2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

اينكه شما نميخوايد خدايي نكرده كسي بر اساس تصميم شما تصميم گيري كنه قابل دركه چون من بارها تو نوشته هاتون ديدم كه نگران اين موضوع بودين

به نظرم هر خواننده اي متوجه اين حساسيت شما شده.

اما با وجود اين همه مطب گردي و تبادل اطلاعات اين توقع از خواننده هاي مطالب شما ايجاد ميشه كه نتيجه تصميم گيريتون رو به بقيه هم اطلاع بدين

و تجربه تون رو در اختيار ما هم بگذاريد

و در نهايت صميمانه ازتون تشكر ميكنم

و براتون آرزوي سلامتي دارم

اينكه شما نميخوايد خدايي نكرده كسي بر اساس تصميم شما تصميم گيري كنه قابل دركه چون من بارها تو نوشته ...

بچه ها نظرتون درمورد دکتر لقمانی که اصفهان هست چیه ؟ سبک کاراش رو دیدین که چجوریه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه بیینیتو دوست داری جز نوکش ؟شاید اونقدرا که فک میکنی بد نباشه

نیمرخامو دوست دارم از روبرو نه

نوکش بزرگه 

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

شايلين عزيز 

من از مطالب خوبت خيلي استفاده كردم ممنون كه اين همه وقت گذاشتي و اطلاعاتت رو در اختيار ما گذاشتي. 

اميدوارم عملت خيلي خوب باشه من كه كلي دعات كردم. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

شایلیین عزیز امیدوارم عملت به خوبی انجام شده باشه ما رو از حال خودت بی خبر نگذار.

سلام به همگی 

شایلین جان امیدوارم عملت عالی باشه 

منم از اردیبهشت دنبال عمل هستم و تاحالا مطب دکتر نادریان و عامری رفتم با دکتر اسلامی جو هم مشاوره اینترنتی شدم 

مطب دکتر نادریان دو نمونه ۱۰ و ۸ ساله دیدم که هر دو افت پیدا کرده بود و اومده بودن ترمیم البته فرم بینی خوب بود ولی خودشون میگفتن نسبت به قبل افت داشته ولی بد نبودن فقط میخواستن نوکش بالاتر بیاد خودم ولی وقتی رفتم داخل گفت بینیت شکستگی داره محورش کجه و بهتره عمل نکنی خوب نمیشه و اصلا هیچ توضیحی ندادن خیلی خورد تو ذوقم گفت بینیت استخوانیه ولی عمل نکن مشکل تنفسی ایجاد میشه قیمت هم ۱۸ تا ۲۵ به یه دختری که از کانادا اومده بود ۲۵ گفت یه مورد دو ماهه هم دیدم که طبیعی بود ولی با سلیقه من جور نبود 

دکتر عامری خیلی با حوصله و تماما توضیح  داد واسم عکسم گرفت و طراحی کرد گفت مشکل تنفسی ایجاد نمیشه اما ممکنه درجاتی از این کجی بمونه واست و مثلا سوراخ ها قرینه نشه و نیاز هست از گوش غضروف بردارم و بینی رو تقویت کنم از مدل طراحیش اصصلا خوشم نیومد ایشونم گفت بینیت استخوانی غضروفیه اما زیادی کجه 😅

قیمت هم به همه ۱۲ میگفت به من ۱۵ گفت چون گفت خاصه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

دکتر اسلامی جو هم دقیقا همون حرف های عامری رو بهم گفت و قیمت ۱۵ سبک کارشو می پسندم یکی از دوستام هم عمل کرده بینیش شیک شده از دوستم ۹ تومن گرفته واسه من رو گفت عملت سخته قیمت بالا گفت 

دکتر تقوی و دکتر منافی و کوچک زاده رو هم میخام برم ولی نمیدونم کی وقت کنم چون بچه  کوچیک دارم سختمه از هر سه تا هم نمونه دیدم خوب بودن بخصوص اون دوستم که با کوچک زاده عمل کرد بینیش تانک بود گوشتی پهن و داغون الان چهرش ظریف شده و در کل خیلی خوب شده البته سال ۹۳ عمل کرده فکر میکنم قیمتش هم کمتر از بقیه باشه  

دکتر اسلامی جو هم دقیقا همون حرف های عامری رو بهم گفت و قیمت ۱۵ سبک کارشو می پسندم یکی از دوستام هم ...

دوست عزیز لطف میکنید پیج دکتر کوچک زاده رو بذارید🙏🏻🙏🏻

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

یعنی فکر نمیکنم سایت و پیج کارهاشون هم باشه اصلا منم فقط یه نمونه که دوست دانشگاهم بوده رو دیدم ازش همین. باید برم مطب نمونه های جدید ببینم راستی کوچک زاده جراح پلاستیکه بنظرم واسه من که بینیم کجه بابد دنبال جراح پلاستیک باشم 

2810