2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
این که کج نیست

کج نیست اما سوراخام یکم فرق داره و یه طرف بینیم صاف و صوف تره 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کج نیست اما سوراخام یکم فرق داره و یه طرف بینیم صاف و صوف تره 

درست میشه‌‌‌ عزیزم. من مورد دیدم اولای سوراخاش خیلی نامتقارن بوده بعد از چند ماه خیلی بهتر شده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
درست میشه‌‌‌ عزیزم. من مورد دیدم اولای سوراخاش خیلی نامتقارن بوده بعد از چند ماه خیلی بهتر شده

خدا کنه 

حوصله ترمیم ندارم حتا در حد یه بخیه زدن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من سمت راست بینیم ورمش بیشتر 

به چپ بخوابم ورمش میره یا تاثیری نداره کدوم طرف بخوابم 

دوستان اگه کسی اینجا کرج عمل کرده میشه منو راهنمایی کنه

به عنوان یه کرجی، کرج رو برای عمل پیشنهاد نمیدم.

اما دکترای خوبی مثل دکتر ایمانی و دکتر ندافی تو کرج برای درمان های معمول و تشخیص نیاز به عمل هستن.

اگر تو یزد دنبال متخصص گوش و حلق و بینی هستید دکتر محمد حسین برادران فر کارش عاله خیلی با تجربه و با سواد هستن . من خودم برای جراحی زیبایی گوش پسرم بیمارشون بودم و خدایی همشه دعاشون می کنم https://drbaradaranfar.com/

خانم هایی که تو یزد دنبال متخصص گوش و حلق و بینی هستن دکتر محمد حسین برادران فر کارشون عالیه این سای ...

تبلیغ ممنوووع⛔⛔⛔⛔⛔

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
در ضمن براي من كوچكترين اهميتي نداره باچه كسي عمل كردي. چون خودم منصرف شدم از عمل بيني....ولي ا ...

من واقعا برای شما متاسفم با این لحن پر ادعا و طلبکار

یادمه قبلا هم چندین پست با ادبیات زشت و طلبکارانه گذاشتی

هرکس که اینجاس و داره اطلاعات میده و به بقیه کمک میکنه هیچ دین و وظیفه ای نداره بلکه از سر لطف داره اینکارو میکنه پس به هم احترام بگذاریم که مسلما اول احترام به خودمون و شخصیت خودمونه

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
نه دیگه کج که صاف نمیشه خود به خود  چند وقت گذشته ؟؟؟ اولاش به خاطر ورم این جوری به نظر میاد& ...

2ماه عمل کردم-دکترم از سر باز میکنه میگه کج نیست ولی خودم تو اینه میبینم.منو تو گروه عضو میکنید من از طریق نی نی سایت میام

2ماه عمل کردم-دکترم از سر باز میکنه میگه کج نیست ولی خودم تو اینه میبینم.منو تو گروه عضو میکنید من ا ...

نیستم من تو گروه 

2810