2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام بله من وقت عمل گرفته بودم از ایشون. ایشون هنوز هم از نظر من دکتر کم ریسکی هستند، کاراشونم قشنگ ...

شایلین جان شما در انتخاب همسر چه میکنید     

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

مطب دکتر ابیانه

خلاصه و مفید بخوام براتون بگم اینکه بینی ها کاملاااا طبیعی بودن که در حد رفع ایراد بود و خوب بودن. اصلا حالت سربالا نداشتن هیچکدام و اینکه بغل پره ها خط نداشت. مورد قبول بودن بینی ها ولی یکی بود که یکم پروجکشنش زیاد بود بنظرم. کلا زیاد نبودن موردایی که گچ و چسب نداشته باشن. اکثرا تو گچ بودن که قضاوتی نمیشد کرد. من کلا دو مورد یک ماهه و سه ماهه دیدم. و یک مورد ترمیمی. مورد ترمیمی هم به عنوان ترمیم خوب بود.

پیش دکتر هم که رفتیم از شانس همسر و دخترم هم اومدن که دخترم باعث چند سوال یادم بره و اینکه دکتر عزیز و محترم گفت برای چی میخوای عمل کنی این که خوبه😐😐😐 شوهرمم رو هوا زد ( چون اول راضی نبود طول کشید تا به عمل کردنم راضی بشه) دکتر گفت بینیت خوبه بنظرم نیاز به عمل نداره اونقدری ایراد نداره که بخوای عملش کنی و بخاطر همین موضوع تغییر زیادی نمیکنی و به دردسراش نمی ارزه ( این وسط همسرمم جولان میداد واسه خودش که دقیقا همینطوره دکتر جان باز منو بگی یه چیزی دکتر هم گفت قربان من و شما که عمل هم کنیم ازتوش هیچی در نمیادو این حرفاااا و کلی دل دادن و قلوه گرفتن😐😐😐) گفتم دکتر جان نگین اینارو همسر ما نزده میرقصه به زور راضی شده...

سپس😜 در مورد الرژیم سوال پرسید و... 

در نهایت گفتم دکتر چند درصد تغییر میکنم بنظرتون؟ قشنگ رو کاغذ نوشت و حساب و کتاب کرد گفت ۳۰ درصد نهاتا. ولی اگر شما امر کنید من در خدمتم و جراحی رو انجام میدم. ازمایشارو نوشت گفت اگر تمایل به جراحی داشتین تماس بگیرین و....

مطب گردی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگر بخوام کارای برادران و ابیانه رو مقایسه بکنم 

گردی نوک بینی های برادرانو ترجیح میدم.

ولی شاید پهنی بینیهای برادران کمی بیشتر از ابیانه باشه

سوراخ بینیای ابیانه کمی کوچکتر اما ریسک جای زخیه رو هم داره

و اینگونه بود که حیران تر از قبل به مسئله اتتخاب دکتر میپردازم😥😥😥

مطب گردی 
شایلین جان شما در انتخاب همسر چه میکنید      

🤣🤣🤣

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
مطب دکتر ابیانه خلاصه و مفید بخوام براتون بگم اینکه بینی ها کاملاااا طبیعی بودن که در حد رفع ایراد ...

اینکه ابیانه پولکی نیست خیلی نکته مثبتیه...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
لطفا جراح واسه ترمیمم معرفی کنید کارش خوب باشه

سلام.بهتون پیشنهاد میکنم صفحات این تاپیک رو مطالعه کنین.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/409340/ترمیم-بینی?page=1

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام.بله با هزینه ی کلینیک ۱۰ تومن

جالبه . انگار ثابتی فقط به من سه ماه پیش قیمت 12گفت.

همون موقع به همه 8،9 یا نهایتا 10میگفت.

جالب دومشم اینه که من تا حالا ندیدم به یکی نگه دماغت گوشتی نیست.

همه بینیها هم استخوانی هم غضروفی و هم گوشتی ان.

من پیش 8 تا دکتر رفتم همه گفتن استخوانی غضروفی با پوست نازک .ثابتی گفت گوشتی.

حدسم اینه که میخواد سخت نشون بده کارو و در ضمن در مورد بعد عمل هم دستش در منکر شدن ایرادا باز باشه.

البته نظر بنده ست . جسارت به انتخاب کسی نباشه.

