2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
بچه ها من از حموم کردن بعد از عمل میترسم هرچند که هنوز نه به داره نه به بار و بنتیجه نرسیدم ولی ممنو ...

حمام کردن بعد از عمل هیچ مشکل خاصی نداره هر جور قبلا بوده بعدش هم همونطوره فقط آب باید ولرمِ ولرم باشه چون آب داغ باعث ورم می شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بابت امضاتون

خواهش میکنم❤🌼

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
من تیپ پلاستی کردم  رجبیان

تیپ پلاستی چ جوریه؟میشه توضیح بدین لطفا

شرح مطب گردی های من:دکتر امید ابراهیمی،دکتر هومن فرهنگ مجد،دکتر بهزاد فرخی(صفحه ۲۷۷۹)  دکتر غلامرضا احمدی،دکتر حسن عامری،دکتر کمال کوچک زاده(صفحه ۲۷۸۰)
تیپ پلاستی چ جوریه؟میشه توضیح بدین لطفا

با بی حسیه گچم نداره 

استخون رو نمیشکونن قوز رو تا حدی سوهان میکشن و نوک بینی رو اصلاح میکنه پره ها جمع میشن نوک بینی جمع میشه و بالا میاد ولی استخون باریک نمیشه انحراف و پلیپ و کجی درست نمیشه  

بچه ها کسی تازگی با دکتر محبی عمل کرده؟ درسته ک میگن جدیدا بینی بد زیاد داشته؟قیمت جدیدش رو کسی میدونه؟چرا هرچی مطلش زنگ میزنم کسی جواب نمیده

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

کسی جدیدا مشاوره پیش محبی رفته ؟ یا کسی تونسته وقت بگیره ؟ من قبلا به زور واسه خرداد وقت گرفته بودم بعد درگیر شدم یادم رفت اینم دیگه براحتی وقت نمیده بیخیالش شدم ولی یه مدت خیلی پیگیرش بودم ولی فقط کارای پیج رو دیدم از نزدیک نمونه ندیدم. 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام بچه‌ها

دوستان در مورد مطب‌گردی و چگونه سوال پرسیدن از بیماران صحبت کرده بودند... با توجه به تجربه‌ای که در مطب‌گردی دارم چندتا نکته بنظرم اومد که در اختیارتون بذارم:

۱- کسب اطلاعات شما نباید برای مریض احساس ناراحتی ایجاد کند:

بعضیا موقع تحقیق یک تکه کاغذ و خودکار بدست میگیرند و انگار وارد صحنه جرم شده اند! شروع می‌کنند به پرسیدن سوالات از قبل نوشته شده!!! بچه‌ها این کار بسیار غلط هست و باعث میشه مخاطبتون حوصله پاسخ دادن به شما رو نداشته باشه. باید سعی کنید سوالات رو در ذهن‌تون داشته و نامحسوس و دوستانه بپرسید... هنر دوست‌یابی شما و شروع مکالمه با فرد مقابل خیلی مهمه.

۲- یادتان نرود که مخاطب شما هم فردی هست مثل شما و او هم دارای احساس و ترس و نگرانی هست:

آدم‌ها بخصوص در ماههای اولیه هنوز نمیدونند که انتخابشون درست بوده یا نه، اونها هنوز نگزانند و هنوز در بلاتکلیفی با دماغ جدید سر میکنند! باید شرایط روحی‌شون درک بشه... شما حق تجاوز به حریم آرامش هیچ ‌کسی را ندارید!!!

حتی اگر بینی کسی بنظرتون ایراد داره و زشت هست و کج هست و اصلا افتضاح هست؛ شما باید در مکالمه همواره از کلمات مثبت استفاده کنید و نکات مثبت بینی او را بگویید. چراکه اون بنده خدا هم انسانی هست که هنوز در بلاتکلیفی چهره خودش و ترس و نگرانی بسر میبره و قطعا اینکه شما مثلا بگویید: پره های دماغت تا به تا است (!) مشکلی از او دوا نمیکنه، چون کاری نمی‌تونه بکنه! خلاصه مطلب؛ همواره یادتون باشه مخاطبتون انسان هست و اشیا نیست و جوری با او برخورد کنید که دوست دارید با شما برخورد کنند!!

