2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
وستان سلام ممول جان تامپون روز بعد یا دو روز بعد عمل برمیدارند ...گچ یک هفته بعد.. برای من سه روز بعد برداشتن گچ ( 10 روز بعد عمل ) بخیه رو کشیدند... فکر نمیکنم مشکلی باشه.. دوستان دیگه ای هم بودند که از شهر دیگه ای اومدند تهران عمل کردند.... چسب خود آتنا یادت میده و خودت میتونی بزنی... فکر کنم شادی ز همون اول خودش میزد... چون شادی هم تهران نبود...
.....be brave , even if you are not,pretend to be

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساقی جان سلام بینیت ورمش کمتر شده؟ دکترتو سرچ کردم کامنت های خوبی ازش بود ولی الان چون سرم خیلی خیلی شلوغه و مهمان داریم اصلا وقت سر زدن به مطبو ندارم شما بینی های بزرگ گوشتی رو دیدی چطور درمیاره آیا کوچیک و شیک میشن یا نه؟
سلام دوستان من یه انحراف داخل بینیم هست که باید جراحی بشه ، الان وسوسه شدم یه دستی هم به سرو روی بینیم در حین عمل بکشم، من که میخوام جراحی کنم عمل زیبایی هم در کنارش بکنم، این عکسمه به نظرتون بدتر میشه یا بهتر، خیلی می ترسم دماغم خوب بشه کل صورتم خراب لطفا کامنتهاتونو صادقانه بزارین بچه هامو بخوابونم میام میخونم ممنون http://s3.img7.ir/UN5Xy.jpg
خوشمزه ترین خوراکی دنیا لپای پسر منه
سلام دوستان من بعداز مدتی طولانی به این تاپیک سر زدم . پست سپیده رو دیدم که درمورد سه تا دکتر نظر خواسته .من فقط کار دکتر هیربد بهنام رو دیدم و میشناسمش . این بنده خدا دو بار باهاش عمل کرده ولی دماغش از قبل گنده تره و انگار که یه تیکه گوشت رو بدون هیچ فرمی گذاشته رو صورتش
چنتا صفحه قبل رو خوندم که در مورد دکتر یحیوی نوشته بودین. من خودم 9ماه قبل باهاش عمل کردم. با اینکه تصمیم نداشتم با ایشون بعملم بخاطر هزینه بالا.ولی واقعا وقتی رفتم باهاش مشاوره کردم مهرش به دلم نشست و تصمیم قطعی رو گرفتم. راستشو بخاین صادقانه بهش گفتم هزینه ش بالاست و اونم بخاطر استخونی بودن بینیم خیلی بهم تخفیف داد اونقدری که باورتون نمیشه... در مورد نتیجه عمل هم تا حالا هر کی منو دیده که میدونسته عمل کردم واقعا شگفت زده شده که چقدر شیک و تمیز کار کرده. اینکه دوران نقاهت بعد از عمل خیلی خوبه واقعا تحسین برانگیزه. اینکه هیچ برشی روی صورتت نخوره جای تقدیر داره اونم من که پوستم خیلی نازک بود و اگر برش میخورد جاش میموند. در هر حال یک ماه قبل همکارم با یحیوی عمل کرد که اونم خوب در اومده. من قصد تبلیغ ندارم فقط اونچه رو که دیدم میگم. واقعیت اینه که من تو مطب کار خراب ازش زیاد میدیدم.یعنی اینکه اکثرا دماغ گوشتی بودن و دماغاشون گنده بود.ولی بازم نتونست تصمیم رو عوض کنه. یه جوری احساس اطمینان داشتم بهش. هر بار هم رفتم مطبش دیدم که از کشورای عربی -دبی-هلند و .. اومدن واسه جراحی که البته از اونا 12میلیون میگیره ولی از ایرانیا در حال حاضر8/5میگیره.
مطب سجادیان 2بار رفتم با همکارم ولی اصلا نتونستم پسندمش با اینکه تو این تاپیک خیلی خیلی تبلغشو دیدم و تعریفشو شنیدم.ولی بنظر من یحیوی خیلی کارش شیکتر از سجادیانه. اینم بگم که دکتر یحیوی سالهای متمادی استاد دانشگاه بوده و دکتر نوری،سجادیان و چنتا دکتر دیگه هم دانشجوش بودن. کارای سجادیان به نظر من یا خیلی پر ورمه یا گنده است . حتما برید مطب دکترا و ببینید. شده هر دکتری رو 5یا6بار برید و ببینید. اینم بگم که کسایی که برای اولین بار منو دیدن بعداز عملم متوجه نشدن که من عمل کردم و وقتی که بهشون گفتم و فهمیدن ، متعجب بودن که چرا دماغم جای بخیه نداره.عکس دو ماه بعداز عملم با الانم هیچ فرقی نداره یعنی خیلی خیلی کم ورم بودم چون مدل جراحیش بسته است ورم کارش کمه. موفق باشید دوستان
2810