2777
2789
عنوان

عشق رابطه جنسی نیست

326 بازدید | 10 پست

عشق "سکس نیست"

عشق سر قرار رفتن نیست!

و یا 24 ساعت باهم چت کردن ام "عشق نیست"

تمام شب رو بیدار بمونی و بهش فکر کنی ام عشق نیست!

درواقع عشق در احترام معنی میشه!

احترام به اشتباهات تورو و با وجود اشتباهاتت دوست داشته باشه !

عشق در همدلی وکمک کردن به هم معنی میشه!

زمانی که اشکر ریختی و اشک هاتو پاک کنه "عشق معنی میشه"

عشق قدردانی معنی میشه !

قدردانی خوب برای رابطه ای ایشون انجام داده ..

اما هزچقدر به میزان سواد عشق وارد رابطه بشی رابطه پایدار تر خواهد بود

گران تذین عنصر جهان "عشق هست"

ه میتونه خوش رنگ کنه و هم میتونه نابودت کنه

ما زمانی که سواد بر قرار کردن رابطه رو نداریم! و نمیتونیم درست با عشق برخورد کنیم "افت هایی مثل خیانت ! کم توجهی ! نداشتن احترام به یکدیگر مواجه میشیم

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

لایک لایک لایک

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

نمیشه اینقدر کلی حکم صادر کرد

قسمتی از عشق هست ولی همه عشق نیست کلا کلی گویی مسخرست 

اتفاقا مجموعه اینها همین سر قرار رفتن همین پیام دادن همین رابطه مجموعه عشق رو تشکیل میده خیلی متن بی معنی بود 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه بعضیا خودشونو با سواد جا میزنن توی عشق اون مدعی ها هم حال بهم زن ترینن

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

عشق❌ تاثیرات هورمونی✅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

دقیقا حافظ میفرماید:

غیرت عشق زبان همه خاصان بِبُرید 

کز کجا سِر غمش در دهن عام افتاد 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

این چیزی که میگی اسمش دوست داشتنه نه عشق .

عشق از دوست داشتن و محبت + شهوت  به وجود میاد ...

ولی درکل آره بیشتر عشقایی که امروز میبینیم بقول شما ،عشق نیستن(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

عشق زیباترین وبهترین حس دنیاست عاشق که باشی فداکارازخودگذشته میشی   عاشق که میشی ازخودت بیشتردوست داری 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید