شيوا جون فكر كنم ناخواسته موجب سوتفاهم و ناراحتي شما شدم. صميمانه عذرخواهي ميكنم.
عزيزم بيني شما خيلي زيبا شده و فكر ميكنم از بهترين عملهاي دكتر باشيد. بارها هم توي خصوصي و عمومي تعريف كردم كه دماغت عالي شده... گرد هم نيست، منظورم از گرد يه گوشت كوفته اي بزرگ هست كه دكتر سر دماغ من طراحي كرده شبيه دلقك آگوست!
اما همونطور كه خودت هم گفتي، دماغ شما پروجكشن نداشته و اين دكتر براي دماغي كه پروجكشن زياد داره گزينه مناسبي نيست، چون من كه پروجكشن دارم و قوز هم دارم وقتي قوز رو برداره اگه پروجكشن رو كم نكنه دماغم ميشه شبيه خرطوم فيل! واقعا خنده دار ميشه... حالا فرض كن اين خرطوم دراز سرش هم يه گوله گردالي بذاري كه خنده داريشو تكميل كنه...
گرد و نوك تيز بودن كه ملاك نيست براي قضاوت هنر تجسم سازي دكتر و علم زيبايي شناسي كسي، قطعا منم بعد از اينهمه تحقيق و سرچ و بررسي اونقدر ميفهمم كه مسايل سليقه اي رو ملاك قرار ندم واسه تحليل كار يه دكتر.
ولي برام عجيب بود كه ايشون نكات ساده زيبايي شناسي رو در مورد چهره من رعايت نكرد در حين طراحي!
خيلي احترام دكتر رو نگه داشتم كه بهش نگفتم ايشون هيچي از علوم زيبايي شناسي نميفهمه!
اگر دماغ كوچك و كم پروجكشن باشه كه خب خوب درمياد، اما اگه دماغ قوز و پروجكشن و افتادگي و كمي نوك پهن داشته باشه (مثل دماغ من) طراحي ايشون خيلي افتضاح درمياد!
يه كارتوني بود قديما نشون ميداد يه بچه فيل بود كه بعدا تونست با گوشهاش پرواز كنه... اسم كارتون رو يادم نيست ولي از ديشب همش ياد اون بچه فيله ميفتم.