سلام عزیزم.من 3ماهو نیمه که عمل کردم. پمادی که خود دکتر دادن رو هزار جا رفتم پیدا نکردم و از یه داروخونه مشابه اون یه چیزی گرفتم و 3 ماه استفاده کردم هنوز یه خط سفید رنگی زیر بینیم هست و چون پره های بینیم باز نشده فقط همون یه خطو دارم که نمیدونم میره یا نه و راستشو بخوای مهم نیس برام به خاطر همین زیاد درگیرش نیستم ولی جای یه خطو دارم هنوز. برامدگی کنار استخون بینیم تغییری نکرده و انگار از روبرو صاف و صوف نیست که این خیلی اذیتم میکنه و به فکر ترمیمم ولی چون از خانواده گرام میترسم اصلا حرفشو نمیزنم😑 ولی دروغ چرا توو ذهنم هست.
اینم بگم که همه مراقبتهایی که گفته رو مو به مو انجام دادم یعنی من هنوزم بعد 3 ماهو نیم طاق باز میخوابم! خیلی از کارایی که بچه ها اینجا گفتن انجام میدن رو اصلا انجام ندادم مثل فین کردن و .... خلاصه خیلی به خودم سختی دادم ولی نتیجه اونن نبود که باید میبود. ولی عاشق مدل بینیمم یعنی اون مشکلو اگه نداشتم راضی ترین بودم😢
در مورد طبیعی بودن هم من کسایی رو توو مطب دیدم که واقعا نمیشد فهمید عمل کردن یا نه اما بعضی از کاراشم عملی بودن کاملا معلومه. اگه باز سوالی داشتی بگو شاید بتونم راهنماییت کنم