یادمه توی مطب نوری یه دختر خانم خیلی ناز نشسته بود که بینی نا قرینه داشت (توی شرح مطبگردیم اونموقع نوشتمش براتون...) . همه حاضرین متوجه نا قرینگی بینی او شده بودند ولی کسی چیزی نمیگفت. خانم حدود ۴۵ ساله ای که بقصد مطبگردی اومده بود شروع کرد به پرسیدن سوالات پیاپی از این دختر جوان! 

کاملا میشد حس کرد که اون خانم چقدر بی ملاحظه و خودخواه هست و برای اینکه به اطلاعات برسه داره این دختر نجیب رو اذیت میکنه! 

داشتم به بی‌شعوری مطلق اون خانم فکر میکردم که دیدم ناگهان عینک ذره بین خودشو زد و به دختر جوان گفت رو به نور بچرخد (!!) و با دستش چانه دختر را حرکت میداد و توی صورتش با دقت فراوانی زوم کرده بود!

ناگهان بلند گفت: وااای تو بینی ات تا به تاست و رنگ پوستت هم در دو طرف بینی باهم فرق داره!! دختر جوان با حالتی غمگین گفت نه خانم کرم پودر زده ام شاید بخاطر همین پوستم دورنگ بنظر میاد... و آن زن بی‌ملاحظه دستمال کاغذی رو برداشت و گفت میشه صورتت رو پاک بکنی تا رنگ پوستت رو ببینم؟؟؟؟.......

(اوج بیشعوری این آدم رو تصور کنید!!!!)

۳-فعال باشید و یک گوشه ساکت نشینید:

قرار نیست از یک گوشه ساکت قیافه‌ها رو ببینید و حدس و گمانتون رو بنویسید. شاید بینی‌ای که میبینید برای ترمیم آمده و کار دکتر دیگری هست و یا هزار تا موضوع دیگر. پس ساکت نباشید و بر اساس حدس و گمان تصمیم نگیرید... سعی کنید توی مطب به بهانه های مختلف (نوشیدن آب؛ آنتن موبایل و ...) جابجا بشید و دوستانه با دیگران ارتباط بگیرید. (البته طبق اصولی که گفتم😁)

۴- یادداشت برداری کنید:

حتما توی موبایلتون یک یادداشت کوچک بنویسید از اونچه میبینید چون بعدا یادتون میره؛ چرا میگم توی موبایل؟ چون قرار نیس مثل خبرنگارها خودکار و کاغذ بدست برید برای مصاحبه! خشک و رسمی نباشید!

۵-اگر کسی حوصله جواب دادن نداره سمج نشید! به شرایط روحی آدمها و حد و مرزهاشون احترام بذارید...

۶- سریع فضا رو ترک نکنید:

عجله‌ای جایی نروید، من برای هربار مطبگردی حدود ۲ الی ۳ ساعت زمان میگذاشتم و حتی بیشتر!

۷-حواستون به مریضایی که از اتاق دکتر ویزیت میشوند باشه؛ آمپولی تزریق کرده‌اند؟ مشکلی داشته‌اند؟ پاسخ دکتر چه بوده؟ 

در پایان باز هم تاکید میکنم؛ رعایت اصول اخلاقی در برخورد با مریضا الویت اول هست. اینکه شخصی فقط دنبال جواب سوالات خودش باشد و مزاحم آرامش دیگران شود کاملا زشت و نشات گرفته از سطح پایین شعور فردی است!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها کسی تازگی با دکتر محبی عمل کرده؟ درسته ک میگن جدیدا بینی بد زیاد داشته؟قیمت جدیدش رو کسی میدو ...

