2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
درود به همه سوگلی@: ممنون سوگلی لطف کردی بله اضافه کردم ممنون از یادآوری ممنون ولی تا پدر شدن راه بسی زیاد است :) @آرزو: دکتر مجلسی بینی گوشتی ۷۰ تا ۸۰ درصد راضیم میتونست نوک بینیم و بالای بینیم ظریف تر باشه اما خوب بینیم خیلی طبیعی و مردونست و قوسی نداره بخیه ای که زده شده برای من میتونست بهتر باشه ولی خب منم بد زخمم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخخ ینی انقد دکتر عباسی بد بوده؟😅بچه ها پس چرا من الان کارای اینستاشو دیدم به نظرم بینیا رو خوب جمع کرده!؟😯😂آدرس اینستاش biniclinic هستا،تعجب کردم گفتین بینی هارو جمع نکرده
البته سلیقه ها متفاوته😉😉
ااینو هم در نظر داشته باشین بینیه گوشتی یا هر بینیه دیگه ای رو نمیشه زیادی کوچیک کردااا مگه اینکه دوست داشته باشین خدانکرده مشکل تنفسی پیدا کنین که دیگه بینیتونو بدین بیش از حد نقلی کنه اما بازم بیشتر تحقیق کنین بچه ها،اگه از کار ی دکترم خوشتون اومد چندبار مطبش برین
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
آقا مانی سلام؛خواهش میکنم،تشکر رو باید از شما کرد با تاپیک عالیتون انشاالله به سلامتی پدر شدن رو هم تجربه کنین،من از جنبه مرد بودن خدمتتون تبریک عرض کردم🌹☺
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
بچه هایی که بینیتون گوشتیه اگه تونستین به این دکترا هم یه سر بزنین من خودم نه مطبشون رفتم نه کاراشونو دیدم فقط شنیدم اینا واسه گوشتی خوبن که چون بینی خودم گوشتی نبود دیگه بیشتر تحقیق نکردم ولی اگه شما خواستین به پیجاشون یا مطبشون سر بزنید
دکتر اصغر اخوان
دکتر شهسواری
دکتر علی میقانی
دکتر خرمی نژاد
اینم آدرس اینستای یکیشونه
https://www.instagram.com/dr_alimeighani/

<
بازم میگم من فقط شنیدم که میگن خوبن واسه بینی گوشتی
والا من شنیدم دکتر نجفی خیلی خوب بینی رو جنع میکنه و کارای گوشتیشون خوبه . کسیناراضی بوده ازشون ؟
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
سوگلی جان اخه کامل مشخص بود تیغه ای بینیشون و یه جورایی مستطیلی شده بود و بعضی از بینی ها هم قبل از عمل کوچک تر بودن تا بعد از عمل !!
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
بله عزیزم درسته این دیگه برمیگرده به سبک هر دکتر و سلیقه ی افراد به نظر من کاراش بد نبود اما نظر شما هم محترم و درسته گلم از دکتر نجفی من اطلاعی ندارم سین بانو جان راستی عکس کاربریتم خیلی بامزست😍
سین بانو جان اینم صحبت یکی از بچه ها توی همین تاپیکه به دکتر نجفی هم یه اشاره ای کردن سلام دوستان من دو ماهه که عمل کردم ویک ماه پیش هم اینجا نوشتم که از عملم راضی نیستم چون بینیم نه تنها کوچیک نشده بلکه بزرگتر هم شده میدونم ورمه ولی دکتر انگار تمام غضروهای بینیم را روی نوک بینیم جمع کرده الان نوکش 3 برابر بینی قبلیمه و پره ای بینیم تابه تا بینی خودم کمی پهن بود ولی زیاد بزرگ نبود توصیه ای که به دوستان دارم که اگه بینیتون پهنه یا گوشتیه اصلا سراغ دکترهایی که معروف اند به کار طبیعی نرید چون احتمالا یا تغییر نمی کنید یا بینی بزرگتر میشه من می خواستم بینی تابلو عملی نباشه ولی متاسفانه تغییری هم نکرد و بدتر شد یکی از دوستان دکتر برای بینی گوشتی پرسیده بود من بعد از عملم کارهای دو تا دکتر را دیدم که خیلی خوب بینی را کوچیک کرده بودند و مریضهاشونم راضی بودند یکی دکتر همایون الهی است و یکی هم دکتر محمدرضا نجفی است که اینستا گرام هم داره من گاهی اوقات به این تایپیک سر می زنم تا اگه سوالی بود بتونم جواب بدم چون اگه از نتیجه عملتون راضی نباشید واقعا از لحاظ روحی ضربه می خورید هیچ وقت برای عمل عجله نکنید
سوگلی جان این دوستمون پیش کدوم دکتر عمل کردن ؟ من الان چند تا ناراضی دیدم از دکتر نجفی متاسفانه . دکتر حمد زاده چطور ؟ کسی اگر اطلاعی داره ممنون میشم بگه
درود به همه صبحتون بخیر دوستانی که عمل کردند هر موقع فرصت کردند عکس هم بزارند. با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام من سالهاست تقریبا دارم این مطالب رو میخونم ولى بخاطر ترس جدىً نبودم الان یه مدته دارم جدى تر تحقیق میکنم و تا اینجا در مورد دکتر یزدانفر بد نشنیدم مگر کسى که فانتزى تر میخواسته یا بینى کوچکتر ولى من فقط در حد رفع ایراد میخوام و طبیعى و البته تنفس سالم گزینه ى بعدیم ابیانه هست اقا مانى شما یا دیگران میتونید منو بهتر راهنمایى کنید؟؟یزدانفر حداقل اینجا من ناراضى نشنیدم ازش
2810