2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

شایلین عزیز،دقیق،با حوصله و مهربان سلام؛

مطمئن باش که انرژی های مثبت و وقتی که بدون چشم داشت برای دیگران گذاشتی تبدیل به انرژی مثبت مضاعف میشه و جمع تمام این ها فردا وقت عمل و همیشه در زندگیت جاری هست و تو بهترین نتیجه رو خواهی گرفت...

برای همه دوستان نی نی سایت بهترین انتخاب رو آرزو میکنم.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

عزیزم من به دلیل نداشتن اطلاعات کافی خواننده خاموش بودم و خیلیییی صحبتای شما و دوستان به اطلاعاتم اضافه کرد ازت ممنونم امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری نتیجه زحمتهای بی منتی ک اینجا کشیدی 😍😘🙏

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

میشه کمکم کنید 

من بینی غضروفی دارم که پره هاش گوشتی ماننده یعنی تا الان فک میکردم کلا گوشتی دوتا دکتر گفتن نه سر بینی غضروفیه

پیش دکتر جهادی (متخصص جراحی پلاستیک)رفتم فقط معاینه کرد گف مشکل تنفسی تداری اوکی سر بینی جمع میکنم یکم سربالا و پره هاات گوشتیها بنظرم عجله داشتن زود جمع کردن مشاوره منو لایو عملاشونو دیدم بنظرم اون موقع نمیشه نتیجه ببینی.مطبشون دوتا خانم بودن قبلا عمل کرده بودن خوب بودنیکی بود ک گچ بودن معلوم نبود بقیه برای جراحیای شکم و ..بودن

بعد از اون پیش دکترمیلانی عکس فرستادم از روی چندتا عکس گفتن نوک بینی جمع میکنن پره هارو جمع میکنن و سر بینی بسته به نظر خودم سربالا

برای دکتر نجات حسینی(متخصص جراحی پلاستیک) عکس فرستادم ایشون گفتم نوک بینی جمع میشه به طول بینی دست زده نمیشه (چون صورتم کشیدس)پره جمع میکنه و گف غضروف میذاره واسه پره هام که مشکل تتفس نداشته باشم(این حرف دکترای دیگه نزدن بمن)

با دکتر کوچک زاده وقت گرفتم ۲۰مهر 

یکی از دوستام میگه پبش دکتر مردانی گیوه برو بدون بی هوشی عملش کرده(من چون بینی دوستم با اینکه استخوانیه خوب در نیاورده میترسم)

دکتر ساریخانی خیلی دیر وقت میده من میخوام امسال عمل کنم اگه بشه

تا حدودی تاپیکارو خوندم

ترجیحم اینه پیش دکتر گوش حلق بینی بینی برم و هزینه ک دارم در حد ۹ حالا دیگه تا ۱۰ 

اگر کسی میتونه کمکم کنه خوشحال میشم

دکتر خوبی مد نظرتونه ممنون میشم بهم بگین

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
بسلامتی عزیزم امیدوارم ب بهترین شکل ممکن عملت پیش بره و بیای از تجربه خوب و راحت عملت برامون بگی😊🌹 ...

ایشالا به راحتی عمل و انجام میدید

فقط ماهایی که دنبال دکتر خوب هستیم و فراموش نکنید و از تجربیاتتون و در اختیار ما قرار بدید

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
آتنا عزیز  سپاس از بابت شرح کامل و دقیق مطب گردیت در مورد دکتر خالقی یکی می گفت همسر برادرم ب ...

ممنونم که جواب سوالمو دادید

اتفاقا متوجه شدم دکتر منافی استاددکتر رجایی هستند

ولی خب جالبه خیلی ها حتی این دکترو نمیشناسن

خلاصه من همچنان در پی یه  دکتر برای بینی هستم و واقعا بیشتر سردرگم شدم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
من یک سال و نیمه عمل کردم هنوز نوکش گنده س یعنی کوچیکتر میشه بعد دو سال؟

اگه گوشتی بوده باشه بینیت تا دوسال باید صب کنی

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اگه گوشتی بوده باشه بینیت تا دوسال باید صب کنی

دکتر گفت گوشتی نیست ولی پوستت خیلی بده

بینیم از روبرو هنوز خیلی گنده س

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
من یک سال و نیمه عمل کردم هنوز نوکش گنده س یعنی کوچیکتر میشه بعد دو سال؟

گوشتی بوده بینیت ؟نمیدونم عزیزم من فقط عکس مامانمو بعد پنج ماه یا شش ماه دیدم ..

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

[QUOTE=103863134]سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...[/QU

عمل خوب و راحتی داشته باشی شایلین جون 

دماغ رویاییت   

یعنی نسبت ب قبل از عمل کوچیکتر نشده؟

چرا کوچیکتر شده ولی هنوز خیلی بزرگه نوکش، خییییلی

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
گوشتی بوده بینیت ؟نمیدونم عزیزم من فقط عکس مامانمو بعد پنج ماه یا شش ماه دیدم ..

من فکر میکردم گوشتیه ولی دکتر گفت نیست

همه ش دارم به ترمیم فکر میکنم یا تیپ پلاستی

من فکر میکردم گوشتیه ولی دکتر گفت نیست همه ش دارم به ترمیم فکر میکنم یا تیپ پلاستی

همه بیینیتو دوست داری جز نوکش ؟شاید اونقدرا که فک میکنی بد نباشه

سلام شايلين جان

شما تو اين مدت خيلي به ما كمك كردي

و اميدوارم بهترين انتخاب رو داشته باشي

اما گلايه اي از شما دارم مبني بر اينكه

خود سما اينهمه دنبال اطلاعات از دكترها بودين اما در نهايت نگفتين با كي عمل ميكنيد و چطور به انتخابتون اعتماد كردين

2810