2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست
شيوا جون فكر كنم ناخواسته موجب سوتفاهم و ناراحتي شما شدم. صميمانه عذرخواهي ميكنم. عزيزم بيني شما ...

راستش بچه ها من توقعم از حسناني بالا بود... خيلييييييييييييييييييييي توي ذقم خورد راستش!

واقعا در قياس با بقيه دكترهايي كه ديدم خيلي ضعيف بودند ايشون.

شيوا جان براي منم اون خطي كه ميگي رو كشيد و يه خط كشيد از فاصله بين دو ابرو تا گودي بالاي لب و گفت كه چپ و راست صورتت قرينه نيست، درست هم گفت، خودم هم ميدونستم و اكثر ادما قرينه نيستند... ولي اين حرف آس و خاصي نبود كه وقتي بشنوم بگن WOW عجب نكته خفني!

من حرفاي دكترهاي زيادي رو در مورد صورت خودم و فرم بيني ام شنيدم: ثابتي، مجلسي، سامي، نادريان، ابيانه، حسناني .

چون دكترهاي مختلف رفتم و مشاوره شدم لذا وقتي ايشون رو با بقيه قياس ميكنم و ميگم كه يه دكتر خيلي معمولي تلويزيوني هستند. 

شايد اگر فقط پيش يك دكتر مشاوره ميشدم و جاي زيادي نميرفتم فكر ميكنم حرفاي ايشون خيلي خاص و خفن هست.  

تحليل ايشون از نظرمن (از نظر من!) در قياس همه دكترهايي كه رفته بودم بسيار ابتدايي و معمولي بود.

دوستاي گلم حتمن چند جا مشاوره بشيد كه بهتر بتونيد حرفاي دكتر رو تحليل كنيد.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه ها من كماكان با ابيانه وقت عملمو دارم، هنوز جمع بندي نكردم، اما بارها از دوستان عزيزم خواهش كردم و خواهش ميكنم كه خداوكيلي، بدون تعصب، هركسي هر نكته اي داره بهم بگه تا تصميم بهتري بگيرم.

راستش خيلي ميترسم كه نتيجه خوبي نگيرم! شايد اگه ابيانه هم يه طراحي براي چهره من ميزد بهتر ميفهميدم توي مخش چي ميگذره!  

ضمننا من روي كار هيچ كسي تعصب ندارم، (مگه باباي منه كه بخوام تعصب داشته باشم...!   )

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که دست به سرچ قوی دارند؛ اگه در مورد برادران کار خراب یا نکته خاصی شنیدین ما رو هم مستفیض ک ...

سلام دوستان من كاراي پيج برادران رو ديدم
احساس ميكنم سوراخ هاي پيني رو گشاد ميكنه ضمن اينكه معمولا تو كاراش كلوملا تخته

سلام دوستان من كاراي پيج برادران رو ديدم احساس ميكنم سوراخ هاي پيني رو گشاد ميكنه ضمن اينكه معمولا ت ...

من امروز ميرم مطب دكتر برادران.   

خانم دكتر اليساي عزيز يه حرف قشنگي بمن زد كه همونو منم به شما ميگم:

ايشون ميگفت كه وقتي دكتر رو انتخاب كردم از ميان كارهايش اونايي كه دوست داشتم شبيه شون بشم رو پرينت گرفتم به دكتر گفتم اين مدلي رو دوست دارم. اونايي هم كه بنظرم خيلي زشت بود پرينت گرفتم و با ماژيك قرمز روش خط كشيدم و به دكتر گفتم اينا رو دوست ندارم.

اينجوري دكتر بهتر ميفهمه چي رو دوست داريد و چي رو دوست نداريد.

البته به شرطيه كه همه عكسهاي انتخابي از نمونه كاراي خود دكترتون باشه، كه مطمن باشيد از پسش برمياد انجام بده.

برادران هم بنظر من هم كاراي خيلي قشنگ داره و هم كاراي كم قشنگ(!) 

حالا امروز برم ببينم چي ميشه. 

خيلي كنجكاوم معاينه ايشون و نظراتشون رو در مورد دماغ خودم بدونم...

من دیگه قاطی کردم...میخوام بشینم گریه کنم...یه دکتر طبیعی تو مایه ی کار حسین نژاد میخوام.ثابتی که بد ...

عزیزم به پیج دکتر خلج هم یه سری بزن ضرر نداره

من خودم دارم دنبال دکتر میگردم. ایشونم یکی از گزینه هامه

تو فرمی ک پر میکنی واسه کلینیک سوال کرده ازت ک راضی هستی عکس و فیلمتو بگیرن یا نه تو اتاق عملم ازت ...

به نظرم منم كار تبليغاتي بد نيست

الان مگه خيلي از ماها دنبال نمونه يدكترا نيستيم خب بايد فيلم و عكس بگيرن كه ما بتونيم ببينيم ديگه 

منم تعصب رو دكتر خاصي ندارم اما با اينم موافقم كه بعضي دكترا تو تبليغات شورشو در ميارن من شخصا خودم از غلامرضا احمدي پرسيدم چرا پيج نداره گفت هر كي ميخواد نمونه هاي منو ببينه بياد بشينه تو مطب ببينه منكه سه بار رفتم مطبش خيلي راحت با مريضا تبادل نظر ميكرديم منشي هم نداشت واسه همين خيلي راحت بوديم

يا كوچك زاده اصلا پيج و سايت نداره اما من اسمشو زياد شنيدم اتفاقا به نظرم اين دكترايي كه پيج و سايت ندارن شايد قابل اعتمادترم باشن 

مشاغل ديگه هم همينكه هر كس ممكنه از هنري كه داره يه فيلمي بگيره و بذاره پيجش تا فروش بره و ديده بشه اين كه اشكالي نداره

شايلين جان به نظرم طبق چيزايي كه مد نظرته كوچك زاده هم يه سر بري بد نيست

به نظرم منم كار تبليغاتي بد نيست الان مگه خيلي از ماها دنبال نمونه يدكترا نيستيم خب بايد فيلم و عكس ...

عزيزم مرسي... ولي من نگفتم كسي تبليغ نكنه   

نگفتم عكس نذاره، اصلا مگه ميشه بدون عكس ؟ همه دكترها سايت دارن، گالري عكس دارن، اينستا هم تقريبا همه دارن. 

اما عكس زماني خوبه كه حداقل شش ماه يا يكسال بعد عمل باشه. واقعا لايو حين عمل رو نميفهمم!!!!!!!!!!!!!

مفهوم دكتر تبليغاتي براي كساني مدنظرم بود كه دارن شورشو درميارن.

منظور بيشتر روي تبيلغات زياد از حد بود.

لايو گذاشتن حين عمل و شلوغ بازي كردن، بعضيا شورشو دراوردن!

بعد كه ميري تهش رو درمياري ميبيني حباب بوده... 

مثل نوري، دائم در حال لايو گذاشتنه، عكساشم كه قربونش برم فتوشاپه! بعد كه من تحقيق كردم و فهميدم كه اكثر كارها ريسكي و تابه تا و خرابه.

ولي دكتري كه متعادل و منطقي رفتار ميكنه هم عكس ميذاره و هم شورشو در نمياره.

عزيزم مرسي... ولي من نگفتم كسي تبليغ نكنه     نگفتم عكس نذاره، اصلا مگه ميشه بدون عكس ؟ ...

من فقط موندم که چرا بینیایی که عمل میکنه عیییییییین خمیر میمونن!!!! اصلا انگار تیغه ندارن؟ یبار که تو لایو دیت گذاشت رو بینیو فشار داد دیدم اینو

مطب گردی 
سووم جان من ی بار با همسرم رفتم هتل کوروش و همسرم از پذیرش هتل پرسیدن که آیا دکتر یزدانفر اینجا میان ...

سلام  نیکای عزیز شماره منشیشونو بهتون دادم باز میذارم

روزای شنبه تا سه شنبه عصرا تماس بگیر و بگو کرمانشاهم میخام با ایشون ویزیت شم واسه مشاوره(02188637256

سووم جان من ی بار با همسرم رفتم هتل کوروش و همسرم از پذیرش هتل پرسیدن که آیا دکتر یزدانفر اینجا میان ...

نمیدونم کرمانشاه چنتا هتل کوروش داره ولی اینی که دکتر میرن هتل کوروش ابتدای بلوار گلریزان22بهمن من اینجا رفتم و فقط عصرای چهارشنبه هستن به من گفتن4:30اونجا باشم قبل از رفتن حتما تماس بگیر با منشی که با دکتر هماهنگ شی

عزيزم مرسي... ولي من نگفتم كسي تبليغ نكنه     نگفتم عكس نذاره، اصلا مگه ميشه بدون عكس ؟ ...

شایلین جان اونطور که من متوجه شدم شما جزء طرفداران سبگ طبیعی هستید.

اگر اینطوره بنظرم راجب دکار خوش سیرت یه تحقیق بکنید. نمونه ای که من ازش دیدم. فوقالعاده طبیعی و بی ایراد بود. طوری که من مونده بودم این عملی هست یا نه. همش میترسیدم بپرسم نکنه ضایع بشم. که وقتی گفت عملیه بینیم. یجورایی بخودم افتخار کردم که متوجه شدم ( یعنی مثلا من خیلییی تیزم)😄😄😄

فقط بدیش اینه من هییییییییییییچ نمونه ای تو نت ازش پیدا نکردم. مطبشم تو ونک ظاهرا.

من اگر بتونم حتتتتما میرم مطبش هم فال هم تماشا. یعنی اگر کسی نخواد دیگران متوجه عملی بودن بینیش بشن عالیه.

شاید برای آقایونم فوقالعاده گزینه خوبی باشه.

مطب گردی 

شایلین جون و همه دوستای گلم سلام

شایلین جون من خیلی روحیه و اخلاقت و دوست دارم

بی تعصب انتخاب کردنت رو

و اینکه همه جوانب رو موشکافانه تخصصی بررسی میکنی

و شرح مطب گردی ها و دلسوزی هات و

عزیزم بهیچ عنوان نمیخوام تبلیغ دکترم و بکنم

اما چون ویزیتش رایگان و معطلی هم نداره به اون صورت میتونی ی سر هم پیش ایشون بری

من خودم واقعا از ایشون راضی ام (گرچه یکماه و نیم زمان مناسبی برای نتیجه گیری نیست) اما من توی مطبشون نمونه های ۵ سال به بالا هم دیدم که بینی های خوبی داشتن بدون مشکل تنفسی

عکسای پیجشون فتوشاپ نیست و همونجا توی مطب با گوشی خودشون عکس میندازن، اخه اینجا توی تاپیک اسم چندتا دکتر فقط هست و بیشتر اسم دکترهایی هست که توی سرچ اینترنت و اینستاگرام رتبه های بالاان، که خب بنظر من ملاک خوبی نیست همونطور که چند صفحه قبل تر خودتم بهش اشاره کرده بودی

بنظرم دکتر بدی نیستن، حداقل برای من و افرادی که توی مطبشون دیدم اینجوری نبوده

من جسارت میکنم، اما پیشنهاد میکنم ی سری هم به ایشون بزنی، ضرر نداره نظر ایشونم بپرسی 

2810