2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست
می دونی من فکر می کنم به زود و دیرش نیست باید موعدش برسه شاید موعد شما همین الانه ولی زمان مناسب من ...

اره شاید

ولی از موقعی که تصمیم گرفتی و افتادی توی داستان بنظرم دیگه کش دادن معنا نداره..

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
من هر دفعه قبل و بعد از عمل با یه طومار نوشته از سوالا می رفتم پیش دکتر فکر کنم خودِ  دکتر برای ...

خب الان یه مبحث جدید باز شد آمین جان

رفرنس چی؟

این که الان گفتی یعنی چه؟ 😁

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید عکس زیاد ببینید تا متوجه بشید چه مدلی دوست دارید و ار خودتون عکس از زوایای مختلف بندازید تا ب ...

جدی جدی فهمیدم با یه خانوم مهندس نرم افزار روبرو هستم

ایول بابا👏

اره شاید ولی از موقعی که تصمیم گرفتی و افتادی توی داستان بنظرم دیگه کش دادن معنا نداره..

اون اطمینان قلبی مهمه وقتی از کاری که می خوای بکنی مطمئنی اون حس به دلایلی ممکنه دیرتر ایجاد بشه یا زمان مناسبی نیست یا شخص مناسبی نیست

خب الان یه مبحث جدید باز شد آمین جان رفرنس چی؟ این که الان گفتی یعنی چه؟ 😁

منبع اصلی جراحی گوش و حلق بینی من از یه سایتی مطالعه کردم بعضی عیوب بینی رو هم همون جا متوجه شدم مثل باریک بودن زیادی تیغه ی بینی م بین دو ابرو و باعث شد بتونم سوالات مناسب رو بپرسم

مثلن سامی اصلا جای بخیه هاش نمیمونه حتی همین دوستم الان بعد یکسال خیلیها باورشون نمیشه بینی عمل شده ...

چه خوب , دکتر باحالیه دارم بهش علاقمند میشم مثل نقاشی کردن از حس اش خوشم اومد

من قبل از میلانی گزینه اصلی ام ابیانه بود ولی تو همین تاپیک بعضی بچه ها معتقد بودن ابیانه خیلی بینی رو کم تغییر میده و فقط عیب ها رو رفع میکنه گفتن تیکه کلامش صاف وصوف کردنه حالا آمین ودردونه جون شما که با دکتر عملیدید نظرتون راجب قبل و بعد بینی هاتون چی هست ?

من قبل از میلانی گزینه اصلی ام ابیانه بود ولی تو همین تاپیک بعضی بچه ها معتقد بودن ابیانه خیلی بینی ...

دکتر ابیانه طبیعی عمل میکنه دیگه عزیزم یعنی قوس زیاد و کوچک کردن زیاد انجام نمیده منم هنوز خیلی زوده که نتیجه نهاییم و بگم ولی تا اینجا که خداروشکر راضیم و اینکه بینی من تغییر کرده واقعا.بازم میگم جراحی بینی کاملا سلیقه ایه عزیزم.

من قبل از میلانی گزینه اصلی ام ابیانه بود ولی تو همین تاپیک بعضی بچه ها معتقد بودن ابیانه خیلی بینی ...

به نطر من این حرفِ کسانی هست که توقع بینی فانتزی دارن یا کسانی که بینی کم ایراد داشتن و چون دکتر طبیعی کار می کنه حس می کنن خیلی تغییر نکردن من عکس قبل و بعد بینی م توی تاپیک هست صفحه ی ۲۲۱۹ و۲۲۲۰ و بیشترین مشکل بینی م از همون زاویه ای بود که گذاشتم بینی من قوز داشت و از روبرو نامتقارن بود ایرادهاش که گرفته شد و کوچیکتر هم شد خیلی تغییر کردخودتون می تونید بررسی کنید .واینکه نظر شخص من مهم نیست حتما به نظر من دکتر خوبی بودن که باهاشون عمل کردم و یک چیزهای اینچنینی کاملا به سلقیه و دید خودتون بستگی داره من بینی م روخیلی دوست دارم ولی شما ممکنه اصلا خوشتون نیاد.

خانم میم عزیز خوشحال میشم نظر شمارو هم درمورد ابیانه و کارش بدونم. راستی شما چندوقت بود عمل کردید؟ ...

سلام عزیزم.من 3ماهو نیمه که عمل کردم. پمادی که خود دکتر دادن رو هزار جا رفتم پیدا نکردم و از یه داروخونه مشابه اون یه چیزی گرفتم و 3 ماه استفاده کردم هنوز یه خط سفید رنگی زیر بینیم هست و چون پره های بینیم باز نشده فقط همون یه خطو دارم که نمیدونم میره یا نه و راستشو بخوای مهم نیس برام به خاطر همین زیاد درگیرش نیستم ولی جای یه خطو دارم هنوز. برامدگی کنار استخون بینیم تغییری نکرده و انگار از روبرو صاف و صوف نیست که این خیلی اذیتم میکنه و به فکر ترمیمم ولی چون از خانواده گرام میترسم اصلا حرفشو نمیزنم😑 ولی دروغ چرا توو ذهنم هست.

اینم بگم که همه مراقبتهایی که گفته رو مو به مو انجام دادم یعنی من هنوزم بعد 3 ماهو نیم طاق باز میخوابم! خیلی از کارایی که بچه ها اینجا گفتن انجام میدن رو اصلا انجام ندادم مثل فین کردن و .... خلاصه خیلی به خودم سختی دادم ولی نتیجه اونن نبود که باید میبود. ولی عاشق مدل بینیمم یعنی اون مشکلو اگه نداشتم راضی ترین بودم😢

در مورد طبیعی بودن هم من کسایی رو توو مطب دیدم که واقعا نمیشد فهمید عمل کردن یا نه اما بعضی از کاراشم عملی بودن کاملا معلومه. اگه باز سوالی داشتی بگو شاید بتونم راهنماییت کنم

سلام دوستان

من در مورد دکتر گلجانیان تبریزی توی صفحات خیلی قبل تر تاپیک مطالبی دیدم

ایا کسی هست  اطلاعی درباره کار این دکتر داشته باشه یا اخیرا باهاش عمل کرده باشه؟؟ ممنون میشم اطلاع بدید

خوشبحالتون که تهرانید .....شیراز دکتر خوب چندتا داره که اونا هم یا جدیدا کارشون خراب شده ...یا دیگه ...

سلام عزیزم من دو هفتس عمل کردم با دکتر آصفی و از عملم راضیم بینیم هم گوشتی بود خدا روشکر علی رغم ورمی که دارم در کل از نتیجه راضیم، به نظر من دکتر آصفی اگه خواسته غیر معقول نداشته باشی میتونه خوب در بیاره و حتی من به شخصه کارش رو نسبت به دکتر دستغیب که همه رو یک شکل عمل میکنه بیشتر میپسندم .

2810