2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بینی ک تو تصادف شکسته شده باشه و مشکل تنفسی داشته  باشه کسی این طور بوده و جراحی کرده باشه و را ...

دکترای کم ریسک اینا هستن 

برو مطباشون و انتخاب کن 

سامان 

سامی 

رجایی 

تقوی 

خالقی  

ابیانه 

آمالی 

حسنانی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
خانم هایی که تو یزد دنبال متخصص گوش و حلق و بینی هستن دکتر محمد حسین برادران فر کارشون عالیه این سای ...

من شما رو توی صفحه های دیکه هم دیدم که همش تبلغ میکنی. این نونها خوردن نداره بخدا.

خدایا به امید تو...
بچه ها بویایی چند وقت بعد از عمل برمیگرده من یک هفتس عمل کردم بویایی چشاییم خیلی کمه اصلا مزه غذا ن ...

بویایی و چشایی که با عمل کم نمیشه 

اگه تامپون داری ممکن بو رو کم حس کنی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بویایی و چشایی که با عمل کم نمیشه  اگه تامپون داری ممکن بو رو کم حس کنی

نه بابا تامپونو دو روز بعد کشید 

دیروزم گچ برداشتم ولی بویاییم کم شده فقط یه بوی خون بدی توی بینی حس میکنم

منم میخوام کرج عمل کنم. با کدوم دکتر عملیدی؟

من تهران عمل کردم اما چون تازه ازش گذشته و نتیجه دقیق نیست ترجیح میدم چیزی نگم که بیخود خوب یا بد نشه، به نتیجه قطعی برسم اسم دکتر رو میگم(تا اینجا کار راضی بودم)

واقعیتش دکترای کرجی که دیدم وقت نمیذاشتن و قانعم نمیکردن؛ توی تهران هم وضع بهتر نبود(مثلا دکتر عالیان که رفتم خیلی نتونست منو توجیه کنه یا چیزی بگم که حس کنم خوب کارم باهاش پیش میره) اما یه چیز  باعث میشد من کرج عمل نکنم کلینیک/بیمارستان بود.

یکی از اقوام توی کرج، توی کلینیک مهرگان، سینه عمل کرده و مدت‌ها دنبال عفونتی بود که به خاطر کلینیک سرش اومده بود.

اگر میخواهید توی کرج به هر دلیلی عمل کنید دنبال دکتری باشید که توی بیمارستان تخت جمشید عمل کنه که تمیزی رو مطمئن باشید رعایت میکنند.

خب خب 

بعد از مدت های مدید 

سلام به همگی 💞🥰

من مرداد ماه امسال پیش دکتر برادران عمل کرده بودم 

تا دوماه اول هی میومدم نظر میدادم و اینا 

ولی بعدش دیگه واقعا فرصت نشد به این تاپیک سر بزنم 

الان نزدیک ۷-۸ ماه شده که از عمل من میگذره 

بینی ام اگه یادتون باشه گوشتی بود با قوز بزرگ 

نمیتونم بگم بعد از عمل و الان چقدر بابت داشتن بینی الانم اعتماد به نفسم بیشتر شده و حال روحیم خوبه 

تزریق نداشتم 

دو دوره راکوتان با‌دوز کم به دستور دکتر مصرف کردم 

هر دوره ۲۰ عدد بود 

برای شروع دور دورمش دکتر گفت اول ازمایش خون بده که از سلامت کبد مطمئن بشیم

خلاصه که اومدم بگم 

اوضاع من امن و امانه

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

نکته بعدی اینکه 

من قبل عمل مشکل تنفسی هم داشتم 

الان الحمدلله تنفسم خیلی خوب شده

دیگه از راه دهان نفس نمیکشم

خشکی بینی ندارم 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
2810