2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015574 بازدید | 66529 پست
مری دیشب تو فکرت بودم اتفاقا. خودتو ناراحت نکن. گریه بینیتو بدتر می کنه. به تغذیت دقت کن.غذای بیرون نخور. اب کرفس و چای سبز بخور. بینیت که یکساله شد با توجه به ایرادا یه دکتر خوب انتخاب می کنیم واسه روتوش.تا مارو داری غم ندارییییییی!!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مرسی عزیزم.. من خیلی مراعات کردم حتی الانم دو تا بالش میخوابم.. مشکل اصلیش تا به تایی سوراخاشه.. خیلی ناجوره.. حداقل قبلا از تمام رخ مشخص نبود.. m&m بینیش جفت شد? ببینم میتونم با گوشی عکس بذارم
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رومیصا جونم مبارکت باشه. گچ رو که باز کردی عکس یادت نره هااااااا!!!!؟ وای چه خوبه شما با بیهوشی حال می کنین. من تا حالا بیهوشی نگرفتم انقزه می ترررررررررسمممممممم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مری این بازیگرا همه روتوشین. یه دکتر خوب واست درستش می کنه دیگه.
مگه نمیگین سه ماهگی دیگه ورما کم میشه? سه ماه تموم جسب زدم تازه دو ماه نیم قاب هم گذاشتم.. الان نوک یه طرفش ورم بدی داره.. سوراخاش خیلی ناجور تا ب تاس.. و به خاطر همین نیمرخام هم فرق داره.. کل بینیم هم انگار باد شده.. چرا گزینه اپلود عکس نیست. ?
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)
mary جان من الان 4 ماهه گوشم رو سوراخ کردم هنوز که هنوز ورم دارهه, دیگه چه برسه یه عمل بینی که چکش کاری هم میکنن ایشالا درست میشه عزیزم صبر کن و حوشبین باش باید صبر کنی ببینی چه شکلی میشه. الان هر چقدرم خودت رو ناراحت کنی که شکلش عوض نمیشه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
mary من تو نوعروس خوندم یکی میگفت شیت بزارید رو دماغتون ورم هارو کم میکنه.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها اتفاقی زدم ببینم سایت دکتر سامی درست شده یا نه. درست شده اما عکسا همون عکسان کهههههه
یه چیزیه که دکتر قناعت پیشه به مریضاش پیشنهاد میکنه برا ورم مثله اینکه بچه ها shit ی چیزیه ک روی بینی میزاری,سفت میچسبه,از چسب خیلی سفت تر,جنسش ژله ای,سیلیکونیه.روی بینی با ۲,۳ تیکه چسب فیکس میشه قیمتش زیر 20 تومنه,دقیق نمیدونم. میشه جای چسب وقتی تو خونه ای استفاده کنی, وقتی برمیدارین باید با اب خوب بشورین و تو ی ظرف در بسته نگهدارین. خیلیخوب ورم کم میکنه. این نقل قول از سایت نوعروسه http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C--9217?page=50&highlight=%D8%B4%DB%8C%D8%AA