2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
آمين عزيزم، دردونه جان و خانم ميم بزرگوار صميمانه محتاج راهنمايي هاي ارزشمند شماها هستم.  و ا ...

عزیزم انشالله که عمل خیلی خیلی خوبی داشته باشی عزیزم.من تا اینجا خداروشکر راضی هستم.هر سوالی داشتی بپرس عزیزم.

آمين عزيزم، دردونه جان و خانم ميم بزرگوار صميمانه محتاج راهنمايي هاي ارزشمند شماها هستم.  و ا ...

من دیشب عروسی بودم با اینکه ورم دارم و دکتر گفت تا ۳ ماه باید چسب بزنی فقط برای جای خاصی که خواستی بری چسب نزن ولی بازم دیشب هیچ کس متوجه نشد من عمل کردم در این حد طبیعی شده بینیم.با اینکه کلی ایراد داشت قبلا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي از محبتت دردونه جان

عزيزم شما چند وقته عمل كرديد؟ 

همه چيزايي كه دكتر قبل عمل بهتون گفته بود رو انجام داد؟

چيزي لازم هست قبل عمل بهش بگم؟

و اينكه، سامي براي مريضاش قبل عمل يه عالمه دارو ميده كه از ده روز قبل عمل شروع كنن به مصرف.

ابيانه تجويزي نداد بمن!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
مرسي از محبتت دردونه جان عزيزم شما چند وقته عمل كرديد؟  همه چيزايي كه دكتر قبل عمل بهتون گفته ...

عزیزم من ۲۰ خرداد عمل کردم. قبل از عمل فقط آزمایش مینویسه و روز قبل عمل که میرید یسری آمپول و دارو مینویسه براتون که از بعد از عمل شروع به مصرف میکنید و تو جزوه ای که روز قبل عمل میدن بهتون میگن نحوه مصرف داروها چه طوره و همه توضیحات راجع به خندیدن و حرف زدن و اینارو میده.راستی شایلین جان اینکه میگن غضروف اضافه دادن قدیمی و اینا دکتر به من غضروف اضافه داد.اگرم دوست داری آیدی تل  بفرست برام عکسایه قبل و بعد عملم بفرستم برات.

عزیزم من ۲۰ خرداد عمل کردم. قبل از عمل فقط آزمایش مینویسه و روز قبل عمل که میرید یسری آمپول و دارو م ...

مرسي از راهنماييت

من كامل از دكتر ابيانه پرسيدم در مورد غضروف، گفت كامل پايه و زيرساخت لازم رو ميذارم داخل بينيت و اگه بازم اضافه بياد بهت ميدم ببري.

در خواست دوستي بهت ميدم اينجا لطفا اكسپت كن عزيزم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
مرسي از راهنماييت من كامل از دكتر ابيانه پرسيدم در مورد غضروف، گفت كامل پايه و زيرساخت لازم رو ميذا ...

قبول کردم عزیزم.منم اینسری رفتم مطبشون گفتم گفت خیالت راحت افت نمیکنه بازم گفتم بگم بهتون 

شایلین خوش قلب و خوش قلم

منم برای تو و همه ی دوستان  رسیدن به بهترین نتیجه رو آرزو میکنم.

دوست جونی ها کسی هست که با سامی عمل کرده باشه؟واقعا عمل هاش شبیه عکس های سایتش هست؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
شایلین خوش قلب و خوش قلم منم برای تو و همه ی دوستان  رسیدن به بهترین نتیجه رو آرزو میکنم. دوس ...

عزيزم ممنونم

در مورد سامي من زياد تحقيق كردم، ميتونم بهت اينو بگم كه سامي جزو دكترايي هست كه هر بيني رو واقعا با بيني ديگه متفاوت در مياره. 

لطفا مطب گردياي منو در موردش بخون حتما.

شایلین جان مهربون امیدوارم نتیجه همه مطب گردی ها و سنجش دقیق دکترای مختلف، همون بینی ایدآلی بشه ک دوست داری که حتما هم میشه عزیزم.

با آرزوی بهترینها برات🙏🏼😇😇

لطفا مارو هم فراموش نکن و هرازچندگاهی چه قبل و چه بعد عمل به تایپیک سر بزن عزیزم🌹🌺🌺

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دیروز دکتر بعد از 2 هفته طلق بینی رو در اورد تازه دیشب تونستم نفس بکشم چسب زدن هم یادم داد و گفت یکروز در میان عوض کن و 10 روز دیگه واسه معاینه بیا فعلا که از فر م بینیم راضیم  با اینکه خیلی ورم داره

عزیزم من زیاد گشتم،فعلا از بین دکترا دکتر توتونچی و فهیمی و مقدسی تو لیستمه,اینا مشکل تنفسی و بعد عم ...

دکتر شهین عبدالهی میشناسی دختر عموم پیش اون عمل کرده راضیه، منم به توتونچی فکر میکنم البته هیچ شناختی ندارم ، شما رفتین مطبش بینی گوشتی رو چجور درمیاره؟ طبیعی عمل میکنه یا کوچیک میکنه بینی رو ؟ دکتر لطفی و غیاثی چطوره؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

سلام شایلین عزیز

خوشحالم برای انتخابت

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری دختر خوب

اگه سوالی داشتی بپرس

من چیز خاصی به ذهنم نمیرسه که قبلش بگی بهش چون خودمم هیچی نگفتم هرکاری کرده به سلیقه خودش بوده

فقط اینکه از همین الان به خودت تلقین کن که باید صبور باشی تا بعد از عمل ورمای لعنتی دست از سر بینیت خوشگلت بردارن😀

قبل عمل هم هیچ قرصی نمیده همش برای بعد از عمله

موفق باشی عزیزم😘

بچه ها سلام امیدوارم حالتون خوب و دماغتون چاق باشه😁 خیلی ممنونم از اینهمه ابراز لطف و انرژی های م ...

شایلین انشالله که ابیانه واست یک دماغ خوشگل عمل کنه اما حس ام بهم گفته بود میخوای با ابیانه عمل کنی تو واتساپ هم به بچه ها گفتم موفق باشی

2810