عه ببخشید سوال شما رو ندیدم منم همین الان به این موضوع فکر میکردم کارایی که تو پیجش میزاره اکثرا خود بیمارا عکس فرستادن بنظرم بیشترشون روتوش داره 

مرسی حتما می پرسم از خودشون ولی واقعا بعضی ها دوس ندارن بگن

بعضیها نمیگن. بخصوص اونا که تعداد عملهاشون زیاده، لذا باید نامحسوس بپرسی...

مثلا من برای اینکه بفهمم نادریان چندعمل در روز داره پرسیدم: من چون شاغلم میخوام بدونم اخرین تایمی که دکتر عمل میکنه کی میفته در روز؟ و از همینجا مکالمه شروع شد 😁😊

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
سلام بچه‌ها دوستان در مورد مطب‌گردی و چگونه سوال پرسیدن از بیماران صحبت کرده بودند... با توجه به تج ...

خیلی توصیه هاتون خوب بود 

یادمه تو مطب نادریان کنار یه نفر نشستم و بعد یه ساعت سر صحبت باز شد فهمیدم بینیشو تقوی عمل کرده و حالا واسه عمل چونه اومده اگه نمی پرسیدم از ابتدا فکر میکردم نادریان عمل کرده 

خیلی بینیش بد فرم بود انگار که قسمت کلوملا خیلی پایین تر از پره ها بود نمیدونم اصلا جالب نبود ولی تقوی یکی از گزینه هامه

ای کسانی که می خواهید مشاوره پیش نادریان برین حداقل ۴ ساعت وقت بگذارید چون به من گفته بود ۳ من حدود ۷ نوبتم شد 

عه ببخشید سوال شما رو ندیدم منم همین الان به این موضوع فکر میکردم کارایی که تو پیجش میزاره اکثرا خود ...

خواهش میکنم. کسی جواب شما رو نداد؟ تلفن هاشون ک جواب نمیدن😥😥

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
بعضیها نمیگن. بخصوص اونا که تعداد عملهاشون زیاده، لذا باید نامحسوس بپرسی... مثلا من برای اینکه بفهم ...

مبارک باشه شایلین مهربون. دعا کن منم بتونم ی دکتر ک بتونه بینیمو خوب دراره پیدا کنم. بینیم پر مشکله جرات ندارم پیش هر دکتری برم...😯

خیلی توصیه هاتون خوب بود  یادمه تو مطب نادریان کنار یه نفر نشستم و بعد یه ساعت سر صحبت باز شد ...

دقیقا...

من حدود ۱۷ جلسه مطبگردی چندساعته رفتم

تقریبا در همه موارد بعد از یک ربع با تعداد زیادی افراد ارتباط دوستانه ایجاد میکردم...

نکته مهم این هست که برای ارتباط با مخاطب در درجه اول باید خودتون رو با او همزادپنداری کنید و از نگاه او به موضوع بنگرید...

تصور کنید کسی که بیحال و خسته و بیحوصله متتظر نوبتش هست قطعا اونقدر انگیزه نداره که حالا یکی موی دماغش بشه برای سوالات تکراری (شک نکنید در روز به چندین نفر همون سوال رو جواب داده و واقعا براش جذابیتی نداره پاسخ دادن)

لذا باید از هنرتون برای دوست شدن استفاده کنید. 

تلخ و خشک و رسمی و روی مخ نباشید 

اگر هم حس کردید واقعا مزاحم ارامش او هستید ادامه ندید و به حریم ادم‌ها تجاوز نکنید...

البته گلاب جان ببخشید همه جملاتم رو با افعال مخاطب نوشتم منظورم کلی بود نه شخص سرکار عالی. 😍

ارادت

مبارک باشه شایلین مهربون. دعا کن منم بتونم ی دکتر ک بتونه بینیمو خوب دراره پیدا کنم. بینیم پر مشکله ...

عزیزم بنظرم مطبگردی و انتخاب دکتر از مهم‌ترین کارهاست.

چون بعدش چاره‌ای نداری جز اعتماد به حرفهای دکترت.

او راننده خودرو هست و تو صرفا سرنشین!

شرح مطبگردی‌ها رو بخون. حضوری هم خودت برو و چندساعت بشین‌..

2810