2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015413 بازدید | 66527 پست
ممنون از پاسختون منظورم حسين تقوي درسته ديگه ؟ چون من پيجشو ديدم و از نزديك نديدم  ميدونيد چ ...

بله، مطبشون هم ميدان مينا ، نرسيده به پاساژ رود باره ميرداماده،بين ٨ الي ١٠، به من ٨/٥ قيمت دادن، ولي بازم ميگم اگر گارانتي سلامت بيني بيشتر براتون مهمه در انتخابش شك نكنيد، 

سلام به همگی آقا نوید چه خوب و کامل توضیح میدین مطب گردیاتونو. منم میخواستم مطب احمدی برم ولی پشیم ...

ببينيد من خصومتي با پزشكي ندارم  ولي من عضو كانال ٣٥٠ نفري تل گ.رام هستم درمورد جراحي بيني، سه نفر از احمدي ناراضي هستن، يكيشون بينيش صوت ميكشه و ابريزش داره، دوتاشونم فوق العاده خوكي و از روبرو سوراخهاشون پيداست، 

من نميدونم اين دوستمون بجز چند نفري كه تو مطب ديدن اونم با چسب و ميگن راضي بودن،واقعا چنتا نمونه موفق ديدن از احمدي، بيني ايرادات اصليشو بعد يكسال نشون ميده، من قارونيو انتخاب كردم چون با ده تا مريضاي بالاي دوسالش در تماسم و همه راضي، حالا دوست اون خانوم ناراضيه ميشه جزو يك از صدتا راضي، 

تو مطب هر دكتري بري اولش همه بعد عمل راضين چون هنوز مشخص نيست ايرادات، وقتي من هيچ نمونه چند ساله ايي نه تو مجازي نه تو مطب از احمدي نديدم. نميتونم قضاوت كنم ولي سه تا خانوم تو كانال ت ل گ راممون وقتي ناراضين ولي ١٥ تا مريض قاروني توي همون كانال كاملا راضين من ديگه جاي بحثي برام نميمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله، مطبشون هم ميدان مينا ، نرسيده به پاساژ رود باره ميرداماده،بين ٨ الي ١٠، به من ٨/٥ قيمت دادن، ول ...

ممنون 

من فقط پيجشو ديدم بنظرم خوب اومد 

قاروني هم پيجشو ديدم بعضيا رو قشنگ در اورده بعضيا هم بنظرم جالب در نيورده 

كلا فكر كنم عمل بيني شانسيه

ايشالا براي شما هموني بشه كه دوست داريد 

ممنون از راهنماييتون 

سلام, من میخوام بینیمو تهران عمل کنم, خودم اصفهانم, توی سرچی که داشتم به این اسم ها رسیدم:

دکتر حمیدرضا ابراهیمی

دکتر علی بصام

دکتر حسام جهاندیده

علی اصغر شیرازی

حمیدرضا نوری

پوریا افلاکی

احمد زمانی

کسی اینجا هست که این دکترا رو بشناسه؟ درضمن بینی من گوشتیه, 

سلام دوستان ،به مشورتتون نياز دارم ،من تصميم داشتم كه جراحي كنم اما از وقتي با اين تاپيك اشنا شدم خيلي دودل ميشم يه وقتاييم تصميمم قطعي ميشه ،بيني من خيلي بزرگ نيست اما از پايين حالت پهني رو داره و وقتي ميخندم بدتر ميشه ☺️از وقتي به سن بلوغ رسيدم با بينيم مشكل داشتم ،البته ناگفته نماند كه با ارايش خوشكلم و چهره م با نمكه بيشتر ،تا الانم شوهرم حرفي از عمل نزده اما از وقتيكه بحثشو كردم اونم ميگه برو عمل كن چرا تا الان عمل نكردي خلاصه كه اونم هوايي كردم ،پيش يحيوي نوبت عمل گرفتم واسه اسفند ،رفتم ويزيت خيلي خوش بين بود و ايرادامو گفت و اخر سرم گفت يه ببني خوشكل از من تحويل ميگيري و گفت طبيعي شيك ميشه ،كسايي كه رفتن پيش يحيوي شده بهتون بگه عمل خوب نميشه يا اينكه با همه همينطوره و به همه قول خوب ميده؟!بنظرتون بين ابيانه و سجاديان و بنيادي و سامي كدوم مناسبترن واسه بيني گوشتي ؟؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنين 

سلام خانم های گل .بچه ها من بینیم نیمه گوشتی  بین دکتر بصام و جهاندیده کدوم بهتره ؟   کیا پیش اینا عمل کردن؟   من بینیم نوکش بزرگه و یکمم قوز داره و یه ذره افتادس  چیکار کنم .باید زودتر وقت بگیرم بین این دو تا دکتر کدوم بینی گشوتی خوب درمیاره؟

سلام, من میخوام بینیمو تهران عمل کنم, خودم اصفهانم, توی سرچی که داشتم به این اسم ها رسیدم: دکتر حمی ...

من پسش بصام برا ویزیت رفتم  . یه نمونه از کارشا دیدم خیلی راضی بودن  ولی بیشتر ندیدم . من خودم برا دکترا خیلی تحقیق کردم . زمانی میگن خوب نیست افلاکی و بقیه ام تقریبا همین طور  . منتهی من خودم بصام و قارونی و جهاندیده و بنیادی در نظر داشتم که بنیادی دیر وقت میده و پس فعلا بین بصام و جهاندیده مرددم. البته من بینی فانتزی نمیخوام ی بینی طبیعی سالم مد نظرم بود

سلام گلی جون

بهتری ایشالله.ورم صورتت کم شده.

اینجا خیلی خلوته.

منم موندم شنبه پیش دکتر قارونی وقت مشاوره دارم 

از کارهای دکتر بنیادی هم خوشم اومده

اما در کل خیلی از عمل میترسم و اصلا نمیتونم تصمیم جدی بگیرم😞

2810