2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
بچه ها من فکر میکنم خیلی از دکترها توی فضای مجازی به دلایل مختلفی الکی اسم در کردن! اونقدر که تب ...

یبار ریس انجمن جراحان زیبایی چند سال پیش در باره جراحی زیبایی بینی صحبت میکردن میگفت تبلیغات در فضای مجازی کلا غیر مجازه

یبار ریس انجمن جراحان زیبایی چند سال پیش در باره جراحی زیبایی بینی صحبت میکردن میگفت تبلیغات در فضای ...

تبلیغ علنی نمیکنند ولی تا دلت بخواد بازاریاب و تبلیغ کننده با آی دی های فیک و اطلاعات دروغی هست.

اینستاگرامشون با ادمین حرفه ای فعال هست.

مدام عکس و فیلم میذارن...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبلیغ علنی نمیکنند ولی تا دلت بخواد بازاریاب و تبلیغ کننده با آی دی های فیک و اطلاعات دروغی هست. ای ...

بچه ها تا حالا فکر کردید که چقد زشت و غیراخلاقی هست که وقتی فرد بیهوشه دکتر با گوشی موبایل ازش لایو میگیره که بذاره اینستاگرام؟

حالا شایدم ازش میپرسه قبلش و اجازه میگیره که فیلم بذاره؛ نمیدونم! 

ولی من فکر میکنم دکتری که توی اتاق عمل حواسش به موبایل و اینستا و فیلم گرفتن باشه و در حالیکه هنوز دستکش سفیدش (مظهر پاکیزگی) بدستش هست ؛ با موبایلش (مظهر آلودگی و کثافت!) از مریض فیلم بگیره بیشتر یک دکتر تبلیغاتی هست تا متخصص! 

تبلیغات و خلق یک پارادوکس عجیب میان پاکی و الودگی! 

به کسی توهین نمیکنم و خدایی نکرده قصد تخریب کسی رو ندارم ولی شاید اینهمه گمراهی ماها و سخت بودن انتخابها بخاطر اطلاعات غلط و اغراق امیز فضای مجازی هست...

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها تا حالا فکر کردید که چقد زشت و غیراخلاقی هست که وقتی فرد بیهوشه دکتر با گوشی موبایل ازش لایو ...

یبار ریس انجمن جراحان زیبایی چند سال پیش در باره جراحی زیبایی بینی صحبت میکردن میگفت تبلیغات در فضای ...

سووم جان من ی بار با همسرم رفتم هتل کوروش و همسرم از پذیرش هتل پرسیدن که آیا دکتر یزدانفر اینجا میان و مشاوره میکنن ؟؟ خیلی سرد جواب دادن و انگار اصلا ایشون رو نمیشناسن و از این قضیه خبر ندارن

شما چطور وقت گرفتین و کی رفتین؟؟ میشه جزئیاتش رو بگی عزیزم که کی برم و چیکار کنم .ممنونم

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

دقیقا درست میگی شایلین جان .میبینی فقط اسن دکترهای خاصی ورد زبون همه هست وبعصی از دکترها رو ما حتی اسمشون نشنیدیم .مثلا با پارتی میان تلویزیون دیگه همه مزدم فکر میکنن حتما بهترین دکتر تهران که دعوتش کردن تلویزیون .اطلاع ندارن با پارتی اومده چ بسا پول هم داده برا اینکه بیاد ومعروف بشه .همین ها باعث میشه گمراه بشن.

منم والا نمونه از کوچک زاده  خیلی دیدم فقط شنیدم مشکلش همون ناهمواری روی استخون بینی هست (ناراض ...

نونوش جان دکتر رجایی من یه ترمیم ازش دیدم در حد معجزه به نظرم شما که بار دومتون هست پیشش مشاوره کنید دکتر خیلی دقیقی هست کاری که بتونه میگه نتونه هم میگه

کوچک زاده؟ خوبه؟؟ یادمه انگار کاراشو دیدم خوشم نیومده بود... والا فردا میخوام برم پیش برادران... ب ...

