2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  ميشه لطفا نظرتونو در مورد دكتر تقوي بگين عكساي اينستاش قشنگه  ميدونين هزينه عملش چ ...

دكتر تقوي بسسسسسسياار پزشك ماهر و با تكنيكي هستن، من هرروز فيلم لايو اطاق عملشونو ميبينم، بيني هاي داغون شده دكتراي ديگرو انچنان خوب ترميم ميكنن باورتون نميشه، اگه از سبك عملش خوشتون مياد شك نكنين .

من از نوك بينياش خوشم نمياد سليقه منه ، ولي شما دوست سبكشو بهش ايمان داشته باشين خيلي حرفه ايه

نيم ساعت مشاوره داشتم باهاش، همرو توضيح داد، خيلي منطقي و با صبر و حوصلس، ولي ب هيچ عنوان كاري كه ب ضرر تنفستون باشه را نميكنه حتي اگر بينيتون زيبا نشه

ببين همين سه نفرو كنار هم قرار دادن اشتباهه، شيرواني متخصص بيني هاي قلمي و بسيار ظريفه و تقريبا فانت ...

اقا نوید بنظر من شما چون اصلا دکتر احمدی رو انتخابتون نبوده و دنبال بهانه بودین وگرنه من رفتم مطبشون اتفاقا چند نفر رو دیدم ک بینیشون رو عمل کرده بودن و راضی بودن،  چند نفر هم اومده بودن پیش دکتر عمل کنن ک میگفتن اقوامشون یا دوستاشون پیش دکتر عمل کردن و راضی هستن من هنوز دکتری رو انتخاب نکردم ولی اگر ینفر بدلتون نیست انقدر ازشون بد نگید همون اولش ک گفتید نمونه های پیجشو دیدم خوشم نیومد نشون میده ک ازین دکتر خوشتون نیومده از همون اول و این هم طبیعیه و مشکلی نداره ولی همین دکتر قارونی رو هم ک شما میگید من هم ی مدت دنبالش بودم ک با ایشون عمل کنم ولی چند نفر گفتن ک مشکل تنفسی دارن و یکیشون میگفت بینیم کجه و ۸ ماهه ک با ماسک بیرون میره تا کسی بینیشو نبینه، و ی نمونه هم ک دوست خودمه و از نزدیک دیدم صحبت ک میکنه پوست بینیش جمع میشه روی بینیش تو رفتگیه و نوک بینیشو فوق العاده بالا برده 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥺
سلام بچه ها.دکتر خیلی خوب میخوام شهر ارومیه بینی عمل کنه کارش خیلی خوب باشه.میشه معرفی کنید؟

دکترای ارومیه زیاد کار خرابی داشتن. چندین نمونه اسم دکترهای خرابکارشو شنیدم. بنظرم توی شهرتون عمل نکن. 

دکترای ارومیه زیاد کار خرابی داشتن. چندین نمونه اسم دکترهای خرابکارشو شنیدم. بنظرم توی شهرتون عمل نک ...

جدی؟؟؟یکی از دوستام ارومیه عمل کرده خیییلی خوب شده بینیش.اما یادم رفت اسمشو بپرسم😣اما من خودم اهل همدانم..همدان بهترین دکتر جنابی خیلی عالیه...چند نفرو دیدم.٪۱۰۰راضی بودن.حالاباز بچه هاارومیه کسی رو میشناسی بگین ....

جدی؟؟؟یکی از دوستام ارومیه عمل کرده خیییلی خوب شده بینیش.اما یادم رفت اسمشو بپرسم😣اما من خودم اهل ه ...

حالا اصرار ب ارومیه عمل کردن داری بحثش جداست😐😐  خود ارومیه ای ها گفتن ارومیه عمل نکنید. 😑😑

دكتر تقوي بسسسسسسياار پزشك ماهر و با تكنيكي هستن، من هرروز فيلم لايو اطاق عملشونو ميبينم، بيني هاي د ...

ممنون از پاسختون

منظورم حسين تقوي درسته ديگه ؟

چون من پيجشو ديدم و از نزديك نديدم 

ميدونيد چقدر ميگيره ؟؟

2810