2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما آقایون من نظرم راجع به دکترایی که رفتم می دم دکترشهریاریحیوی نقطه ضعف : برای بینی های گوشتی خوبه نه استخوانی .قیمت بالا. نقط ه قوت : شکل زیبای بینی . نقطه ابهام : سلامتی بعد از عمل ؟؟؟یه چیزی شنیدم اما چون از یک نفره فعلا نمی گم دکتر مسعود بنیادی : نقطه ضعف : بسیار طبیعی بودن نقطه قوت : حداقل می دونی زشترت نمی کنه دکتر امید ابراهیمی : نقطه ضعف : بسیار طبیعی بودن نقطه قوت : حفظ کارکرد بینی که به نظرم خیلی مهمه اما ای کاش کمی هم شیک تر می کرد

نمونه های خراب
تو این پست  دکتر کساییکه واس ترمیم اومده بودن مطب دکترا و یا نمونه های خرابیکه بیرون دیدمو پرسیدمو میگم البته بیرون وقتی  یه بینی مشکل دار میدیدم یطوری میپرسیدم ازشون که متوجه هدفم از پرسیدن اسم دکتراشون نشن و نقطه قوت  بینیاشونو انقد پررنگ میکردم  که کلی اعتماد بنفس میدادم بهشون و واقعا حس خوبو  میشد تو چهرشون  دید  خدا خیرم بده خخخخخخ

بهمن مقدم فرد : کار 8 سال پیشش  بینیه دختره بــــــــیش از حد کوچیک شده بودو تیغش پله پله و تنفس از بینی نداشت :(
سیاوش صفوی :  1.5 سال پیش   بالای بینی بین چشما بشدت باریک شده بود  از یکم پایینتر گوشتیو بی حالت بود و رو کلوملا یه خط عمیق بود
یوشی:  8ساله   سوراخ بینیا از رخ خیلی معلوم بود بینی مشکل ظاهریه دیگه ای نداشت یه سوراخ کلا کیپ و میگف بخاطر کیپ بودن یطرف بینی بزرگتر شده و اینکه میگف یوشی خودش عمل نمیکنه میده دست شاگرداش
عباس زاده : 3 سال پیش  ازنیمرخ خیلییی کلیپسییی بود   نیمرخش به من بود وقتی پرسیدم همینکه برگشت دیدم نوک بینیش وحشتناک کجه اصلا یطوری بود که نمیتونستم نیگا کنم به بینیش  بنده خدا خیلیم چشای خوشگلی داشت یادم رف اسم کوچیک دکترو بپرسم  میگف طرشته مطبش خسروی...
آخوندی نسب :  بینیش اصلا شبیه بینیه عملیا نبود سوراخای بزرگ و نوک بینی بزرگو یکم عقابی همین خانومه  دوستشم پیش مجلسی عمل کرده که ناراضیه  چون بجز برداشتنه قوزش کار دیگه نکرده واس بینیش
بازم یوشی : 3سال پیش  جالبه  اینو من بخاطر خوب بودن بینیش ازش پرسیدم کجا عمل کرده  3رخش به من بود اون طرف بینیشو که دیدم یه تورفتگی بزرگ رو تیغش داشت  ولی مشکل دیگه ای نداشت راضی بود!!! میگف دوستو خواهرمم پیش یوشی عمل کردنو راضین
امیری زاد : ترمیمی بود میگف عمل اولش 2سال پیش  با امیرزاد بوده عکسشو نشون داد خیلی طبیعی بود بینیش مشکل ظاهری جز بزرگیه سایزش نداشت  ولی مشکل تنفسی داشته
حبیب سهرابی :  8 ماه  نمیشد گفت کاره  خرابیه ولی خط یه پرش کاملا عمودی و اونیکی پرش کاملا افقی و کلوملاش بیشتر از حد نرمال از پره ها پایین بود خودش که راضی بود   گویا خیلی بزرگ بوده بینیش ولی الان کوچولو و جمعوجور بود
دلاور هرمزی (کلانتر هرمزی یکی دیگس ) : دوبار باهاش عمل کرده بود بینی دو تیکه و خیلی بزرگ بود 

یحیوی پدر : یه بینیه خوشگلو بی نقص  نوک بین تیزو گرد سایزش متوسطه رو به کوچیک قوس نداشت سربالایبودنشم خوب بود فقط  رو پره هاش گود بود یکم ولی  عمیق نبود قبل عملش خیلی بزرگو پرکار بوده اونطور که میگفت

2-لطفاجهت عمل جراحی بدون قراردادن تامپون، حتما هنگام مشاوره اطلاع دهید.ضمنا شرط قرارندادن تامپون نداشتن انحراف داخلی است 3- هیچگونه محدودیتی بعدازعمل ازنظر طرز خوابیدن ویا پایین قراردادن سرهنگام مطالعه وجودندارد و بعدازگذشت یک ماه ازعمل ، ورزش بلامانع است. بچه ها تو سایت دکی سجادیان اینو نوشته!!! من واقعا با طاق باز خوابیدن مشکل دارم! میشه نخوابم؟؟؟
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
2810