2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست
مائده منم این دفعه با ماسک بیهوش شدم، خیلی کیف داد، جالبیشاین بود که من قبل این که برم برا عمل، تو اتاق که نشسته بودم تلویزیون روشن کردم، آی‌فیلم داشت کلاه‌قرمزی نشون می‌داد، کلن باروحیه رفتم تو اتاق عمل یه چیز جالبی که برام اتفاق افتاد تو ریکاوری که به هوش اومدم زیر بینیم لوله‌های اکسیژن بود، پرستار هم همش بهم می‌گفت با بینیت نفس بکش، تامپونی در کار نبود ولی تو عمل قبلی دستیار دکتر اومد برام تامپونارو درآورد، الانم راه تنفسیم کامل بازه شامانا کم ورم که شد عکس می‌ذارم حتمن
شامانا جان خوبی بیهوشی خیلی با حاله مث خواب وحتی خیلی راخت تر از خواب بعدش انگار به یه یک دو سه سریع به هوش میای حتی گیجیت از وقتی از خواب پا میشی هم کمتره ولی عوارض داره دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش صبا جان من کلوملام یه کم تو رفته بود که البته فقط خودمو داشت اذیت می‌کرد بقیه خیلی متوجه نمی‌شدن و هم اینکه می‌خواستم یه کم جمع و جور تر بشه، هزینشم شد ۶۰۰ تومن تو کلینیک میرداماد
صبا جون جدی میگی? من خیلی زود رنج و حساس شدم.. دیرو مهمونی بودم گفتن ورم داری شب اومدم خونه کلی گریه کردم.. احساس میکنم دکتر کم کاری کرده.. دلم میخواد خفش کنم
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)
رومیصا فکر کنم این همون امپولیه که شیروانی واسه ی ورم قبل و بعد عمل به مریضاش می زنه. اگر اون باشه که یه چیزیییییییییه! انگار ۱۰ ساله عمل کردی از بس بینیت کوچیک می شه
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
من تو مطب شیروانی یه نمونه دو هفته ای دیدم دریغ از دو مثقال ورمممممممممممم
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)