2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
سلام از عمل کرده های بهمن کسی هست? من سه ماهم تموم شد همچنان ورم بدی دارم.. سوراخا بینیم تا به تاس همچنان.. از دکترم اصلا راضی نیستم پیشنهادش نمیکنم... چند روزه کارم شده گریه.
همه چی درست میشه.. خیلی زود :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااااا ؟؟؟!!!!!! من شنیدم کشیدن تامپون خیییلی دردناکه. البته اینم شنیده بودم که جدیدا بهتره. کلی خیالم راحت شد. کلی استرس همین تامپون کشیدن رو داشتم. ممنون آقای ببخشید.شما هم با دکتر فرهنگ بودین.درسته؟
از صبح دارم گریه میکنم.. سه ماه تموم چسب زدم .. تازه چسبارو برداشتم همه ایراد میگیرن.. یه بار ازنیمرخ عکس گذاشتم همه گفتن خوبه.. ولی گفت تمام رخ رو بعد چند ماه میذارم.. الان اصلا ورمش کم نشده.. پس ورم نیست. . سوراخاشو چی بگم..
عزیزم حق داری اما کریه کردن فقط ورمتو بیشتر میکنه. سعى کن جلوى خانواده ایراد مماختو نکی, اینطوری اونا جسارت بیدا میکنن ایراداتو بهت کوشزد کنن. سعى کن عکستو بذاری از تمام رخ و از زیر سوراخها که میکی نامتقارن هستن. بعد هم عکساتو بفرست به ایمیل دکتر برزنجى. ایشون بهت میکه با کذشت زمان درست میشه یا ... !
قبل عمل هم سوراخا بینیم نا متقارن بود.. ولی نگفت که درست نمیشه... الان با گریه ورمش زیاد تر شده.. بهترشد عکس میذارم.. خیلی عصبی و افسرده شدم.. خواهشا دکترتونو با دقت انتخاب کنین.. ممنون از راهنماییت..
مری جون انشااله با گذشت زمان بهتر میشه. ولی معمولا دکترها به سوراخهای بینی دست نمی زنن. اگه از قبل بوده فکر میکنم الان چون سرش بالا اومده بیستر به چشمت میاد. دخترخالم که میخواست عمل کنه همین مساله رو داشت دکترها همه میگفتن به سوراخهای بینی دست نمیزنن.
بله من با دکتر فرهنگ عمل کردم...من که تا اینجا خیلی راضیم...با توجه به بیس بینی قبلم و قوز بزرگی که داشت احتمال کبودیه زیادیو میدادم اما خدا رو شکر اصلا اینطوری نبود...من به این نتیجه رسیدم که تکنیک کار دکتر خیلی مهمه...حتی در کوچکترین موارد روز عمل بغل دستیه من هم یه آقایی بود بعدش که برگشت از تو اتاق عمل خونریزیه خیلی بیشتری داشت و حتی پانسمان رو صورتشو خیلی بد گذاشته بودن و اصلا حتی مرتب هم نبود...اما پانسمان من خیلی تمیز و مرتب بسته شده بود.. کشیدن تامپونای امروزم همونطوری که تو سایت دکتر زده بود خیلی راحت و بدون درد بود.. بعد از ظهر قرار منشی دکتر زنگ بزنه برای تاریخ برداشتن گچ و کشیدن بخیه ها. بعدش حتما عکس قبل و بعد رو میزارم...من که تا به اینجا خیلی راضی بودم....امیدوارم روز برداشتن گچ هم همین قدر راضی باشم از شکل بینیم...اما من رو دکتر اعتماد دارم.
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
به همه جای بینیم دست زده اخه.. پره ها و بین سوراخا برش خورده بود... در کل گند زده به بینیم.. اصلا هم جواب درست حسابی نمیده.. اخرش انقد گیر دادم گفت روتوش میکنم اگه تا یه سال درست نشد