2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015368 بازدید | 66527 پست
بچه ها یکی از دوستان نزدیک من با یحیوی عمل کرده بینیش فوق گوشتی بود الان خیلی عالی شده البته تا نزدیک ماه چهارم سوراخش به شدت تا به تا بود که الان خوب شده منم با فاصله یکماه از دوستم عمل کردم ولی مال اون یه چیز دیگه شده
فقط یه مورد که یحیوی بعد از عمل اصلا تحویل نمیگیره وقتی گچ دوستم رو برداشت بهش گفت دو ماه دیگه بیا و بعد هم گفت سه ماه دیگه در حالی که پزشکای دیگه تو ماه اول حالا هر دو هفته یکبار چک میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ۲ تا گروه زدیم تو لاین یکی واسه دکتر سامی یکی واسه لیفت لب هرکی میخاد بیاد پیام خصوصی و بگه میخاد تو کدوم گروه باشه تا ادد ش کنم ترامیس جان ای دی لاین دری بگو عزیزم ببرمت گروه لیفت لب
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
عمل من 30م اردیبهشت با دکتر مفرد_کرج دیروز ساعت 7 رسیدیم کلینیک مهرگان(میدان شهدا خیابان بهار کوچه طاهری) کم کم مریضای دکتر اکرمی و ارش حقیقی هم اومدن.دکتر مفرد تو رادیو مصاحبه داشت قرار شد 12 برسه کلینیک.خلاصه ازمایش خون دادم و ساعت 9 بستری شدم.ساعت 10 و نیم هم فرستادنم پشت در اتاق عمل گفتم کجا دکتر که نیومده گفتن بیا برو خونه خاله.رفتم از 10ونیم تا ساعت 2 علاف بودم سرم بهم زد یه خانوم تکنیسین بیهوشی ازش راجع به مفرد پرسیدم چون من فقط تعریفشو شنیده بودم مطبش نرفته بودم از راه دور باهاش تلفنی وقت عما گرفته بودم.گفت که بینی من رو نگاه خوبه؟ گفتم عالیه.گفت این کار دکتر مفرده بینیم بشدت قوز و افتادگی داشته.اونجا یه تکنیسین بیهوشی یکی ازاتاقا که اقای خوبی بود باهاش دوست شدم شمارشم داد گفت تو گروهاتون عضوم کن مثل من دانشجوی تبریز بوده...با دکتر اکرمی اشنا شدم خیلی خوش اخلاق پرانرژی و مهربون.به شوخی یا جدی گفت دکترت نیومد خودم عملت میکنم گفتم چشم تعریف شما رو هم خیلی شنیدم گریه هم کردم چند ثانیه دلداریم داد.خیلیا با ارش حقیقی عمل داشتن عملش 2تومن و نیم بود.خلاصه یکم خوابم برد تا دکتر اومد صداشم از رادیو واسه کلینیک پخش کردن.اومد معذرت خواهی کرد ازم و من اولین عملش بودم.ویزیتم کرد عکسامو گرفت گفت که نوک بینیتو باریک میکنم یکم هم بینیتو کوتاه میکنم(به خواسته خودم)قوز بینیتو میگیرم و صاف میکنم نگران هیچی نباش.رفتم یکی از اتاقای عمل باز به دکتر چندتا نکته رو گفتم یهو پسره بیهوشیه مسخره اومد امپولو کرد تو برانولم یکم.بدنم شله شل شد خیلی حس خوبی بود بعد چند ثانیه پلکام سنگین شد انگار صد سال بود نخوابیده بودم خوابم برد تا چشما باز کردم اتاق ریکاوری بودم اون مرد مهربونه بالا سرم بود گفت خیلی خوشگل شدی دستیار دکترم گفت عالی شدی فقط زود ورم کردی و خونریزی داری.اولاش تا 5 10 دقیقه گیج بودم بعدش از گیجی درومدم گیجی هم حس خوبی بود.ماسک اکسیژن بهم وصل بود.دکتر اومد بالاسرم گفت خونریزیش بند میاد ببرین بخش.تو بخش اصلا خونم بند نیومد باز برمگردوندند اتاق عمل اونجا رییس بخش یه امپول ویتامین k بهم زد و با بی حسی موضعی برام تامپون گذاشت و پانسمان کرد...برگشتم بخش ساعت 10 شب مرخص شدم بینی یه دخترم که با مفرد بود عالی شد امیدوارم مال منم همونطور که دکتر و همه میگفتن عالی شده باشه و دلخوشکنک نباشه...3روز باید این تامپون بمونه 5روزم اسپیلنت...البته بگم بینی عمل کردن مطلقا درد نداره فقط خونریزیش برای من سخت بود که اونم ایشالله قطع شده تا الان امیدوارم همتون عمل خوبی با بهترین دکتر و بهترین نتیجه داشته باشید
2810