واقعا کارت بیسته عزیز دلم کاملا می فهمم خسته از سرکار مطب دکتر رفتن یعنی چی لطف بزرگی در حق همه ما میکنی بی صبرانه منتظرم نظرت در مورد برادران و رجایی بدونم بوس بوس

دکتر حسنانی قبلا توی قم جراحی میکرده.یه دوست قمی دارم ک یکی از فامیلاشون باهاش جراحی کرده و میگفت بینیش بدقواره! شده، مشکل تنفسی و ظاهری عجیب غریب مثل تخریب و اینا نداره ولی وقتی قوزشو برداشته و دیگه سعی نکرده ارتفاعشو کم کنه و نمیشه گفت خوشگله بینیش.

میخوام بگم ک خیلی از دکترا تو شهرای دیگه مث قم اوایل کار میکنن و در تواقع تجربه کسب میکنند(!) تاحدودی ک بهتر شدند بعد میان تهران.

و چقدر هم قیمتهای بالا و فضایی در مقابل کاری ک انجام میدن، میگیرن.

حسنانی دی ماه۱۲ تومن به بالا میگرفت و الان حتی از بعضیا ۱۴ تومنم میگیره!

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دکتر حسنانی قبلا توی قم جراحی میکرده.یه دوست قمی دارم ک یکی از فامیلاشون باهاش جراحی کرده و میگفت بی ...

دقیقا همینه ما هم داشتیم شهرستان کوچیک عمل میکرد بعد معروف شد رفت شیراز الان اونجا براش سر و دست میشکونن کار خرابی هم زیاد داره الان

دکتر حسنانی قبلا توی قم جراحی میکرده.یه دوست قمی دارم ک یکی از فامیلاشون باهاش جراحی کرده و میگفت بی ...

دقیقا

بنظر من حسنانی یه دکتر کاااااملن معمولی هست که دانش زیبایی‌شناسی ضعیفی داره و مدلهایی هم که توی مطبگردی ازش دیدم خیلی خیلی معمولی بود.

ایشون گویا بعلت حضور در برنامه های تلویزیونی معروف شدند. 

شایدم توقع من ازشون بالا بود بعلت اینکه زیاد در فضای مجازی درباره شون شنیده بودم.

نونوش جان دکتر رجایی من یه ترمیم ازش دیدم در حد معجزه به نظرم شما که بار دومتون هست پیشش مشاوره کنید ...

مرسی از پیشنهادت. حتما میذارم تو لیستم که اومدم ایران برم ببینم کارشونو

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
مرسی از پیشنهادت. حتما میذارم تو لیستم که اومدم ایران برم ببینم کارشونو

منم میخام برم کنجکاو شدم!😎

دقیقا بنظر من حسنانی یه دکتر کاااااملن معمولی هست که دانش زیبایی‌شناسی ضعیفی داره و مدلهایی هم که ت ...

بله تو برنامه تلویزیونی اومده بودند البته تازگی ها نه.

و یکبار مجری یکی از همین برنامه هاهم گفتن ک دکتری ک میاد اینجا تو برنامه ما، اصلا نمیگیم ایشون بهترینن یا کارشونو تایید نمیکنیم. صرفا ازشون خواستیم بیان و اومدن. 

منتها دیگه مردم راحت اعتماد میکنن به تبلیغات اینچنینی.

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
بچه ها تا حالا فکر کردید که چقد زشت و غیراخلاقی هست که وقتی فرد بیهوشه دکتر با گوشی موبایل ازش لایو ...

من دیگه قاطی کردم...میخوام بشینم گریه کنم...یه دکتر طبیعی تو مایه ی کار حسین نژاد میخوام.ثابتی که بد بود.تقوی که وسط اتاق عمل لایو میذاره......نوری که خوب نبود.........رجایی بد نیست نیمه فانتزیه و اونجا هم همین بساط بازاریابی وجود داشت.من سال 96 با کلانتر وقت داشتم دی ماه که اونم قبل عمل یه کاری دیدم که گذشتم و نتونستم برم در حدوحشتناک.سامی هم هزینش واقعا بالاست ولی سر نزدم.دیگه نمیدونم باید مطب کی برم و کجا اعتماد کنم.به دلیل انحراف گوش و حلق و بینیم بهتره باشه.....

2810