2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها امروز خیلی خسته شدم. ولی نمیدونید چقد خوشحالم که امروز رفتم مطب حسنانی!

بچه ها با اینکه مجبور میشید هزینه کنید و یا زمان بذارید و سخت هست ولی توصیه اکید میکنم هر دکتری که نظرتون رو جلب میکنه رو حتما برید حضورا بررسی کنید.

مثلن من اگه امروز نمیرفتم مطب حسنانی شاید همیشه ته ذهنم یه ابهام و یه نقطه تاریکی باقی میموند که:

نکنه حسنانی بهتر بود.. 

نکنه اگه او منو عمل میکرد قشنکتر میشد... 

نکنه او نظرات بهتری می داشت... 

نکنه خوب نگشتم...

نکنه کوتاهی کردم...

این حس حس بدیه! بخصوص اگه خدایی نکرده از عملتون بعدا ناراضی باشید این افکار مدام آزارتون میده!

اما امشب که خیالم راحت شد و بهتر میتونم روی بقیه لیستم تصمیم بگیرم.

لذا لذا لذا لطفا لطفا لطفا به حرف من یا هیچ کسی بسنده نکنید و هر دکتری نظرتون رو جلب میکنه حضوری برید مطبش و بررسی کنید

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

شما کارای کسیو ندیدید طبیعی خیلی طبیعی و نوکتیز نباشه.ولی پهن نکنه بینی رو ینی تیغه خط داشته باشه........من ادام بدم به تحقیقاتم.:(مرسی.اگه کسی پیشنهادی داره صرفا برای بازدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دیگه قاطی کردم...میخوام بشینم گریه کنم...یه دکتر طبیعی تو مایه ی کار حسین نژاد میخوام.ثابتی که بد ...

عزیزم حضوری هم رفتی؟ یا فقط داری از حرفای بچه ها نتیجه گیری میکنی؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بله تو برنامه تلویزیونی اومده بودند البته تازگی ها نه. و یکبار مجری یکی از همین برنامه هاهم گفتن ...

من شنیدم پول میدن میان تلویزیون. البته ایشون رو نمیگم، ولی کلا میدونم اینجوریه گویا!

من شنیدم پول میدن میان تلویزیون. البته ایشون رو نمیگم، ولی کلا میدونم اینجوریه گویا!

عجببب🤔 شنیده بودم کارشناسای حوزه های دیگه پول میدن بعضیاشون، ولی فکر نمیکردم ک اینکارو یه پزشک انجام بده! اخه اخلاقی نیست اصلا😶

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
دکتر شهین عبدالهی میشناسی دختر عموم پیش اون عمل کرده راضیه، منم به توتونچی فکر میکنم البته هیچ شناخت ...

نه كطبش كجاس!؟

توتونچي هم يكم سنش گذشته آره رفتم ولي نديدم

ولي دكتر حاذقيه

غياثي و لطفي الكي اسم در كردن،هر كي با اونا عمل كرده كارش به جراحي دوم رسيده

من كه ريسك نميكنم

نميدونم موندم فعلا

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

دوستان كرجي.من از ديروز كلي درباره ي دكتر حقيقي تحقيق كردم.خيليا تعريف ميكنن و اصلا حتي يدونه ناراضي هم نديدم.هنوز مطبش نرفتم.تنها بديش اينه كه يك سال طول ميكشه نوبت عمل بد ه😳😳شنيدم تامپون نميزاره.بعد از يك سال نوك بيني افت نميكنه.بخصوص اينكه هزينه عملش خيلي كمه.

كسي اينجا رفته مطبش يا باهاش عمل داشته؟؟؟؟؟

بچه ها تا حالا فکر کردید که چقد زشت و غیراخلاقی هست که وقتی فرد بیهوشه دکتر با گوشی موبایل ازش لایو ...

تو فرمی ک پر میکنی واسه کلینیک سوال کرده ازت ک راضی هستی عکس و فیلمتو بگیرن یا نه

تو اتاق عملم ازت میپرسه راضی هستی فیلم بگیرم یا عکس بگیرم 

بلاخره نمونه کارشه مثل همه جراحای زیبایی وحتی خیلی مشاغل دیگه 

شاید یکی اومد مطبش گفت بینی من چه شکلی میشه بعد عمل و خواست مشابهشو نشونش بده از کاراش 

اینا بد نیست به نظر من اگه با رضایت بیمار باشه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
تو فرمی ک پر میکنی واسه کلینیک سوال کرده ازت ک راضی هستی عکس و فیلمتو بگیرن یا نه تو اتاق عملم ازت ...

بله درسته، ولی عزیزم خیلی دکترها هستند که اینهمه فعالیت مجازی و اینستاگرامی ندارن ولی وقتی مطبشون بریم از عکسهای مریضاشون که موجوده در کامپیوترشون میتونن بما نشون بدن تا بگن که حدودا چه شکلی میشیم.

لایو گرفتن و استوری گذاشتن توی اینستا صرفا شلوغ بازی و یه تکنیک جلب فالور هست...

مگه فیلم گرفتن بلافاصله بعد عمل قراره چی رو اثبات کنه؟ نگاه کردن به بینی یه مریض که هنوز بیهوشه و توی اتاق عمله قراره چه اطلاعاتی در مورد دکتر بما بده؟ اخه ایراد و مشکل که اون لحظه قطعا وجود نداره...!!! اکثر ایرادات برای بعد هست.

فرزام هم که اینهمه خرابکاری داره قطعا بلافاصله بعد عملش مریضا خوبن اون اول؛ بعدا کم کم ایرادات معلوم میشه... بعد چندماه و یکسال... بعد از واکنش بینی.

