2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
بچه هایی ک تجربه دارین بیاید از بیهوشی عمل بگید یکم, من میترسم موقع عمل بهوش بیام   ب نظرتون ...

عزیزم دکتر بیهوشی حین عمل بالا سرت هست و مدام چک میکنه هیچ مشکلی پیش نمیاد و اصلا متوجه نمیشی

سلام عزيزم بستگى به بينيت داره ابيانه براى استخونى خيلى خوبه قارونى براى گوشتى بهتره ولى قارونى ...

اهان خیلی ممنون از پاسخگوییت خودم از قارونی ناراضی ندیدم بینیمم تقریبا گوشتیه دکتر دیگه ای میشناسین که خوب باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی؟بین این ۲تا دکتری‌که‌ گفتی من ۱۰۰٪ قارونی رو‌بیشتر قبول‌دارم  توی‌ چندباری‌که ...

مرسی گلم اره خودمم از قارونی ناراضی ندیدم و نظرم رو اون بود بنظرم که دکتر خوبیه احتمالا واس شهریور باهاش اکی کنم .شما خودتون عمل کردین ؟اگه عمل کردین پیش کدوم دکتر بوده؟

مرسی گلم اره خودمم از قارونی ناراضی ندیدم و نظرم رو اون بود بنظرم که دکتر خوبیه احتمالا واس شهریور ب ...

خواهش میکنم؛اره دکتر خوب و قابل اعتمادیه یکی از بچه‌ها هم‌ همینجا باهاش عمل کرده بود و راضی بود من اونموقع خواننده خاموش بودم😊دیگه خودمم مطبش رفتم چندبار هم از کاراش خوشم اومد هم‌ اخلاقشو‌ دوست داشتم ناراضی هم ندیدم دیگه با خودش عمل کردم و الانم خداروشکر راضیم البته بینیم ورم داره هنوز😁

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

[QUOTE=44106391]بچه ها کسی هست که از دکتر اصغر عباسیان مثل من ناراضی باشه؟؟؟ کاری با بینیم کرده که هیچکس نمیتونه

براي ترميم شايد دكتر حامد عباسي بتونه كاري كنه برات.

مرسی گلم اره خودمم از قارونی ناراضی ندیدم و نظرم رو اون بود بنظرم که دکتر خوبیه احتمالا واس شهریور ب ...

سلام عزيزم

نميخوام نا اميدت كنم

من ٥ بار مطب دكتر قارونى رفتم

كارهاش خوب بود

البته سر بينى رو يه كم تيز ميكنه

فقط يه كار ازش ديدم

انقدر افتضاح بود

كه كلا از مطب اومدم بيرون و ديگه ترسيدم برم پيشش

هم كج هم مثل جادوگرا سر بينيش تيز و دراز بود

بيچاره دختره همش ميگفت ٤ ماه گذشته و افسردگى گرفتم

خلاصه دكتر خوبيه واقعا،ولى شانست هم مهمه

بچه ها کسی اصلا اسم دکتر علی امیری فرد شنیده یا عمل کرده باهاش؟یکی اتفاقی تو اینستا بمن معرفیش کرد وعکس خودشو دوستاشو فرستاد ک باهاش عمل کردن .ولی هیچ اطلاعاتی راجبش تو اینترنت نیس.حتی پیج اینستا هم نداره...

دیروز رفتم مشاوره ...حالا واقعا میخوام بدونم کسی اطلاعاتی داره راجبش؟

سلام عزيزم نميخوام نا اميدت كنم من ٥ بار مطب دكتر قارونى رفتم كارهاش خوب بود البته سر بينى رو يه ...

من خودم یکی دیدم با قارونی عمل کرده بود .باورت نمیشه فکر کردم عمل نکرده وقراره عمل کنه .خودش امیدواربود درست شه.ولی فاجعه بود دماغش

سلام من خرداد امسال با دکتر قارونی عمل کردم.معیارم برای انتخاب دکترم این بود که کاملا طبیعی عمل کنه.یعنی نوک بینی رو زیاد بالا نده تا قد بینی کوتاه بشه یا قوس بیش از اندازه نده یا بینی رو خارج از حد معمول کوچیک نکنه و مهمتر از همه تامپون رو همون روز عمل در بیاره که خوشبختانه دکتر قارونی تموم این کار ها رو انجام میده.

اگه سبک کاملا طبیعی مد نظرتون هست من دکتر قارونی رو پیشنهاد میدم.

سوای پیشنهادم چند تا نصیحت هم بهت میکنم که خیلی به کارت میاد.

خیلی خانم ها و دختر خانم ها هستن که میان برای عمل چه این دکتر چه هر دکتری.از دکتر توقع بیجایی به اسم معجزه دارند.معجزه یه دماغ عالی عالی.

دکتر خوب هست اما هیچ چی دماغ طبیعی نرمال که نمیشه !....برای همه ی عمل های بینی قاعده ای هست که دکتر باید توی عمل انجامش بده .پس نباید توقع داشت که یک بینی عمل شده مثل یک بینی طبعی خیلی میزون باشه.اون کار خداست هیچ دکتری اونقدر 100% نمیتونه کار کنه.

اینکه میگم به این معنا نیست که خیلی تابلو ایراد میشه گرفت از بینی اما کسی هم که عمل کنه حتی تو طبیعی ترین حالت بلاخره یه نشونه از عملش هست.

من با اینکه 2 ماه عمل کردم تا به کسی نگم بینیم عمل شده اصلا نمیفهمه .نه اینکه این بینی گنده است نه این بینی طبیعی عمل شده.

اما تصور بعضی خانم ها اینه بینی وقتی کوچیک و نقلی شد و هر کسی دید گفت عمل کرده معیاره!...خلاصه بگم بعضیا دنبال اینند ازشون تعریف بشه .

در مورد خوب در نیومدن بینی تو عمل هم برای هر دکتری ممکنه این قضیه پیش بیاد.من یک بار بیشتر مطب دکتر قارونی نرفتم بار بعدی که رفتم عمل کرده بودم.

اعتماد به کار دکترم خیلی مهم بود من به ایشون و کارشون اعتماد داشتم و دارم.اگه کسی ناراضی بود دو حالت بیشتر نداشت.از دماغ دو هفته ای انتظار دماغ 2 ساله داشت.صبوری برای دیدن نتیجه عمل خیلی مهمه.از بعد 6 ماه منتظر دیدن دماغ بدون ورم باشین .که این ممکنه حتی تا 1 سالم طول بکشه.

دومین ناراضی ها همونایی بودن که از دماغ طبیعی که دکتر براشون دراورده ناراضی بودن.خوب میتونستن برن یه دکتر دیگه فانتزی عمل کنند.این ایراد به کار دکتر نیست این سبک دکتره.

2810