2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید

دوساله عمل شده

لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه.

میخوام بدون ذهنیت از اسم دکترش نظراتتون رو بدونم

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
منم برای ی مشکل دیگه دکتر برام سیکالفیت اون نوشت به نظرم خیلی خوب بود

شما که کرمانشاهید میتونید یه سر برید هتل کوروش دکتر اکثرا روزای 4و5شنبه میان اونجا و ویزیت میکنن من رفتم ویزیتش رایگان بود ببین نظرش چیه در مورد بینیت ویزیت شی که اشکالی نداره هزینه عملش بالاسس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

بنظر من خوب و طبيعي عمل شده

خط كنار پره هاي بيني اما وجود نداره (من دوست دارم خط كناره پره هاي بيني معلوم باشه)

روي بيني ام صاف و خوشگله

در كل بعد از دو سال خوبه

نوكش هم افتادگي پيدا نكرده

بچه ها در مورد این بینی نظر بدید دوساله عمل شده لطفا همه نظر بدید. فردا میگم دکترش کیه. میخوام ...

از این زاویه خوبه ولی سه رخ تقریبا زیباترین زاویه برای بینی های عمل شده اس به نظر می رسه از روبرو کمی پهن باشه که البته خوب بستگی به بینی قبلش هم داره و کنار بینی محلی که به انتهای لپ می رسه یه حالتی داره انگار که ورم کرده باشه ولی درکل به نظر بی ایراد و خوب می یاد

نمیدونم بینی قبلیش چجوری بوده ولی یکم مثلثی شکله نوک بینیش خوبه بد نیست

سلام. بچه ها من تعریف دکتر کوهستانی رو از یه دختره شنیده بودم که مامانم از بینی خوده دختره خوشش اومد پرسیدیم .بعد گفت دوستمم با کوهستانی عمل کرده ماه شده . تا اینکه اینجام نطراتو میخوندم دکتر خوبی به نظر میاد امروز با یکی از مریضاشون حرفیدم. بینیش خیلی عالی بود هم از رو به رو عالی هم از نیم رخش.  هیچ نا قرینگی و کج و کولگی و تو رفتگی ام نداشت .  

سلام. بچه ها من تعریف دکتر کوهستانی رو از یه دختره شنیده بودم که مامانم از بینی خوده دختره خوشش اومد ...

منم تو این تاپیک یا شایدم تاپیک های قبلی نظرات خوبی از شون شنیدم ولی اون موقع پیجشون رو دیدم از کارهای پیجشون خوشم نیومد

بنظر من هر بدني نسبت به ديگري فرق ميكنه

مثلا افرادي كه بنيه ضعيف تري دارند به نسبت افراد با بنيه قوي تر ممكنه توي بيهوشي و اثر داروي بيهوشي بيشتر اذيت بشن

يا توي مراقبت هاي بعد از عمل سخت تر باشه براشون

و حتي واكنش پوست هر  شخصي نسبت به ديگري متفاوته

چون پوست هاي چرب و ضخيم و حتي پوست هاي خيلي نازك براي جراحي سخت ترن و ريسك بالاتري دارن

اينجا فقط ي جاست براي تبادل نظر و اشتراك تجربه ها

تصميم نهايي رو بگيريد و بريد جلو

آدم هرچقدر بيشتر حساسيت نشون بده توي نتيجه هم حساس تر ميشه و دنبال نقص ميگرده همش و هيچ چيزي راضيش نميكنه، خيلي از پزشكاام ميگن كه جراحي بيني ١٠٠ درصد نيست

نهايتا ٦٠ تا ٧٠ درصد تغيير و زيبايي يه

با فكر باز و اطمينان بريد جلو و با عقل و منطق دكترتون رو انتخاب كنيد و قورباغه تون و قورت بدين😉

مطمئن باشيد همه چيز عالي پيش ميره دوستاي خوبم❤️

منم تو این تاپیک یا شایدم تاپیک های قبلی نظرات خوبی از شون شنیدم ولی اون موقع پیجشون رو دیدم از کاره ...

اره منم دیدم کارای پیجشو. منم از بعضی مدلاش خوشم نیومد. با یکی از کسایی ک عکسشو دکتر گذاشته بود حرف زدم عکساشو داد بهم خیلی خوب و بهتر از عکسای پیجش بود. تازه فیلم گرفته بود بهم داد. از تمام زوایا

از این زاویه خوبه ولی سه رخ تقریبا زیباترین زاویه برای بینی های عمل شده اس به نظر می رسه از روبرو کم ...

الان عکس قبل و بعدتو دیدم خیلی تغییر کردین

بینی شما کلوملا و پرهها تو ی خطن؟

2810