2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

دکتر محمدخانی : بسیار شلوغ بود . جلوی ورودی ساختمون میز گذاشته بودن و بعد یه ساعت تو آفتاب و گرما نشستن صدامون کرد و رفتیم تو . 6 نفر رو مبل نشسته بودیم که دکتر اومد و ماسکا رو در اوردیم ، بعد از معاینه ی کلی رفت تو اتاقش و منشیش به نوبت میگفت که بریم تو . نوبت به من رسید و رفتم تو . دکتر چیزی برای گفتن نداشت ، گفت اگه سوالی داری بپرس . منم که خودمو آماده کرده بودم واسه یه مشاوره خوب و دوستانه سوال خاصی به ذهنم نرسید و تنها چیزی که ازش پرسیدم این بود که میتونید بینیمو این شکلی دربیارید ؟ (گوشیمو دراوردم و یکی از عکسهای پیج اینستاشو نشونش دادم) . گفت اینو میخوای؟؟؟؟؟ گفتم نمیشه ؟ گفت نه صورتت کشیدست و نباید زیاد کوتاه شه. گفت چیزی که مد نظر منه یه بینیه که کوتاه نیست و قوس ملایمی داره . خلاصه بدون هیچ گونه مشاوره ای (به نظر خودم) اومدم بیرون . مشکل که زیاد دیدم ولی جالبی کار اینجا بود که منشیش میگفت نزدیکترین تایم عمل آذرماهه که اگه باید 200 هزار تومن بدید رزرو شه . گفتم دیره ! گفت اگه کنسلی داشتیم یه روز قبل عمل بهت میگیم . گفتم یه روز قبلش به من بگید آزمایشاتو کی وقت کنم انجام بدم ؟ کی مرخصی بگیرم ؟ (چون شاغلم) . جواب مشخصی نداد . در کل حس زیاد جالبی نداشتم از روز مشاوره . و مشکل دیگه ای هم که داشتم این بود که همه ی مریضا خانوم بودن و نمیتونستم ازشون کمک بگیرم . از یکیشون سوال پرسیدم جوری چپ چپ نگام کرد که انگار کیف قاپم و میخوام مالشو بدزدم (خیلی برام جالبه این رفتار بعضی خانوما) و نمونه کارای پسرا رو تو پیجشون که دیدم حس کردم بینی آقایون رو خیلی قوس میده و مشخصه که عملیه

چون مطب دکتر سجادیان هم قبلش رفته بودم و با دکتر کلی صحبت کرده بودم انتظارم از مشاوره خیلی بیشتر از این بود  . همین

من دکتر سعید ظفرمند میشناسم که جراح بینی هستن و اینکه شنیدم مشاوره آنلاین دارن و گفتم شاید خیلی بدردتون بخوره برای کسایی که خیلی خطرناک برم بیرون تو این شرایط
اینم لینکش https://mavarateb.com/doctor/دکتر-سعید-ظفرمند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عموی من پیش دکتر ظفرمند بینیشو عمل کرد کارش خیلی خوبه منم میخوام برم پیششون ، ایشون بخاطر کرونا مشاوره انلاینم گذاشته من خودم از همین طریق ویزیت شدم قرار شده برم عکس اینا بگیرم براشون بفرستم ماه دیگه انشاالله عمل کنم اینم لینک مشاوره شونوhttps://mavarateb.com/doctor/دکتر-سعید-ظفرمند

بچه ها کسی در مورد دکتر قاضی سعیدی چیزی نشنیده ؟! عکس های اينستاشون خوبه ،البته نمیتونه خیلی ملاک با ...

دختر عموی من بینیش خیییلی گوشتی و بزرگ بود الان نزدیک ده ساله باهاشون عمل کرده بینیش خوشگله تغییر شکلم نداده

فقط بهم گفت کاراش کلا طبیعیه و اون کلی التماس کرده که براش نیمه فانتزی عمل کنه

البته بازم میگم اون نزدیک ده ساله عمل کرده از کارای جدیدش اطلاع ندارم

سلام کسی اینجا با دکتر رجایی عمل کرده ؟قیمت عملشون چقدره ؟ بینی من نیمه گوشتیه قبول میکنه ؟ البته ت ...

من مطبشون رفتم به نظرم ایشون استخونی و غضروفی رو خوب در میارن

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷
سلام بچه ها من یه بچه کوچیک دارم سختمه برم مطب گردی تورو خدا یه دکتر خوب برای عمل بینی گوشتی و انح ...

سلام عزیزم من چون بینیم استخونی غضروفیه از گوشتی زیاد اطلاعات ندارم اما اگر استباه نکنم فکر میکنم دکتر سجادیان گوشتی زیاد عمل میکنن

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

مرسی عزیزم بسیار عالی بود.به نظرم صفحه مطب گردیتو‌نو مثل من تو امضاتون بزارید که طی زمان گم نشه و دیگران هم به راحتی بتونن استفاده کنن.🌹

دختر عموی من پیش دکتر ظفرمند بینیشو عمل کرد کارش خیلی خوبه منم میخوام برم پیششون ، ایشون بخاطر کرونا ...

اینجا تبلیغ نکنییید🤨🤨🤨😡😡😡😡😡

تو تهران به نظر من جراح بینی خوب فقط دکتر مسعود راستکاری. خودم، خواهرم و یکی از دوستام پیش ایشون عمل کردیم بدون اینکه فرم بینیامون یکی شده باشه یا ناراضی باشیم.

به نطرم که ایشون بهترینن. مطبشون سمت پاسدارانه. اما قبلش حتما از تو سایتشون شمارشونو بردارید برای نوبت

http://drrastkari.com/

تو تهران به نظر من جراح بینی خوب فقط دکتر مسعود راستکاری. خودم، خواهرم و یکی از دوستام پیش ایشون عمل ...

تو این تاپیک تبلیغ ممنوعه.عجب آدمهایی هستین شما.

سلام شایلین جان منم با دکتر برادران عمل کردم الان یک سال و دوماه که از عمل بینیم میگذره به تیغه ی ب ...

سلام

بینی من به طرز عجیبی هرروز داره خرابتر میشه

خدا رحم کنه به چندسال دیگه

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810