2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
بچه ها من یه عکس از مامانم دیدم تقریبا مال پنج ماه بعد از عمل ....افتضاح بودا یعنی نه قوس داشت یه دم ...

من یک سال و نیمه عمل کردم

هنوز نوکش گنده س

یعنی کوچیکتر میشه بعد دو سال؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

سلام عزیزدلم شایلین نازنینم🌷⁦♥️⁩

خوشحالم که‌بالاخره تصمیتو گرفتی و میدونم که انشالله بهترین تصمیم برات خواهد بود 

از صمیم قلب برات دعا میکنم که اول عمل خیلی راحتی داشته باشی دوم اینکه از نتیجه بسیار راضی باشی انشالله

مارو از حال خودت بیخبر نذار

خدا پشت و پناهت عزیزم😘😘😘

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما لطفا اگه از دکتر بلاجی هم نقد دارین بفرمایین ممنون میشمممممم

سلام.من یه روز که رفته بودم باشگاه یه خانم اونجا بود گفت چن تا از همکارای من پیش دکتر بلاجی عمل کردن و خیلی خوب شدن و خودشون هم راضی ان

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام به دوستان عزیزم  (خاموش و غیر خاموش که همه برام عزیزید!) راستش الان که مینویسم دقیقا ...

سلام شایلین جان امیدوارم عمل خیلی خوبی در پیش داشته باشی💖

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

شايلين عزيزم اول از طرف همه ازت تشكر ميكنم كه خيلي بهمون كمك كردي و كارمون رو تو انتخاب دكتر راحت تر كردي اميدوارم بهترينها برات پيش بياد و بيني ت دقيقا هموني بشه كه ميخاي انشاا....صحيح و سالم از اتاق مياي بيرون عزيزدلم🙏🙏🙏🙏🙏💜💜💜💜💜💜💜💜من مطمئنم با اينهمه ريز بيني و دقت بهترين انتخاب رو داري 

منتظرت هستيم 😚😚😚😚😚😚

مطب گردي:دكتر غلامرضا احمدي(٢٧٦٢)مطب گردي دكتر پيام حق پناه(٢٨٢٦و٢٨٢٧)

شایلین جان امیدوارم به سلامتی و با رضایت کامل برگردی و بنویسی بازم برامون تندرست باشی عزیزم♥️🙏🏻

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...

سلام دوستان

من‌ یه مدتی خواننده‌ی خاموش بودم دیگه دیدم اینجوری نمیشه و‌ منم به جمع اضافه شدم.

اول از همه شایلین جان‌ امیدوارم فردا برات بهترین‌ها پیش بیاد و بینی‌ات همونی بشه که دوست داری

خانوما لطفا اگه از دکتر بلاجی هم نقد دارین بفرمایین ممنون میشمممممم

۳تا از آشنایان من پیش ایشون جراحی کردن. ۲تاشون قدیمی تر (دقیقاً نمیدونم چه سالی) و یکی جدید تر ( شاید ۲، ۳ سال پیش)

اون ۲نفر بینی های کاملاً طبیعی و خوبی دارن (بینی‌هاشون استخوانی‌ بود) اما راستش بینی نفر سوم رو من دوست نداشتم (بینی گوشتی داشت)

از لحاظ تنفس هم من هیچ وقت نشنیدم که بگن راضی نیستن، حالا دیگه نمیدونم مشکلی دارن یا نه!

این چیزی بود که من از دکتر بلاجی میدونستم و میدونم جدیداً پیج اینستا هم دارن میتونید برید یه سری از کارهاشون رو‌ ببینید

میگما شایلین عزیز 17یا18شهریور پیش اون دکتری که نوبت داشت رو کنسل کرده بود درسته؟ آخه تاریخ دقیقا یکی شد!

ولی انصافا حق داره اسم دکترشو نگه.. مسئولیت بزرگی براش ایجاد میشه.. شاید خیلیهامثل من

بعد این همه دقت و مطب گردی شایلین، نظرشون جلب دکتری که انتخاب کرده میشه

سلام عزیزان اگ مایل بودین برای سلامتی شایلین جون و اینکه عملشون بسیار عالی و رضایت بخش باشه براشون نفری ۵ تا صلوات بفرستیم . انصافا ایشون در کمال اخلاص خیلی زحمت کشیدن برای اینجا.

اللهم صل علی محمد و ال محمد

چشم به راه...
ههمیشه مراجعه حضوری بهترین  روشه مرسییی

آتنا عزیز 

سپاس از بابت شرح کامل و دقیق مطب گردیت

در مورد دکتر خالقی یکی می گفت همسر برادرم باهاش عمل کرده خیلی زیباست،ولی تنفسی خیلی مشکل داره و شبها انگار میخواد خفه بشه!

دکتر منافی هم مثل دکتر تقوی کار ترمیمیشون خیلی خوبه و احساس میکنم عمل اولی ها خیلی جالب نباشه!

البته به نظر من...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
2810