خب دوستان

98/6/4

از غلامرضا احمدي بگم

خلاصه وار:دوتا نمونه ده ساله ديدم هر دو بدون افتادگي اما يكيشون اصلا قشنگ نبود كه دخترشو اورده بود

يكيشونم عالي بود و پسرشو اورده بود

دوتا نمونه ١٥ساله ديدم بدون كوچكترين افتادگي كه خوب بودن هر دو اما كاراي الان دكتر خيلي نسبت به ١٥سال پيش قشنگتر و بهتره

يه چهار ساله ديدم كه مشكل تنفسي داشت اما خودش ميگفت بعد عمل رعايت نكرده و انحراف شديد داشته

يه ٨ساله ديدم كه ميگفت راضيه اما روي تيغه اش قسمت بالا دو طرف ورم داشت اما نفهميدم دكتر بهش گفت بعدش

يه پنج ماهه ديدم خيلي خوب بود

يه سه ماهه خيلي خوب بود  هر دو راضي و تر و تميز بودن

خودمم رفتم تو كه نوبت عمل بگيرم اما گفت بينيت كجه و من اين كجي رو نميتونم اصلاح كنم بايد پيش جراح پلاستيك بري

گفت الان بچه شير ميدي ورم ميكنه و ورمش ميمونه هي مياي اينجا ميگي چرا ورم دارم

البته نميدونم چقدر اين حرفش در مورد مادراي شيرده درسته

نميدونم ولي حس كردم از دستم عصبانيه چون پارسال قرار بود باهاش عمل كنم و باردار شدم و كنسلي رو بهش اطلاع ندادم

وقتي فهميد ديگه يه طوري شد

زودم گفت عملت نميكنم به خاطر همون كجي

خلاصه به نظرم دكتر كار بلديه حتما يه سر بريد

و اينكه دستاشم اصلا نميلرزيد من دقت كردم

مطب گردي كوچك زاده:

٤شهريور٩٨

تا رفتم داخل مطب سريع نوبتم شد

روي يه صندلي چرخي بلند نشستم

اولش گفت بينيت گوشتيه

چرا الان همه بينيا گوشتي شده

پوستت ضخيم

گفت ما به بيني هاي گوشتي ميگيم

شما سي يا چهل درصد تغيير ميكني

چون قوز نداري

افتادگي نداري

فقط يه سر گرد داري

بينيت ازيني كه هست يكم تر و تميزتر و خوش فرمتر ميشه

در ضمن گفت بينيت كجي داره كه ٨٠درصد اصلاح ميشه

گفت پره هاتو باز ميكنم

گفت يك درصد احتمال داره تنفست

مثل قبل عمل نشه

عدم قرينگي يك درصد ممكنه

قيمتش نه تومنه بدون تخفيف
نمونه ها هم همه با گچ و چسب بودن و نميشد قضاوت كرد

دكتريه كه واقع بينانه و منطقي نظرشو ميده از اينش خوشم اومد

خب دوستان 98/6/4 از غلامرضا احمدي بگم خلاصه وار:دوتا نمونه ده ساله ديدم هر دو بدون افتادگي اما يك ...

ممنون بابت توضيحات عالي..

عزيزم دكتر احمدي موقع ست كردن زمان عمل از بيمار بيعانه نميگيرند؟   

خب دوستان 98/6/4 از غلامرضا احمدي بگم خلاصه وار:دوتا نمونه ده ساله ديدم هر دو بدون افتادگي اما يك ...

خیلی ممنون از شرح مطب گردیت من چندتا از دوستانم با غلامرضا احمدی  عمل کردن یکیشون 12 سال پیش که خیلی خوب شد بقیشون  6 سال، 5 سال، 6 ماهه که همه عالی شدن یکی دیگه از دوستامم همین امروز عمل داشته و امیدوارم بینیش خیلی خوب شه.  همه بینیها بسیار تمیز و شیک بودن. من خودمم ترمیمی هستم و قبول نمیکنن ترمیمی ولی به همه توصیه میکنم یه بار مطبشون برن. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
جالبه . انگار ثابتی فقط به من سه ماه پیش قیمت 12گفت. همون موقع به همه 8،9 یا نهایتا 10میگفت. جالب ...

دکتر میلانی هم به من گفته بود گوشتی ام.

ولی هیچ دکتری نگف من پولیپ دارم حالا واقعا نمیدونم کی درست میگه  

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
2810