2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

دوستان کسی درباره دکتر جهاندیده چیزی میدونه؟

بالاخره فهمیدیم که چرا ایران اسم زنانه است 🥰  خب دیگه از این به بعد ایران رو با زنانش بشناسید نه با فرش و زعفران و برنج😂   اینکه از زمان کوروش کبیر مردای ایرانی غیرتمندترین مردای دنیا هستن خوب بهمون ثابت شد،مردا و پسرامون تو جای جدی،مکان مناسب و شرایط سخت غیورترینن!💪👌                                   وطنم ایران خانوم من برای ساختنت جونم رو در راهت میدم❤️

سلام دوستان عزیز من تازه وارد هستم و مثل شماها در حال تحقیق برای دکتر بینی 

بینی ام تقریبا کم ایراده و هر کس می بینه می گه عمل نکن ولی خودم تو عکس ها اصلا دوست ندارم و اینکه هر عینک افتابی حس می کنم خیلی به صورتم نمیشینه 

بنظرتون بخوام طبیعی رو به نیمه فانتزی عمل کنم کدوم دکتر مناسبه

خودم با توجه به کارهای اینستا دکتر نوری و محبی و نوریان و بشارتی و یحیوی رو می پسندم تقریبا 

محبی و بشارتی و نوریانم رو ک اصلا نتونستم وقت بگیرم 

یحیوی گفت یه ماه دیگه تازه بهم زنگ می زنن وقت مشاوره بدن 

نوری برای ۲۷ دی وقت داد 

البته محبی عکس فرستادم قبول نکرد گفت بعضی بینی ها تغییراتشون کمه و ازین چرت و پرتا 

دکتر دیگه ای ک کارش تمیز و شیک باشه چی پیشنهاد می دید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با دکتر اباذر خاکباز عمل کردم بینیم خیلی پرکار بود انحراف شدید و قوز ... الان با سرم شستشو می دم ...

سلام عزيزم   شما با اقاي دكتر اباذر خاكزاد عمل بيني انجام دادين ميخواستم سوال كنم الان راضي هستيد واينكه ايشون به من پيشنهاد ميكنيد يا نه

عمل من 30م اردیبهشت با دکتر مفرد_کرج دیروز ساعت 7 رسیدیم کلینیک مهرگان(میدان شهدا خیابان بهار کوچه ط ...

سلام ببخشید مزاحمتون شدم میخام پیش دکتر امیر حسین محمدی مفرد عمل کنم خاستم اگر تجربه ای دارید بهم بگید ممنون میشم .

سلام بله حتما دکتر من حمیدرضا ابراهیمی هستند،  جوون و باحوصله و خوش اخلاق،  والا من اصلا ...

منم پیش حمید رضا ابراهیمی عمل کردم که خدا لعنتش کنه، کاراش افتضاحه خیلی هم ناراضی داره. اگه کسی ناراضی باشه اصلا مطب راهش نمیده یا زنگ میزنه پلیس میاد(تجربه ی شخصی خودم)، اگه ناراضی نباشه این قدر باهات مهربونه که حد نداره بعدشم همش بعد میگه ورمه خوب میشه صبر کن، در صورتی که شما میره مطب گردی همه ی کسایی که عمل کردن زیر سه ماهن اکثرا قاعده همه خ ورم دارن دیگه بعد همشون میگن ورمه بینی نامتقارنه در صورتی که اون ورم بخوابه بینی کاملا کج میشه. بچه ببنید دوست منم همزمان پیشش عمل کرد و بینیش الان پینچ شده از یه طرف فرو رفتگی داره کاملا، و همه ی مریضا بلا استثنا، اگه تو پیجش دقت کنید اونایی که با گچ گذاشته و بخیه شون مشخصه متوجه میشید همه شون بالا پایینه سوراخهای بینی، اصلا این قدر کج میشه بینیتون که آخرین جایی که دقت می‌کنید، سوراخ بینی. لطفا رفتید مطب دقت کنید که بینی ها قشنگ رو به یه ورمه به مریضا شم بگی میگن ورمه. در صورتی که ورم نیست و واقعا کجه لطفا گولشو نخورید.

2810