حقی از شما ضایع شده من از شما عذرخواهی میکنم...
ولی مخاطب من شما نبودید، من برای عزیزانی نوشتم که بازخورد و انرژی مثبتشان لحظه به لحظه بدرقه تحقیقاتم بوده و حالا هم دوستان خوب و فراموش نشدنی من در این سایت هستند...
خوشبختانه اونقدر تعداد این عزیزان زیاد هست که نمیتونم نام ببرم... ولی همهشون رو از صمیم قلب دوست دارم...
من آدم اثرگذاری نیستم عزیزم.
اما کاش میفهمیدید برای شخصی که دو روزه عمل کرده و هنوز در اضطراب انجام یک تغییر مهم هست؛ که خودش نمیداند کار درستی انجام داده یا نه (!!)، در ابتدا دعا کنیم و انرژی منفی نفرستیم...
انتظار دارید از چی بگم وقتی خودم هنوز نگران و توی شوک کارم هستم؟؟؟؟
کاش اجازه میدادید کمی از شوک و ترس انتخابم خارج بشم و بعد تحلیل شخصیت نمایید!!!
یکروز توی این سایت بمن پیام زدند و گفتند خجالت بکش (!) چرا داری تبلیغ سامی رو میکنی (!) ، یکروز هم این ابهام ایجاد شد که دکتر حسنانی رو تخریب میکنم (؟) ...
قطعا توی چنین شرایطی فعلا تنها تصمیمی که میگیرم این هست که با کمترین حاشیه ای در سایت تردد کنم...
بگذریم...
شرایطم بهتر بشه باز هم میام و باز هم مینویسم...
ارادتمند
شایلین