2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015426 بازدید | 66527 پست

خانمااااا و آقایون لطفا اگر کسی اقای دکتر جواد شکیباپور عملشون کرده نظرشو بهم بگه خواهش میکـــــــــــــنم چرا اینقدر این اقای دکتر ناشناخته هست تو بیمارستان شهریار شیراز جراحی هاش رو عمل میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دکتر شاهین باستان نڙاد رو درموردش یتحقیق کن ببین منم دنبال ی پزشک خیلی خوبم ـجهت ترمیم.فعلا پیش ...

عزیزم من از کار دکتر باستان نژاد خوشم نیومد. خیلی برام مهمه منگنه ای نشه دیدم برخی کاراشون اینطوری شده. فعلا از کار محمد مجیدی خوشم اومده البته تو اینستاگرام. حالا سعی میکنم هفته بعد اگه وقت بدن حضوری برم ببینم. قصدم اینه که طی تابستون عمل کنم و وقت دارم. حتما اگه به نتیجه برسم صادقانه باهات در میان می‌ذارم. به نظرم در این همه تبلیغات فیک فضای مجازی, کابران بایستی با شرف باشن و کامنت واقعی بنویسن. البته من چند جا کامنت گذاشتم هر بار حذف کردن. مثلا کلینیک ایرانیان که کل تهران تبلیغاتشونه من برا مشاوره پوستی رفتم دیدم اغلب دکتراشون عمومی و تازه کار بودن انجام ندادم. بعد کامنت نوشتم در این باره که هر بار حذف کردن

عزیزم من از کار دکتر باستان نژاد خوشم نیومد. خیلی برام مهمه منگنه ای نشه دیدم برخی کاراشون اینطوری ش ...

عزيزم در مورد محمد مجيدي شما هم فكر ميكنيد سر بعضي بيني ها پهن و گرد هست؟

عزیزم من از کار دکتر باستان نژاد خوشم نیومد. خیلی برام مهمه منگنه ای نشه دیدم برخی کاراشون اینطوری ش ...

بله ترمیم با عمل اولیه فرق داره.لطفا به نتیجه های خوب رسیدید بگید بمن هم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

بچه ها پیج دکتر فتح سامی رو نگاه کردم اصلا به نڟرم قشنگ نبودن.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

بچه ها نادریان هزینه امسال کسی میدونه؟؟؟

من بینیم تقریباکوچیکه و قوز داره نوکشم قضروفیه یه کوچولو بزرگه ولی در کل خیلی بد نیست

با ابیانه ویزیت شدم گفت خیلی کوچیک نمیکنم نوکشم جمع میکنم همین خیلی حساب میکردم روش الان نه دودلم

تو این تاپیک با نادریان آشنا شدم ولی هزینش و نمیدونم 

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات
2810