2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
من سال پیش تابستون با دکتر محسن زارعی

کاراشو خیلی دوس داشتم
هرکیو توو مطب میدیدم محو میشدم
حتی 2تا از دوستای خودم اونجا عمل کردن عالیه مماغشون مث رهاست تقریبا

ماله خودمو نیم رخشو خیلی دوس دارم ولی تمام رخ انگار که ورم داره نوکش و پهنه
بذا اگه تونستم عکس درست از خودم پیدا کنم بذارم
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

یه سوال
مماغ من توو گرما فوری ورم میکنه
این یعنی چی؟؟؟؟؟ الان که خونمون گرمه کاملا سنگینیشو حس میکنم بخاطر ورم
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از قبلم ندارم دم دست
قبلم نه قوز داشت نه مورد خاصی
فقط غضروف نوکش نسبت به کل بینیم گرد بود
اما الان از بالا تا پایین بینیم پهناش یکسانه! نمیفهمم اینو
طول بینیم هم پپهن شده اخه
دوستم میگفت ورم استخونه این نه گوشت دماغ

گرما باعث ورم بیشتر میشه و سرما باعث کمتر شدن ورم و تورم میشه ، این طبیعیه

مشخصه که ورم داری ، زمان میبره تا پوست بینی روی استخون تیغه بینی بشینه و بچسبه ، این ورم و پف کردگی هم به خاطر همینه ، به مرور بینیت به یک دوم اندازه الانش میرسه البته زمان می خواد نگران نباش
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
الان بالبتاپ اومدم اینجا عکس یکی دوتا دارم
با پیسی که اومدم عکس از قبلم حتما میذارم

نیم رخم خیلی خیلی خیلیییییی خوبه

ولی از رو ب رو قبلا که چسب بر میداشتم مماغم نازک میشد
خودمم حدس میزنم ورم باشه چون پیش اومده که بینیم نازک و ظریف بشه مخصوصا توو هواهای خنک و وقتایی که زیاد جنب و جوش نداشته باشم
اخه تی میگن ورم استخونه نه ورم گوشت
استخون ورمش چقد طول میکشه؟
مرسی عزیزم
یکی از دوستام میگه بینیتو دوس دارم میخوام برم زارعی عمل کنه.منم باهاش میرم مطب بپرسم ببینم چرا ورمم نمیخوابه میام به شمام میگم حتما
گوگوش من شنیدم با خلخالی عمل کرده.من پیشش رفتم خیلیم خوش اخلاق و باحال بود.دوسش میداشتم ولی پیره دیگه.
البته من به خاطر عمل نرفته بودم اونزمان برای مشکل تنفسیم رفته بودم که بهم دارو داد گفت اگر خوب نشدی بیا عملت کنم.مطبشم پاسدارانه.
رومیناسا جان اسم کاملش کاظم خلخالیه؟ رفته بودی نمونه بینی ندیدی؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

عکسای دیگه امو بعدا میذارم
نیم رخ دارم ولی توو کامپیوتر خیلی از نزدیک و بهتر از این عکسا میذارم براتون
2810