سلام من خرداد امسال با دکتر قارونی عمل کردم.معیارم برای انتخاب دکترم این بود که کاملا طبیعی عمل کنه.یعنی نوک بینی رو زیاد بالا نده تا قد بینی کوتاه بشه یا قوس بیش از اندازه نده یا بینی رو خارج از حد معمول کوچیک نکنه و مهمتر از همه تامپون رو همون روز عمل در بیاره که خوشبختانه دکتر قارونی تموم این کار ها رو انجام میده.
اگه سبک کاملا طبیعی مد نظرتون هست من دکتر قارونی رو پیشنهاد میدم.
سوای پیشنهادم چند تا نصیحت هم بهت میکنم که خیلی به کارت میاد.
خیلی خانم ها و دختر خانم ها هستن که میان برای عمل چه این دکتر چه هر دکتری.از دکتر توقع بیجایی به اسم معجزه دارند.معجزه یه دماغ عالی عالی.
دکتر خوب هست اما هیچ چی دماغ طبیعی نرمال که نمیشه !....برای همه ی عمل های بینی قاعده ای هست که دکتر باید توی عمل انجامش بده .پس نباید توقع داشت که یک بینی عمل شده مثل یک بینی طبعی خیلی میزون باشه.اون کار خداست هیچ دکتری اونقدر 100% نمیتونه کار کنه.
اینکه میگم به این معنا نیست که خیلی تابلو ایراد میشه گرفت از بینی اما کسی هم که عمل کنه حتی تو طبیعی ترین حالت بلاخره یه نشونه از عملش هست.
من با اینکه 2 ماه عمل کردم تا به کسی نگم بینیم عمل شده اصلا نمیفهمه .نه اینکه این بینی گنده است نه این بینی طبیعی عمل شده.
اما تصور بعضی خانم ها اینه بینی وقتی کوچیک و نقلی شد و هر کسی دید گفت عمل کرده معیاره!...خلاصه بگم بعضیا دنبال اینند ازشون تعریف بشه .
در مورد خوب در نیومدن بینی تو عمل هم برای هر دکتری ممکنه این قضیه پیش بیاد.من یک بار بیشتر مطب دکتر قارونی نرفتم بار بعدی که رفتم عمل کرده بودم.
اعتماد به کار دکترم خیلی مهم بود من به ایشون و کارشون اعتماد داشتم و دارم.اگه کسی ناراضی بود دو حالت بیشتر نداشت.از دماغ دو هفته ای انتظار دماغ 2 ساله داشت.صبوری برای دیدن نتیجه عمل خیلی مهمه.از بعد 6 ماه منتظر دیدن دماغ بدون ورم باشین .که این ممکنه حتی تا 1 سالم طول بکشه.
دومین ناراضی ها همونایی بودن که از دماغ طبیعی که دکتر براشون دراورده ناراضی بودن.خوب میتونستن برن یه دکتر دیگه فانتزی عمل کنند.این ایراد به کار دکتر نیست این سبک دکتره.