بله درسته، ولی عزیزم خیلی دکترها هستند که اینهمه فعالیت مجازی و اینستاگرامی ندارن ولی وقتی مطبشون بر ...

من خودم به شخصه دکتری ک ازش نمونه کار نبینم یعنی فعال نباشه رو خط میزنم از لیستم تو این شرایط زندگی ک یا سر کاری یا تو ترافیک اینکار میتونه حداقل سبک اون دکترو نشون بده و دیگه اگه نپسندیدی نخوای وقت بزاری براش 

البته ک به نظر دکترا همه کاراشون عالیه یه وقتاییم یه نمونه هایی میزارن ک افتضاحه ولی از نگا خودشون خیلیم خوبه اتفاقا خوبه دیگه دستت میاد ک این دکتر ممکنه تو کارش انقد مقدار ریسک باشه.

در مورد حسنانی 

حسنانی بینی رو سرش رو گرد درست میکنه پس واسه کسی ک دوست داره بینیش تیز باشه یا نوکدار گزینه مناسبی نیست.من خودم تو اتاق عمل هم به پرستاره هم به خودش تاکید کردم تیز نشه بینیم.

سایز بینی رو اونقدری کاهش نمیده پس برای کسیم ک پروجکشن بالا داره مناسب نیست .کارش عموما طبیعیه و فانتزی و نیم فانتزی بهشم بگی اجرا نمیکنه

و هیچ دکتری اون چیزی ک برای تو طراحی میکنه روز عمل عملی نمیکنه! چرا چون اون یه نرم افزاره و تا بینی باز نشه قطعا نمیتونه بیینه چقد دستش بازه برای تغییرات و حسنانی چیزی ک مهمه اول براش تنفس و بویاییه همینطور ک من تنفس و بویایی رو از رو اول ک تامپون درومد داشتم 

از نظر زیباشناسی! یه خط کشید وسط صورت من تو عکس و تمام ایرادا رو کفت تمام تناسبا رو برام رو عکس نشون داد ک اینجوری باشه بهتر میشه! حتی بالا پایینی پره رو من تا اون روز‌خودم نمیدونستم. 

من نه تنهااین دکتر بلکه بقیه دکترا رو به هیچکس پیشنهاد نمیدم چون سلیقه و نظر من این بوده انتخابش کردم ممکنه.

تامام👋🏻

ایشالله ک همگی بینی ها خوشگل قسمتتون بشه 

سلام دوستان

یکی از خانمای گل نی نی سایت امروز عمل دارن . فک میکنم دیگه تا الان رفتن تو اتاق عمل ‌. براشون دعا کنین لطفا🙏🏻❤ 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
در مورد حسنانی  حسنانی بینی رو سرش رو گرد درست میکنه پس واسه کسی ک دوست داره بینیش تیز باشه یا ...

شیوا جون تو که بینی ات خوب شده عزیزم حسن نیت تو واسه ما ثابت شده واقعا بینی سلیقه ایی هست همین هست که بچه ها مطب گردی می کنن که دکتری رو انتخاب کنن که به سلیقه شون نزدیک باشه این درست مثل خرید لباس هست ما میریم بازار وهر کدوم با یک مدل مانتو ورنگ برمیگریدم این دلیل خوبی وبدی نیست همین تفاوت سلیقه هاست که زیباست فکر کن همه عین هم باشیم میشه لباس فرم مدارس😄😄

در مورد حسنانی  حسنانی بینی رو سرش رو گرد درست میکنه پس واسه کسی ک دوست داره بینیش تیز باشه یا ...

شيوا جون فكر كنم ناخواسته موجب سوتفاهم و ناراحتي شما شدم. صميمانه عذرخواهي ميكنم.

عزيزم بيني شما خيلي زيبا شده و فكر ميكنم از بهترين عملهاي دكتر باشيد. بارها هم توي خصوصي و عمومي تعريف كردم كه دماغت عالي شده... گرد هم نيست، منظورم از گرد يه گوشت كوفته اي بزرگ هست كه دكتر سر دماغ من طراحي كرده شبيه دلقك آگوست!

اما همونطور كه خودت هم گفتي، دماغ شما پروجكشن نداشته و اين دكتر براي دماغي كه پروجكشن زياد داره گزينه مناسبي نيست، چون من كه پروجكشن دارم و قوز هم دارم وقتي قوز رو برداره اگه پروجكشن رو كم نكنه دماغم ميشه شبيه خرطوم فيل! واقعا خنده دار ميشه... حالا فرض كن اين خرطوم دراز سرش هم يه گوله گردالي بذاري كه خنده داريشو تكميل كنه...   

گرد و نوك تيز بودن كه ملاك نيست براي قضاوت هنر تجسم سازي دكتر و علم زيبايي شناسي كسي، قطعا منم بعد از اينهمه تحقيق و سرچ و بررسي اونقدر ميفهمم كه مسايل سليقه اي رو ملاك قرار ندم واسه تحليل كار يه دكتر. 

ولي برام عجيب بود كه ايشون نكات ساده زيبايي شناسي رو در مورد چهره من رعايت نكرد در حين طراحي!  

خيلي احترام دكتر رو نگه داشتم كه بهش نگفتم ايشون هيچي از علوم زيبايي شناسي نميفهمه!

اگر دماغ كوچك و كم پروجكشن باشه كه خب خوب درمياد، اما اگه دماغ قوز و پروجكشن و افتادگي و كمي نوك پهن داشته باشه (مثل دماغ من) طراحي ايشون خيلي افتضاح درمياد!

يه كارتوني بود قديما نشون ميداد يه بچه فيل بود كه بعدا تونست با گوشهاش پرواز كنه... اسم كارتون رو يادم نيست ولي از ديشب همش ياد اون بچه فيله ميفتم.  

2810