2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بینی من کاملا به شکل طبیعی عمل شده

به طوری که کسانیکه بعد از عمل بینی اولین بار بود منو میدیدن

هرگز نفهمیدن من بینیمو عمل کردم

چون از پره ها بخیه هم نخوردم فلذا جای بخیه ای هم در کار نییست

در دو‌طرف پره هام

خودمم نمیخواستم فانتزی عمل کنم و از این بابت که دکتر کاملا طبیعی بینیمو عمل کرده ممنونم🥺

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

تنها نکته ای که باید بگم 

اینه که بعد از برداشتن قوزی که داشتم ، الان یه مقدار جای خالیشو حس میکنم😂 

نه جدی دور از شوخی ، یه مقدار فرورفتگی جزئی هست که اصلا در ظاهر معلوم نیست 

ولی وقتی خودم دست میزنم متوجه میشم... 

ولی میگم خیلی جزئیه و کم 

و شاید طبیعی هم باشه 

نمیدونم

در هر صورت کنار همه خوبی هاش وظیفه خودم بود که به اطلاعتون برسونم این نکته رو 🥺💞

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی ، من شیش روزه که عمل کردم پیش دکتتر برادران، داشتم نظراتو میخوندم گفتم تجربه خودمو بگم& ...

دخترا اینم اولین پست من در این گروهه 

و شرح عمل و بعد عملم از این صفحه به بعده 

همه اینارو کفتم 

ضرفا بخاطر اینکه قبلا از تجربیاتم صحبت کزده بودم براتون

امیدوارم هرکس که هنوز عمل نکرده ، خوب تحقیقاشو بکنه و پیش هردکتری که رفت در نهایت بهترین بینی رو داشته باشه🙃💞

تنها نکته ای که باید بگم  اینه که بعد از برداشتن قوزی که داشتم ، الان یه مقدار جای خالیشو حس م ...

آفرین زهرا جان که اومدی ما رو باخبر کردی منم دکتر برادران از گزینه هام بود که دیگه حذفش کردم خیلی ها اینجا باهاش عمل کردن که نیومدن بگن الان چطورن 

من چند مورد عدم تقارن ازش دیدم فقط حذفش کردم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلامم دوستای عزیزممم

من اومدم الان دوماه و دوازده روزه ک عمل کردم

فعلا از نظر بویایی و تنفس مشکلی ندارم

بعد شستشو بینی که عالی ترم میشه😃😃

فعلا بینیم ورم دارهه مخصوصا که گوشتی ام‌بوده باید صبر کنمم😅😅

یروزای که ورمش یکم کم میشه دوستش دارم.ولی امان از روزایی که ورم میکنه

خلاصه سعی میکنم نمک کم بخورم

دمنوش بابونه بخورم

ولی همه اینا ی طرف صبر یطرف🙂🙃

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
همه اینارو کفتم  ضرفا بخاطر اینکه قبلا از تجربیاتم صحبت کزده بودم براتون امیدوارم هرکس که هنو ...

ممنون که اومدی و با ما در میون گذاشتی

بچه به نظرهای شما خیلی احتیاج دارن

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
سلامم دوستای عزیزممم من اومدم الان دوماه و دوازده روزه ک عمل کردم فعلا از نظر بویایی و تنفس مشکلی ...

عزیزم مرسی که میای نتیجه رو اعلام میکنی

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

منم دیروز گچمو بعد دو هفته برداشتم، فعلا که مشکل تنفسی ندارم فقط بعضی موقع ها میگیره که میشورم خوب میشه، چون زیاد تو گچ موند تیغم زیاد ورم نداشت بعد برداشتن گچ، پره ها ورمش بیشتره  خصوصا که برش خورده و چون پوستش ضخیم بوده یک مقدار از پوست برداشته شده، سوراخ ها هم ۹۵ درصد شبیه همن، بچه ها از کی میشه به پهلو خوابید، کمردرد گرفتم من  

منم دیروز گچمو بعد دو هفته برداشتم، فعلا که مشکل تنفسی ندارم فقط بعضی موقع ها میگیره که میشورم خوب م ...

شما با کی عمل کرده بودی ؟ تو امضات ننوشتی یادم نیست 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
2810