منم یه شرحی بنویسم حالا کـه اینجوری شد 😂
من ۱۳ مرداد عمل کردم با دکتر برادران ، کلینیک ماد تو سعادت آباد
رفتار پرسنلشون واقعا خوب بود
متخصص بیهوشی و پرستارا هم که اصلا عالی
من خیلی از سوزن میترسم😠😂 ولی اینقد انژیوکتم و خوب زدن و اینا اصلا درد نداشت بعدشم که از بس خود دکتر قبل اینکه برم تو اتاق عمل و بعدشم دستیار دکتر تو اتاق عمل شوخی کردن و باهام حرف زدند ک نفهمیدم کی بیهوش شدم :/
در کل من از کلینیکشون راضی بودم
بینی من گوشتی بود با یه قوز گنده بالای بینی
انحراف داخلی داشتم و مقدار اندکی چسبندگی
پوستمم چرب و مستعد جوش هست
کلا ترکیبی از همه چیز
من دکتر برادران و بخاطر طبیعی بودن بینی ها بیشتر از دوست داشتم روزی هم که اولین بار رفتم ویزیت پرسید چه مدلی دوست داری گفتم طبیعی کلی تشویقم کرد و خودشم موافق طبیعی عمل کردنه ، و الان یک ماه و شش روز از عملم گذشته و با وجود ورم زیاد واقعا خداروشکر میکنم که بینیم به فرم صورتم میاد چون بنظرم مهم ترین چیز همینه
مهم نیست بینی چقدر خوشگل بشه ، مهم اینه کـه به بیس صورت ادم بشینه و بیاد و من از این بابت واقعا از دکترم ممنونم
مراقبتای بعد عمل هم من وقتی اوردنم تو اتاق بعد ریکاوری هیچییییییی درد نداشتم و واقعا جای شکر داشت
بعدا که برای دراوردن تامپون رفتم مطب دستیار دکتر گفتند بخاطر مزاقبتای ویژه ای هست که تو اتاق ریکاوری انجام میدیم :)
ورم خیلی کردم ولی کبودیم در حد سه روز بود ، یکی از چشمام داشت کامل بسته میشد افتضااح شده بود در حدی که مامانم نگران شد گفت از دستیار دکتر که داداش دکتر هستند بپرس و اینا
که گفتند طبیعیه
موقع عمل یه چیز مثل کرم به مژه ها میزنند که من بخاطر اون چشملم هی قی میکرد و البته اینم طبیعی بود
من سه چهار روز اول فقط سوپ و مایعات خوردم هیچ چیز جویدنی نخوردم بعد از یک هفته کته نرم با خورش اونم حتی المقدور له میکردم یه ذره
نکته ای که میخواستم بگم این بود دکتر به من قبل عمل گفتن ک سوراخای بینیت خوبه و دست به پره ها نمیزنم
من یه بخیه زیر بینی دارم و دوتا نقطه ریز دو طرف تیغه بینی و الحق و الانصاف بخیه های تمیزی بوده و جاشون کم مونده
فعلا تا همین جا کفایت میکنم خیلی حرف زدم
امیدوارم هرکس عمل میکنه رضایت درونی داشته باشه چون رضایت خود ادم از اطرافیان و بقیه خیلی مهم تره
این ایام عزاداری همگی هم قبول باشه